11. gun cıkmayabılır ki :) cok erken gebelık belırtı vermez de ıste psıkolojık de olabılıyo. ama o uyku halı kasık batması kabızlık evet hamıle olabılırsın de olmayablırsın de . adetın gelmesıne kac gunu var normalde yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluruz. bende pko var max 16 gun sonra adet olurum . yap bence bı test:)Merhaba kızlar 3-4 şubatta yumurtlamam oldu bugün 14.günüm 11.günde erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı bugün sağ kasığımda ağrı var 1 dk arayla geçiyor tekrar başlıyor hafif Bi ağrı daha sonra sağ bacağım seyiriyor damar atar gibi 2 3 gündür geceleri bulantılarım var kabızlık yorgunluk çok aşırı olmasa da uyku hali var sizce hamile olabilirmiyim testte negatifi görünce umudu kestim bugün test yapmam gerekiyor ama yapmadım yardımcı olursanız sevinirim
canım benim de 14. Gün oluyor bugün olmam gerek yarını bekleyim diyorum artık negatif görmekten öyle sıkıldım ki11. gun cıkmayabılır ki :) cok erken gebelık belırtı vermez de ıste psıkolojık de olabılıyo. ama o uyku halı kasık batması kabızlık evet hamıle olabılırsın de olmayablırsın de . adetın gelmesıne kac gunu var normalde yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluruz. bende pko var max 16 gun sonra adet olurum . yap bence bı test:)
hakkında hayırlısı olsun ^^ guzel haber alırsan yaz buraya ^^canım benim de 14. Gün oluyor bugün olmam gerek yarını bekleyim diyorum artık negatif görmekten öyle sıkıldım ki
İnşallah teşekkür ederim,hakkında hayırlısı olsun ^^ guzel haber alırsan yaz buraya ^^
Merhaba benim de sağ kasığımda ağrı var tam 7 gündür ve belime de vuruyor. Şu an adetime 4 gün var. İnşallah hamileyimdir. Hamile kalan arkadaşlar bilgi verebilir mi onlarda da böyle belirtiler oldu mu acaba?Merhaba kızlar 3-4 şubatta yumurtlamam oldu bugün 14.günüm 11.günde erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı bugün sağ kasığımda ağrı var 1 dk arayla geçiyor tekrar başlıyor hafif Bi ağrı daha sonra sağ bacağım seyiriyor damar atar gibi 2 3 gündür geceleri bulantılarım var kabızlık yorgunluk çok aşırı olmasa da uyku hali var sizce hamile olabilirmiyim testte negatifi görünce umudu kestim bugün test yapmam gerekiyor ama yapmadım yardımcı olursanız sevinirim
Benim de 2 ay önceki hamilelik belirtim de akıntı artması ve kasık ağrıları vardı. Adet sancısına benzer ama ayrıca sol kısımda hafif batmalar da vardı. Bi test Yapın benceKızlar benim de iki gündür sarı akıntım var bugün hic olmadı akintim ve adetime 7 gün var bugün sabah adet olmuşum gbi kalktım kasık ağrım vardı ama olmamisim bugün gün boyu kasık ağrım oldu acaba hamile olabilir miyim
Benim normalde adet günü sancım olur ve max ertesi gün de devam edip bitiyor. Fakat 2 ay önceki gebelik belirtilerimde adetten 1 hafta önce başlayan kasık ağrılarım vardı. Bi test yap benceMerhaba benim de sağ kasığımda ağrı var tam 7 gündür ve belime de vuruyor. Şu an adetime 4 gün var. İnşallah hamileyimdir. Hamile kalan arkadaşlar bilgi verebilir mi onlarda da böyle belirtiler oldu mu acaba?
5 gün önce yaptım negatif çıktı. Adet tarihimi bekliyorum artıkBenim normalde adet günü sancım olur ve max ertesi gün de devam edip bitiyor. Fakat 2 ay önceki gebelik belirtilerimde adetten 1 hafta önce başlayan kasık ağrılarım vardı. Bi test yap bence
Benim de bu ay yine belirtilerim var gibi ama ben de adet tarihiNi bekliyorum işte. Negatif çıkarsa muammada olacam çünkü. Pozitif çıkar inşallah ikimizinki de5 gün önce yaptım negatif çıktı. Adet tarihimi bekliyorum artık
Amin inşallahBenim de bu ay yine belirtilerim var gibi ama ben de adet tarihiNi bekliyorum işte. Negatif çıkarsa muammada olacam çünkü. Pozitif çıkar inşallah ikimizinki de
Adet tarihin ne zaman haber verirsin benim bugün olmam gerekiyor bakalım nasipBenim de bu ay yine belirtilerim var gibi ama ben de adet tarihiNi bekliyorum işte. Negatif çıkarsa muammada olacam çünkü. Pozitif çıkar inşallah ikimizinki de
Benim 18 iydi ama 17 sinde oldum maalesefAdet tarihin ne zaman haber verirsin benim bugün olmam gerekiyor bakalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?