• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Zehra betul06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
8
18
3
30
Meraba arkadaslar benim bi sorunum var kasiklarim da uzun zamandir bi agri var ve gecmiyor hangi doktora gittimse hersey normal diyolar bundan once bi dusuk yasadim bu dusukten sonra agrilarim hic gecmedi dusuk yapali 4 5 ay oldu benle ayni durumda olan arkadaslar varsa yardimci olabilirmisiniz

Benimde düşüge bağlı kürtaj olmuştum o zaman takiben 5 6 ay agrim oldu sonra geçti belki enfeksiyon vardır. Her ihtimale karşı fitil ve antibiyotik kullanabilirsin doktor gozetiminde. bi zararı yok gebe değilsen. BAna da doktorlar hiçbişey yok diyorlardi evden çıkamadım aylarca sürekli ağrıyordu.antibiyotik iyi geldi ve geçti sonra 3 aydır ağrım yok şükür.

Benimde düşüge bağlı kürtaj olmuştum o zaman takiben 5 6 ay agrim oldu sonra geçti belki enfeksiyon vardır. Her ihtimale karşı fitil ve antibiyotik kullanabilirsin doktor gozetiminde. bi zararı yok gebe değilsen. BAna da doktorlar hiçbişey yok diyorlardi evden çıkamadım aylarca sürekli ağrıyordu.antibiyotik iyi geldi ve geçti sonra 3 aydır ağrım yok şükür.

Ben kurtaj olmadan dusuk yaptim hamileligim de basladi agrim antibiyotikte kullandim fitilde ilaclar bittiktan sonra tekrar basladi agrim sizin kullandiginiz fitilin ismi neydi bu arada

Bende 6+5 hamileyken kalp atışını falan duymuştuk kanama ile düşük oldu kürtajlà sonuçlandı. Kürtaji takiben 5 6 ay agrim oldu sayısız doktora gittim herhangi bir sorun yok dediler hep . Boğaz ağrısı için bi antibiyotik kullandım ona bağlı olarak geçti agrilarim 3 aydır çok rahatım o dönem fitilde kullandım ama ismini hatırlamıyorum. Enfeksyon için bi doktor yazmıştı kullanmamistim

Bende 6+5 hamileyken kalp atışını falan duymuştuk kanama ile düşük oldu kürtajlà sonuçlandı. Kürtaji takiben 5 6 ay agrim oldu sayısız doktora gittim herhangi bir sorun yok dediler hep . Boğaz ağrısı için bi antibiyotik kullandım ona bağlı olarak geçti agrilarim 3 aydır çok rahatım o dönem fitilde kullandım ama ismini hatırlamıyorum.
Bende 6+5 hamileyken kalp atışını falan duymuştuk kanama ile düşük oldu kürtajlà sonuçlandı. Kürtaji takiben 5 6 ay agrim oldu sayısız doktora gittim herhangi bir sorun yok dediler hep . Boğaz ağrısı için bi antibiyotik kullandım ona bağlı olarak geçti agrilarim 3 aydır çok rahatım o dönem fitilde kullandım ama ismini hatırlamıyorum. Enfeksyon için bi doktor yazmıştı kullanmamistim
Bende de kalp atisi hic baslamadi gelisimi durdu 2 aylikken 1 aylik gorunuyordu bebek peki siz sonrasinda hamile kakabildiniz herhangi bi ilac kullanmaniza gerek kaldi mi

Maalesef daha hamile kalamadim . Bu ay adetim 2 gün gecikti çok istiyorum hamile olmayı test yapmaya korkuyorum birazda adet belirtileri var sanki. Yarına kadar adet olmazsam test yapıcam . 7 ay geçti kürtaj olalı. Sen ne zaman düşük yaptın ?

Bi kacgun daha bekle oyle yap test istersen ama ihmalde etme sonucta basta dusuk yasadigin icin bu kez bastan daha dikkatli olursun bilirsen allah nasip ederde hamile kalirsam bende oyle yapmayi dusunuyorum
İnşallah seninde ağrıların gecer. Benim sadece sol kasıkta ağrı oluyordu evden bile cikamiyordum şükür geçti. İnşallah en kisa zamanda sağlıkla evlatlarimizi kucaklariz

Meraba arkadaslar benim bi sorunum var kasiklarim da uzun zamandir bi agri var ve gecmiyor hangi doktora gittimse hersey normal diyolar bundan once bi dusuk yasadim bu dusukten sonra agrilarim hic gecmedi dusuk yapali 4 5 ay oldu benle ayni durumda olan arkadaslar varsa yardimci olabilirmisiniz
merhaba canım uzun süreli ağrı enfeksiyon riskin olabilir geciktirmeden doktora gidersen iyi olur canım çok geçmiş olsun

merhaba arkadaşlar,

4 yıllık evlıyım,ilkkez başıma böyle birşey geldı üstelik eşimde bende korunmuyoruz..adetlerım hep düzenlidir..
yumurtlama haftamda kahverengi lekelenmem oldu 2 gun sürdü günlük pet kullanarak idare ettim..
ve 2 kez küçük abdestimi yaparken kahverengi küçük pıhtı attım..
2 gün sonunda gecti lekelenmemde..sonra 2 gün sadece sağ kasıkta seyırme oldu 5-6 kez yıldız kayması gıbı boyle ve o da gectı..uzun süren sadece sol kasığımda kasılma basınc sıkışma hissi oluyor arada ve 2 gun süren şiddetli bel ağrısı ozellıkle sabah uyandıgımda oldu..2 gun surdu o da gecti..
bayramdı ve sonra hemen iş başı yaptım doktora gıdemedım zaten gıtmeyede korkuyorum : kıst yada daha kotu bı hastalık gıbı hıssedıyorum :
bu şekılde bışeyler yaşayan olduysa tecrubesını paylaşırsa cok sevınırım

merhaba arkadaşlar,

4 yıllık evlıyım,ilkkez başıma böyle birşey geldı üstelik eşimde bende korunmuyoruz..adetlerım hep düzenlidir..
yumurtlama haftamda kahverengi lekelenmem oldu 2 gun sürdü günlük pet kullanarak idare ettim..
ve 2 kez küçük abdestimi yaparken kahverengi küçük pıhtı attım..
2 gün sonunda gecti lekelenmemde..sonra 2 gün sadece sağ kasıkta seyırme oldu 5-6 kez yıldız kayması gıbı boyle ve o da gectı..uzun süren sadece sol kasığımda kasılma basınc sıkışma hissi oluyor arada ve 2 gun süren şiddetli bel ağrısı ozellıkle sabah uyandıgımda oldu..2 gun surdu o da gecti..
bayramdı ve sonra hemen iş başı yaptım doktora gıdemedım zaten gıtmeyede korkuyorum : kıst yada daha kotu bı hastalık gıbı hıssedıyorum :
bu şekılde bışeyler yaşayan olduysa tecrubesını paylaşırsa cok sevınırım
Hamile olabilir misin korunmadiginiza göre yerlesme kanaması olabilir.

ama regli oldum öncesinde yani 25-28 mayıs arası reglıydım,bu yaşadığım 2 gunluk kahverengı lekelenme ve pıhtı atma durumu 4-5 haziranda oldu sonrasında kasık ve bel ağrısı işte 2 gun daha sürdü şuan ıyıyım sadece akıntım var,arada sol kasık kasılma ve agrı teklıyor tabıkı yıne..
aklıma gelen ve araştırdıgım kadaryla çikolata kisti gibi bişey ama bılemıyorum yınede :( doktora haftaya gıtmeyı duşunuyorum ynetıcım yurt dışındayken izin kullanabılırım çünkü

ama regli oldum öncesinde yani 25-28 mayıs arası reglıydım,bu yaşadığım 2 gunluk kahverengı lekelenme ve pıhtı atma durumu 4-5 haziranda oldu sonrasında kasık ve bel ağrısı işte 2 gun daha sürdü şuan ıyıyım sadece akıntım var,arada sol kasık kasılma ve agrı teklıyor tabıkı yıne..
aklıma gelen ve araştırdıgım kadaryla çikolata kisti gibi bişey ama bılemıyorum yınede :KK43: doktora haftaya gıtmeyı duşunuyorum ynetıcım yurt dışındayken izin kullanabılırım çünkü
aklıma gelen ve araştırdıgım kadaryla çikolata kisti gibi bişey ama bılemıyorum yınede :KK43: doktora haftaya gıtmeyı duşunuyorum ynetıcım yurt dışındayken izin kullanabılırım çünkü

Merhaba hanımlar. Sizlere acil danışmak istediğim bişey var. Bu ay pek değerlendiremedik eşimle fakat 4 hazirandan beri sürekli değerlendirdik gibi bat da 16 haziran fakat 10da açık kahve akıntı 11nde de şeffaf akıntı içine damar şeklinde kan geldi bir gün boyunca yalnızca peçeteye sildikce geldi. İlk kez böyle bişey yaşıyorum yerleşme kanaması olma ihtimali var mı varsa ne zaman idrar testinde çıkar acaba ? Yardımcı olur musunuz

Merhaba hanımlar. Sizlere acil danışmak istediğim bişey var. Bu ay pek değerlendiremedik eşimle fakat 4 hazirandan beri sürekli değerlendirdik gibi bat da 16 haziran fakat 10da açık kahve akıntı 11nde de şeffaf akıntı içine damar şeklinde kan geldi bir gün boyunca yalnızca peçeteye sildikce geldi. İlk kez böyle bişey yaşıyorum yerleşme kanaması olma ihtimali var mı varsa ne zaman idrar testinde çıkar acaba ? Yardımcı olur musunuz
merhaba,2 ay once aynı durumu yaşadım,ama peşine regli oldum hatta 2 gün gec oldum..hatta o kırmızı ıçınde damarlar olan akıntıyı devamşlı foto cektım sadece peçeteye sıldıkce gelıyordu..bu konularda baya deneyımlı olan bı arkadaşıma gosterdım anlattım ve bu ay boyle olmuş olabılırsın mevsımsel olabılır sıkıntı yapma rahat ol demişti..
ama bunyeden bunyeye fark oluyor tabıkı ınş senınkı yerleşme kanamasıdır ve bebiş gelıyordur :)

Back