- 13 Ocak 2021
- 25
- 8
- 1
- 23
- Konu Sahibi Seher_yusuf 77
Merhaba adetime 10 gün var gögüs ve bel ağrım var ve kabızlık var sizce gebelik varmııdır 1 senedir olmuyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşalah vardır çok istiyorum10 gunden belirti olur mu bilemem. Sabirla gecikmeyi bekleyin. Insallah vardir.
Sağolun teşekkürler 1 senedir olmuyor adetimin 3 günü rahim filmine gircemAdete 10 gün kala belirti olmaz kendinizi kandırmış olursunuz, negatif görünce de üzülürsünüzadete 2 gün kala test yaparsınız zaten varsa çıkar
belirti dediğinizi 3 kez hamile kaldım 3ündede yaşamadım göğüs şişliği ve karında şişlik hariç oda adetle aynı zaten.. Üzülmenizi istemem o yüzden yazdım
![]()
Adetin 3.günü kanda hormon bakarlar adet bittikten 4gün sonrasınada rahim filmi için gün verirler yumurtlamayı baz alarakSağolun teşekkürler 1 senedir olmuyor adetimin 3 günü rahim filmine gircem
Benimde 2 hamileliğim hepsinin belirtisini 10 gün önceden yaşadım :) göğüs hasasiyeti halsizlik şişkinlik fln oluyordu demekki her gebelik bir değil ilk hamileliğimde anlamamiştim ilk olduğu için ama 2 de çok net anladımAdete 10 gün kala belirti olmaz kendinizi kandırmış olursunuz, negatif görünce de üzülürsünüzadete 2 gün kala test yaparsınız zaten varsa çıkar
belirti dediğinizi 3 kez hamile kaldım 3ündede yaşamadım göğüs şişliği ve karında şişlik hariç oda adetle aynı zaten.. Üzülmenizi istemem o yüzden yazdım
![]()
Ya hadi hayırlısı çok istiyorum hamileler varsa bana dua edin nolur olmuyor 1 senedirBenimde 2 hamileliğim hepsinin belirtisini 10 gün önceden yaşadım :) göğüs hasasiyeti halsizlik şişkinlik fln oluyordu demekki her gebelik bir değil ilk hamileliğimde anlamamiştim ilk olduğu için ama 2 de çok net anladım![]()
Benimde çok uzun sure olmadi canim hersey piskolojim iki defa aklima takmiyorum dusunmuyorum oluyor kalan zamanlarda hep bekledim merak fln olunca olmuyor cok kafa yormamaya calis insallah vardir bebiş seninledir sonucu ogrenince yaz :)Ya hadi hayırlısı çok istiyorum hamileler varsa bana dua edin nolur olmuyor 1 senedir
Rabbim analı babalı büyütsün minnoşlarıBenimde 2 hamileliğim hepsinin belirtisini 10 gün önceden yaşadım :) göğüs hasasiyeti halsizlik şişkinlik fln oluyordu demekki her gebelik bir değil ilk hamileliğimde anlamamiştim ilk olduğu için ama 2 de çok net anladım![]()
İnşallah olur çok istiyorum sonucu yazıcamBenimde çok uzun sure olmadi canim hersey piskolojim iki defa aklima takmiyorum dusunmuyorum oluyor kalan zamanlarda hep bekledim merak fln olunca olmuyor cok kafa yormamaya calis insallah vardir bebiş seninledir sonucu ogrenince yaz :)
Malesef canim ilk gebeligimi sonladirmak zorunda kaldim anensefali tehşisi koydularRabbim analı babalı büyütsün minnoşlarıben yumurtlamadan sonra tuhaf şeyler yaşıyorumda ondan da soruyorum 6 sı yumurtlamaydı 2 3 gündür sürekli uyku halim var uyanıyorum resmen kazımıyorum yataktan kahvaltı edip bir kaç saat daha uyuyorum filan değişik adet 22 sinde daha da var erken bazı şeyler için diye düşünüyorum ondan sordum esasen
![]()
Amin inşallahMalesef canim ilk gebeligimi sonladirmak zorunda kaldim anensefali tehşisi koydularbir meleğim var beni bekleyen :) inşallah bunu saga salim alirim kucagima evt bazen belirtiler piskolojik olabiliyor ne yazikki inşallah allah isteyen herkeze bu guzel duyguyu yaşatsin :)
![]()