• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Sessiz_26_26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
16
1
1
29
Ben en son Haziran 26nda adet oldum normalde adetim düzenli bu ay da 23 nde olmam lazım ama adet olmadim 5 gün gecikti kasık ağrım var ve karnımın alt tarafında ağrim var ara sıra midem bulanıyor ama çok rahatsız edici değil ayriyetten yerleşme kanaması gelmedi yada ben anlamadım hamilelik olabilir mi sizce

Ben en son Haziran 26nda adet oldum normalde adetim düzenli bu ay da 23 nde olmam lazım ama adet olmadim 5 gün gecikti kasık ağrım var ve karnımın alt tarafında ağrim var ara sıra midem bulanıyor ama çok rahatsız edici değil ayriyetten yerleşme kanaması gelmedi yada ben anlamadım hamilelik olabilir mi sizce
Olabilir tabiki test yaptınız mı😊

Normalde gecıkmelerınız olıyormu

Yerleşme kanaması herkes yaşamaz ki.. kan testi yaptnz mı

Vericem en kısa zamanda ama korkuyorum olmazsa diye
Korkma canım . Psikolojik olrak rahat olursan hersey daha guzel olucaktır emınım . Duan hayırlı zamanda hayırlı bısekılde diye olsun . Bazen biz biseylerı goremıyoruz ısrarla ıstıyoruz ama belkı hayatımızda duzeltmemız gereken bıseyler var ve bebısımız bu zamanı beklıyor . Rabbbım oyle guzel zamanı ayarlıyorki sen bile şaşırıp kalıyorsun . Allah de ötesini bırak emın ol yoluna girecek hersey . ❤️

Korkma canım . Psikolojik olrak rahat olursan hersey daha guzel olucaktır emınım . Duan hayırlı zamanda hayırlı bısekılde diye olsun . Bazen biz biseylerı goremıyoruz ısrarla ıstıyoruz ama belkı hayatımızda duzeltmemız gereken bıseyler var ve bebısımız bu zamanı beklıyor . Rabbbım oyle guzel zamanı ayarlıyorki sen bile şaşırıp kalıyorsun . Allah de ötesini bırak emın ol yoluna girecek hersey . ❤
Amin inşallah Rabbim tez zamanda versin herkeze 🙏😊

Back