Merhaba kızlar
6 gün önce geri çekilme yöntemi ile ilişki yaşadım .
Sonrasında sağ yumurtalık bölgesinde sürekli batmalar oluyor ani hareketlerde daha çok oluyor normalde de hissediyorum . Bu şekilde birşey olmadı daha önce yani böyle bı ağrı adetime daha çok var adet olacagim zaman böyle olmuyor. Sizce hamilelik belirtisi olabilirmi
Merhaba birşey sorucam adetim iki gün geçti sık idrara çıkma bel ağrısı sol gogusum çok ağrıyor arada sol kasigima batma oluyor ama hemen geçiyor sizce hamilelik var mi
Merhaba birşey sorucam adetim iki gün geçti sık idrara çıkma bel ağrısı sol gogusum çok ağrıyor arada sol kasigima batma oluyor ama hemen geçiyor sizce hamilelik var mi
Hiç bir yöntem %100 koruyucu değildir..
eğer hamilelik istemiyorsanız ve korkuyorsanız belirti yaşıyorum sanabilirsiniz (korktuğunuz için her yaşadığınız şeyi gebelik belirtisi sanarsınız) tıpkı hamile olmak isteyip psikolojik belirti yaşayan kadınlar gibi..
Sonuç olarak hamile Oladabilirsiniz olmayadabilirsiniz bunu anlamanın en erken ve tek yolu bat gelip geçtiğinde idrar testi yapmak ve bunu kan testiyle desteklemek ..
Hiç bir yöntem %100 koruyucu değildir..
eğer hamilelik istemiyorsanız ve korkuyorsanız belirti yaşıyorum sanabilirsiniz (korktuğunuz için her yaşadığınız şeyi gebelik belirtisi sanarsınız) tıpkı hamile olmak isteyip psikolojik belirti yaşayan kadınlar gibi..
Sonuç olarak hamile Oladabilirsiniz olmayadabilirsiniz bunu anlamanın en erken ve tek yolu bat gelip geçtiğinde idrar testi yapmak ve bunu kan testiyle desteklemek ..
peki kızlar bir şey daha soracağım diyelim ki idrarımız yaptık idrar yarım saat bekledikten sonra testte damlatsak gebelik cikarmi sorun olurmu . İdrar bozulur mu