Su an bir hafta var konuyu erken açmışım belki de psikolojik dir bir umut işte bizimkisi haklisinKuzumm insallah vardir ama bukadar belirtiyi nasil aklinizda tutuyorsunuz yaa belkide bunlar hepsi piskolijik dir ya yada olada bilir ama herseyi akisina birakmak en iyisi sonra uzulmeyin diye diyorum basta bende bunun.ne belirtilerini yasiyodum ama suan takmamaya karar verdim sizde akisina birakin zaten gunu gelen bebek zaten cikacaktir umutsuz kalmayin.öpuldunuz.
Belirtiler icin cok cok erken bence garantilemek icinde adetden 1 hafta once yapabiliceginiz ultra erken gebelik testi alin bence yarin eczaneden ilk idrar ile yapinKızlar merhaba adetime 12 gün var fakat 6 gündür kasık ağrısı iştahsızlık bel ağrısı kasıklarda böyle batma şeklinde gibi bazen sağ bazense sol da olan sancılar var. İlk sancimin başladığı günü seyreden 3 gün aşırı ağız kuruluğu vardı bu iki gündür azda olsa azaldı gibi. Ama iştahsızlık hat safhada. Akşam canımın istediği sevdiğim bir yemek yaptım önce tabağın yarısını çok güzel yedim fakat birden bir duraksadim ve bir kaşık daha alırsam kusarim hissi oldu bıraktım . Tatlıya deli olurum canım asla tatlı hiç bişey istemiyo tuzlu yemek istiyo hatta sancimin başladığı ilk gün turşu yedim gecenin bir yarısı aç hissederek. Bugün bunlarin 6. Günü ve krem rengi kokusuz uzayan yapış yapış akıntı kasıklarda batma sızı belde sırtta ağrı iştahsızlık ve ara ara gelen hafif baş ağrıları hala devam ediyor. Üzerine bir de bugün yorgunluk eklendi. Ve bu 6 gün sürede sadece iki gece uyuyabildim diğer günler sabah ezanina kadar uykusuzlukkk.. iki gundur boğazda hafif ağrı ve hafif burun tıkanıklığı var benim gibi olan ve gebeliğini öğrenen oldumu hiç yardım kızlarha birde merakima yenik düşüp şu çamaşır suyuyla gebelik testini yaptım iki gün önce köpürdü ve idrarın rengi kırmızıya döndü
Aldım bugün bence reglimin geçilmesini beklemk en iyisi ama eşim o kadar ısrar ediyorki o da ayrı bir şey başımda şu virüs bitsede ise gitse şunlar yaBelirtiler icin cok cok erken bence garantilemek icinde adetden 1 hafta once yapabiliceginiz ultra erken gebelik testi alin bence yarin eczaneden ilk idrar ile yapin
Tabi canim yaa konu acmassınn skinti degil herkes burda bir doktor bir ogretmen gbi yaziyo bilmis havalari falan neyse takilma cok onlara .. onemli olan kirmadan anlatmak iste o nerde o anlayis.Su an bir hafta var konuyu erken açmışım belki de psikolojik dir bir umut işte bizimkisi haklisin
Bir de fazla sayfa gezip yorum okudum kimisi beş gün içinde belirtiler başladı diyor birisi başka bişey ne bileyim inşallah hakkımızda hayırlısı olsunBelirtiler icin cok cok erken bence garantilemek icinde adetden 1 hafta once yapabiliceginiz ultra erken gebelik testi alin bence yarin eczaneden ilk idrar ile yapin
Aldım bugün bence reglimin geçilmesini beklemk en iyisi ama eşim o kadar ısrar ediyorki o da ayrı bir şey başımda şu virüs bitsede ise gitse şunlar yazaten bizim stresimiz bize yetiyo. Yazdığım zaman bence de erkenmis umarım bu kadar psikolojimi yiprattigima değer ve hamileyimdir
[/QUOTE
Ay insllah bak belirtilerim dogruymus diye kahkaha atarsin:))yoksa bile hayirlisi obur ay umutla beklersin bunu dene iyi gelecek
Elbette oyle...Doğru canım sağol iyi dileklerin için bazı insanlar o kadar gaddar ki kadın kadını anlar diyoruz ama bazıları sanki bile isteye prof oluyo basimiza moral bozmaktan başka birşeye yaramiyo bizde farkındayız herşeyi de buna yormamamiz gerektiğini ama burada böyle bir sayfa varken danışıp acaba aynı durumda olan varmı diye bir umut yaziyor dertlesiyoruz bunu bile çok gorenler var onları vicdanlariyla baş başa bırakıyorum
İnsllah birbirimize müjdeli haberleri en yakın zamanda veririzElbette oyle...
Insallah canimİnsllah birbirimize müjdeli haberleri en yakın zamanda veririz
Insallah pozitifi gorursun canim ama bende hep tertemiz negatifleri gordugumden auni seylerin1 senedir yasadigimdan seni cok iyi anliyorum :)Bir de fazla sayfa gezip yorum okudum kimisi beş gün içinde belirtiler başladı diyor birisi başka bişey ne bileyim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Insallah pozitifi gorursun canim ama bende hep tertemiz negatifleri gordugumden auni seylerin1 senedir yasadigimdan seni cok iyi anliyorum :)
[/QUOTE
O kadar hayal kırıklığı yaşadım ki gerçekten artık ağzımız kurusa bebiş zannediyoruz iinsallah Allah'in dediği olur. İnşallah isteyen herkese nasip etsin
Bu ne kadar kaba bir yorum? Bunları çoğu bayan zaten aşağı yukarı biliyor. Her bayanın yumurtlama evresi, ovülasyonu vs farklı. Bazı bayanda bedenini çok iyi tanıyor ve şüphelerinde haklı çıkıyor hatta öyle ki, doktoru bile şaşırtacak derecede. Siz de internetteki metin başlıklarıyla gelmiş burada insanlara ne yapacağınızı konuşuyorsunuz. Haddinize değil.Lütfen, yumurtlama nedir? Ne zaman olur? Döllenme nedir? Döllenmiş yumurta rahme ne zaman yerleşir? Hcg kanda ne zaman yükselir? Araştırın. Bu kadar bihaberseniz bunlardan gebelik planlarınızı erteleyin lütfen.
Haddimle ilgili yorum yapmak da sizin haddinize değil. Beğenmediyseniz beğenmedim butonunu kullanmanızı tavsiye ederim.Bu ne kadar kaba bir yorum? Bunları çoğu bayan zaten aşağı yukarı biliyor. Her bayanın yumurtlama evresi, ovülasyonu vs farklı. Bazı bayanda bedenini çok iyi tanıyor ve şüphelerinde haklı çıkıyor hatta öyle ki, doktoru bile şaşırtacak derecede. Siz de internetteki metin başlıklarıyla gelmiş burada insanlara ne yapacağınızı konuşuyorsunuz. Haddinize değil.
İnsanlara gebeliğini erteleyin diyerek emir veren birinden bu cevabı beklerdim zaten. Alkışlıyorum siziHaddimle ilgili yorum yapmak da sizin haddinize değil. Beğenmediyseniz beğenmedim butonunu kullanmanızı tavsiye ederim.
Öylemi kadın doğum uzmanııı öylemiiii , o zaman kimse buraya hiçbişey yazıp sormasın. Millete öğüt vermeLütfen, yumurtlama nedir? Ne zaman olur? Döllenme nedir? Döllenmiş yumurta rahme ne zaman yerleşir? Hcg kanda ne zaman yükselir? Araştırın. Bu kadar bihaberseniz bunlardan gebelik planlarınızı erteleyin lütfen.
Rahatsız olduğunuz yorum gördüğünüzde üyeyi görmezden gel seçeneğine tıklıyorsunuz. Vallahi büyük rahatlık. Tavsiye ediyorum.Öylemi kadın doğum uzmanııı öylemiiii , o zaman kimse buraya hiçbişey yazıp sormasın. Millete öğüt verme
Boş yapma, doktorluk yapmak zorunda değilsin sende yallahRahatsız olduğunuz yorum gördüğünüzde üyeyi görmezden gel seçeneğine tıklıyorsunuz. Vallahi büyük rahatlık. Tavsiye ediyorum.
Burda kimseyle böyle konuşamazsın. Yanılıyor muyum?Boş yapma, doktorluk yapmak zorunda değilsin sende yallah
Sen acımasızca konuşurken iyi artistlik yaparken iyi kadın doğum uzmanı.Burda kimseyle böyle konuşamazsın. Yanılıyor muyum?Mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?