Merhaba arkadaslar bilginiz varsa yardim istiyorum. Regl gunume 9 gun var ama regl olcakmisim gibi hissetmiyorum goguslerim 1 haftadir sizliyo yanlardan dokunamiyorum yesil damarlarda cok belirginlesti birde regl gunume yakin surekli cikolata tatli yrdim tatli hic canim istemiyo eksi yemek istiyirum sizce hamis olabilirmiyim beklemek cok kotu
Benim bata 7 var memeler dolgunlasdi ama bunu bi belirti olarak saymayizMerhaba arkadaslar bilginiz varsa yardim istiyorum. Regl gunume 9 gun var ama regl olcakmisim gibi hissetmiyorum goguslerim 1 haftadir sizliyo yanlardan dokunamiyorum yesil damarlarda cok belirginlesti birde regl gunume yakin surekli cikolata tatli yrdim tatli hic canim istemiyo eksi yemek istiyirum sizce hamis olabilirmiyim beklemek cok kotu
evet psikolojikte olabilir adet belirtileriyl4 hamilelik belirtileri hemen hemen ayni cunku baska bildginiz belirti varmi acaba sizinGebe olabilirsiniz veya psikolojik de olabilir 4-5 gün sonra isterseniz erken gebelik testi yapın ya da direk kan tahlili yaptırın
Olabilir adet belirtileriyl hamilleik belirtileri hemen hemen ayni bakalimBenim bata 7 var memeler dolgunlasdi ama bunu bi belirti olarak saymayiz
Canin bisey cekmeside pisholojik sanirim
Bence takma kafana
Aynen canm hayirlisiOlabilir adet belirtileriyl hamilleik belirtileri hemen hemen ayni bakalim
evet psikolojikte olabilir adet belirtileriyl4 hamilelik belirtileri hemen hemen ayni cunku baska bildginiz belirti varmi acaba sizin
Evet akintim oluyo beyazimsi boyle bide kabizlik var karnim şişBen henüz hamilelik yaşayamadım ama yaşayanlardan adet belirtilerinden farklı olarak adet tarihine yakın akıntıdan bahsediyorlar.Normalde adete yakın akıntı olmuyor (enfeksiyon vb şeyler yok ise) Sizde böyle bir durum var mı ?
Evet akintim oluyo beyazimsi boyle bide kabizlik var karnim şiş
Insallahh canimO zaman inşallah gebesinizdirBir kaç gün geçsin kan testi verin bence
Bende her ay umutla beklerdim her belirtiyi gebelik belirtisi zannederdim ve bu bekleyiş 5 sene sürdu sonunda hamile kaldim hamile kaldığım ay yaşadığım en buyuk farklilik ani sancilardi regl olacakmış gibi olan kasik sancıları.. umarim sen hamilesindir benim kadar beklemezsin herseyin hayirlisi tabiMerhaba arkadaslar bilginiz varsa yardim istiyorum. Regl gunume 9 gun var ama regl olcakmisim gibi hissetmiyorum goguslerim 1 haftadir sizliyo yanlardan dokunamiyorum yesil damarlarda cok belirginlesti birde regl gunume yakin surekli cikolata tatli yrdim tatli hic canim istemiyo eksi yemek istiyirum sizce hamis olabilirmiyim beklemek cok kotu
Merhaba benim adet tarihim 10 13 aralık arası beklyrum ama karnımın alt kısmında ara ara hafif ağrılar oluyor bugub sanki adet olckmıs gibiBende her ay umutla beklerdim her belirtiyi gebelik belirtisi zannederdim ve bu bekleyiş 5 sene sürdu sonunda hamile kaldim hamile kaldığım ay yaşadığım en buyuk farklilik ani sancilardi regl olacakmış gibi olan kasik sancıları.. umarim sen hamilesindir benim kadar beklemezsin herseyin hayirlisi tabi
Merhaba sunucunuz ne cıktı acabaBeim sat 15 ekim ve yumurtlama 2 kasım. Adetlerim hep düzenlidir Ama an itibarı ile 11 gun gecikmem var ve 3 gun once en son idrra testim negatif çıktı . Bütün belirtileri yasıyorum ama kan testi yaptırıp negatif sonuc almaktam cok korkuyorum . Kafayı yıcem ne yapsam sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?