Peki teşekkür ederim20 gün önceki ilişkiden her türlü net sonuç alırsınız.
Bir de öyle deneyeyim bakalım teşekkür ederimErken gebelik testleri genelde yanılmaz ama yine de kaset test deneyin bakalım .Ama belirtiler inanın psikolojik olabiliyor.Vücut acayip oyun oynuyor
Aynı durumu bende yaşıyorum şuan canım beklemedeyim. Bel ağrısı belirti olabiliyormuş ama aynısı regl öncesinde de olduğundan dolayı net birşey değil maalesefMerhaba kızlar adetime 7 gün var bende bel ağrısı aşırı var böyle ağrım olmazdı adet öncelerimde acaba hamilelik belirtilerinde bel ağrısı varmı ?
Bel ağrısı inanılmaz şekilde bende de oluyorMerhaba kızlar adetime 7 gün var bende bel ağrısı aşırı var böyle ağrım olmazdı adet öncelerimde acaba hamilelik belirtilerinde bel ağrısı varmı ?
Bel ve sırt ağrısı oluyor adet belirtileri ile okadar aynı kı ayırt etmek çok zor ..direk şunu soyleyebilirm ağız tadı bozuluyor sevdiğiniz şeyleri öyle çokda bayilarak yemeyebilirsiniz bulantı baş dönmesi hemen olan bı belirti değil ama bhcgden sanirim ağız tadı bı bozuluyor hepinizin gönlüne göre versin rabbim inşallah.Bel ağrısı inanılmaz şekilde bende de oluyor
Yaklaşık 5 gündür ciddi bi belim ağrıyordu ilk ağrımaya başladığı dönemler ovulasyonun en koyu olduğu dönemlerdi
Göğüs dolgunluğum da fazlaydı ve uçlarım yara gibi sızlıyordu tahriş olmuş gibiydi
Ama bugün göğüs dolgunluğum ve ucundaki ağrım geçiyor gibi ya sanırım regl olcam ve ara ara olacakmış gibi karnım ağrıdı
Ama belim çok ağrıyor anlamış değilim
Yatarken veya çok ayakta kaldığımda bel ağrım aşırı artıyor
Bugün de bi tur bisiklete bindim felaket bel ağrım oluştu
Benim de regl öncesi böyle bel ağrım olmazdı
Genelde regl okurdum 2. Gün ara ara bel ağrım olurdu
Bakalım bekliyorum ama regl olacak gibiyim maalesef
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederimBel ve sırt ağrısı oluyor adet belirtileri ile okadar aynı kı ayırt etmek çok zor ..direk şunu soyleyebilirm ağız tadı bozuluyor sevdiğiniz şeyleri öyle çokda bayilarak yemeyebilirsiniz bulantı baş dönmesi hemen olan bı belirti değil ama bhcgden sanirim ağız tadı bı bozuluyor hepinizin gönlüne göre versin rabbim inşallah.
Himm Anladım canım hakkında hayırlisi olsun inşallah.benimde adetime 3 gün kaldı ama hiç bir adet belirtisi yok belim de geçti sadece kasiklarim arada bı ağrı giriyor gibi . Bide 2 gün önce felaket başım dönüyordu şimdi oda yok. Bekleyip göreceğizBel ağrısı inanılmaz şekilde bende de oluyor
Yaklaşık 5 gündür ciddi bi belim ağrıyordu ilk ağrımaya başladığı dönemler ovulasyonun en koyu olduğu dönemlerdi
Göğüs dolgunluğum da fazlaydı ve uçlarım yara gibi sızlıyordu tahriş olmuş gibiydi
Ama bugün göğüs dolgunluğum ve ucundaki ağrım geçiyor gibi ya sanırım regl olcam ve ara ara olacakmış gibi karnım ağrıdı
Ama belim çok ağrıyor anlamış değilim
Yatarken veya çok ayakta kaldığımda bel ağrım aşırı artıyor
Bugün de bi tur bisiklete bindim felaket bel ağrım oluştu
Benim de regl öncesi böyle bel ağrım olmazdı
Genelde regl okurdum 2. Gün ara ara bel ağrım olurdu
Bakalım bekliyorum ama regl olacak gibiyim maalesef
Evet canım o yüzden ümitlenmek istemiyorum bakalım 3 gün var adeteAynı durumu bende yaşıyorum şuan canım beklemedeyim. Bel ağrısı belirti olabiliyormuş ama aynısı regl öncesinde de olduğundan dolayı net birşey değil maalesef
Hakkımızda hayırlısı olsun canım umarım sağlıkla olumlu sonuçları alırızHimm Anladım canım hakkında hayırlisi olsun inşallah.benimde adetime 3 gün kaldı ama hiç bir adet belirtisi yok belim de geçti sadece kasiklarim arada bı ağrı giriyor gibi . Bide 2 gün önce felaket başım dönüyordu şimdi oda yok. Bekleyip göreceğiz
Suan hamile misiniz acaba20 gün önce adetten hemen sonra ilişkim oldu. 13 nisanda yani. Normalde şuan adetin 3.günğnde olmalıydım 3 gün gecikti ama. Benim adetim hiç gecikmezdi. Düzenliydi. Baş ağırsı sol kasık ağrısı, kusma hissi göğüslerim aşırı şiş ve hassas. Bu gün erken gebelik testi yaptım day's comfort. Negatif çıktı. Hala adet olmuyorum biliyorum herkeste değişiklik gösteriyor belirtiler belkide psikolojik ama hala inanmıyorum yanılma ihtimali olabilir. Bu siteden biri bana normal gebelik testi yap birde dedi. Ne yapmalıyım. Genelde karnım ağırır hemen 10 dk sonra adetim başlardı. Çok şaşakınım belirtiler var ama. Test negatif. Acaba testi mi yanlış yaptım yani normal test mi yapmalıyıdım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?