Hamilelik belirtileri

Su an bir hafta var konuyu erken açmışım belki de psikolojik dir bir umut işte bizimkisi haklisin

Belirtiler icin cok cok erken bence garantilemek icinde adetden 1 hafta once yapabiliceginiz ultra erken gebelik testi alin bence yarin eczaneden ilk idrar ile yapin

Belirtiler icin cok cok erken bence garantilemek icinde adetden 1 hafta once yapabiliceginiz ultra erken gebelik testi alin bence yarin eczaneden ilk idrar ile yapin
Aldım bugün bence reglimin geçilmesini beklemk en iyisi ama eşim o kadar ısrar ediyorki o da ayrı bir şey başımda şu virüs bitsede ise gitse şunlar ya zaten bizim stresimiz bize yetiyo. Yazdığım zaman bence de erkenmis umarım bu kadar psikolojimi yiprattigima değer ve hamileyimdir

Su an bir hafta var konuyu erken açmışım belki de psikolojik dir bir umut işte bizimkisi haklisin
Tabi canim yaa konu acmassınn skinti degil herkes burda bir doktor bir ogretmen gbi yaziyo bilmis havalari falan neyse takilma cok onlara .. onemli olan kirmadan anlatmak iste o nerde o anlayis.
Rabbim gonlune gore versin :)

Bir de fazla sayfa gezip yorum okudum kimisi beş gün içinde belirtiler başladı diyor birisi başka bişey ne bileyim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Doğru canım sağol iyi dileklerin için bazı insanlar o kadar gaddar ki kadın kadını anlar diyoruz ama bazıları sanki bile isteye prof oluyo basimiza moral bozmaktan başka birşeye yaramiyo bizde farkındayız herşeyi de buna yormamamiz gerektiğini ama burada böyle bir sayfa varken danışıp acaba aynı durumda olan varmı diye bir umut yaziyor dertlesiyoruz bunu bile çok gorenler var onları vicdanlariyla baş başa bırakıyorum

Elbette oyle...

Bir de fazla sayfa gezip yorum okudum kimisi beş gün içinde belirtiler başladı diyor birisi başka bişey ne bileyim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Insallah pozitifi gorursun canim ama bende hep tertemiz negatifleri gordugumden auni seylerin1 senedir yasadigimdan seni cok iyi anliyorum :)

Lütfen, yumurtlama nedir? Ne zaman olur? Döllenme nedir? Döllenmiş yumurta rahme ne zaman yerleşir? Hcg kanda ne zaman yükselir? Araştırın. Bu kadar bihaberseniz bunlardan gebelik planlarınızı erteleyin lütfen.
Bu ne kadar kaba bir yorum? Bunları çoğu bayan zaten aşağı yukarı biliyor. Her bayanın yumurtlama evresi, ovülasyonu vs farklı. Bazı bayanda bedenini çok iyi tanıyor ve şüphelerinde haklı çıkıyor hatta öyle ki, doktoru bile şaşırtacak derecede. Siz de internetteki metin başlıklarıyla gelmiş burada insanlara ne yapacağınızı konuşuyorsunuz. Haddinize değil.

Haddimle ilgili yorum yapmak da sizin haddinize değil. Beğenmediyseniz beğenmedim butonunu kullanmanızı tavsiye ederim.

Haddimle ilgili yorum yapmak da sizin haddinize değil. Beğenmediyseniz beğenmedim butonunu kullanmanızı tavsiye ederim.
İnsanlara gebeliğini erteleyin diyerek emir veren birinden bu cevabı beklerdim zaten. Alkışlıyorum sizi

Lütfen, yumurtlama nedir? Ne zaman olur? Döllenme nedir? Döllenmiş yumurta rahme ne zaman yerleşir? Hcg kanda ne zaman yükselir? Araştırın. Bu kadar bihaberseniz bunlardan gebelik planlarınızı erteleyin lütfen.
Öylemi kadın doğum uzmanııı öylemiiii , o zaman kimse buraya hiçbişey yazıp sormasın. Millete öğüt verme

Öylemi kadın doğum uzmanııı öylemiiii , o zaman kimse buraya hiçbişey yazıp sormasın. Millete öğüt verme
Rahatsız olduğunuz yorum gördüğünüzde üyeyi görmezden gel seçeneğine tıklıyorsunuz. Vallahi büyük rahatlık. Tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…