Hamilelik belirtileri

gmshn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
32
10
88
Trabzon
Merhaba arkadaslar bilginiz varsa yardim istiyorum. Regl gunume 9 gun var ama regl olcakmisim gibi hissetmiyorum goguslerim 1 haftadir sizliyo yanlardan dokunamiyorum yesil damarlarda cok belirginlesti birde regl gunume yakin surekli cikolata tatli yrdim tatli hic canim istemiyo eksi yemek istiyirum sizce hamis olabilirmiyim beklemek cok kotu

Gebe olabilirsiniz veya psikolojik de olabilir 4-5 gün sonra isterseniz erken gebelik testi yapın ya da direk kan tahlili yaptırın

Benim bata 7 var memeler dolgunlasdi ama bunu bi belirti olarak saymayiz
Canin bisey cekmeside pisholojik sanirim
Bence takma kafana

Gebe olabilirsiniz veya psikolojik de olabilir 4-5 gün sonra isterseniz erken gebelik testi yapın ya da direk kan tahlili yaptırın
evet psikolojikte olabilir adet belirtileriyl4 hamilelik belirtileri hemen hemen ayni cunku baska bildginiz belirti varmi acaba sizin

evet psikolojikte olabilir adet belirtileriyl4 hamilelik belirtileri hemen hemen ayni cunku baska bildginiz belirti varmi acaba sizin

Ben henüz hamilelik yaşayamadım ama yaşayanlardan adet belirtilerinden farklı olarak adet tarihine yakın akıntıdan bahsediyorlar.Normalde adete yakın akıntı olmuyor (enfeksiyon vb şeyler yok ise) Sizde böyle bir durum var mı ?

Evet akintim oluyo beyazimsi boyle bide kabizlik var karnim şiş

benimde karnim sis regle 1 gun var. goguslerimin uclari beyaz. damarlari cok belirgin bakalm ne olck

Merhaba. Bende eşimle yumurtlama dönemimde, tam yumurtlama günümden 2 gün önce ve yumırtlama günümden 2 gün sonra da korunmasız ilişki yaşadık. Geçen ayda korunmasız ilişkimz olmuştu fakat yumurtlama dönemiyle hiç alakası olmayan bir tarihti. Adetim de 11 gün geç gelmişti. Şu anda da adetime 10 gün var ama adet olucakmışım gibi içim bulanıyo böyle bi. Sol kasığımda normalden farklı şeyler hissediyorum sanki batma seğirme gibi Spermlerin bizim içimizde 3-5 gün yaşadığını biliyorum yumurta da 24-36 saat yaşıyor. Yani bu durumda olması ihtimali daha yüksek günlerde birlikte olduk ama bilmiyorum bekliyorum bakalım hayırlısı hepimizin hakkında

Beim sat 15 ekim ve yumurtlama 2 kasım. Adetlerim hep düzenlidir Ama an itibarı ile 11 gun gecikmem var ve 3 gun once en son idrra testim negatif çıktı . Bütün belirtileri yasıyorum ama kan testi yaptırıp negatif sonuc almaktam cok korkuyorum . Kafayı yıcem ne yapsam sizce

Bende her ay umutla beklerdim her belirtiyi gebelik belirtisi zannederdim ve bu bekleyiş 5 sene sürdu sonunda hamile kaldim hamile kaldığım ay yaşadığım en buyuk farklilik ani sancilardi regl olacakmış gibi olan kasik sancıları.. umarim sen hamilesindir benim kadar beklemezsin herseyin hayirlisi tabi

Merhaba benim adet tarihim 10 13 aralık arası beklyrum ama karnımın alt kısmında ara ara hafif ağrılar oluyor bugub sanki adet olckmıs gibi yinede bi ihtimal olablr mı gebelik sizce

Merhaba sunucunuz ne cıktı acaba

Benim en çok dikkatimi çeken hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce başlayan dişlerimdeki dayanılmaz sızıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…