Merhaba hanımlar. Benim sat 18 haziran bat ise 14 temmuzu ben bugun adet olmadım. 3 ay önce kürtaj oldum ondan sonra adetim 26 veya 27.günde bir oluyordu bugun hala adet olmadım. 1 hafta önce test yaptım negatif ti dün yaptım yine negatif çıktı 2 gün önce hafif kasık ağrım vardı gögüslerim dolgunlaştı ama acı yok. Bazen kasıklarıma kramp giriyor. Ne zaman idrar testi yapsam kesin sonuç verir? Benin gibi olanlar varmı acaba
Adet belirtileri ile hamilelik belirtisi aynı. Farklı belirti bazen olabiliyor. Bende 1 hafta öncesi süt kesiği gibi baya yoğun tek bir sefere ait akıntı gelmişti
İlk defa oldu ama ben onu mantar sandım sadece yanma ve kaşıntı olmadı bu ne diye kendimce sormuştum ve sadece çok kısa süren ama birden giren şiddetli acı giriyordu. Adet günü test yaptım direk pozitif verdi. Ama onun dısında benim adet zamanı Göğüslerim şişmezdi yine şişmedi. Aynı hafif karın ağrısı vardı. Benim öyle çok belirgin adet belirtilerim olmazdı yine olmamıştı. Sadece beni şüphelendiren o kaşıntısız yanması tek sefere ait olan akıntı idi. Öyle uyku hali falan 5. Haftada başladı mide bulantısı hiç olmadı mesela hala da yok. Asıl kram ağrıları gebelikten sonra başladı. Şuan 9.haftayım yoğun uyku dışında hala hamile gibi değilim. Ve şunu belirteyim asıl tedirginlik hamilelikten sonra başlıyor. Kese gözükecekmi kalp ayısı olacak mı sonrasında ya kalbi durursa endişesi. Bu yüzden şuan rahat olun ve bekleyin. Hiçbirşeyide hamileliğe yormayın.