E Esma kara Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2018 63 14 26 30 Mart 2018 Konu Sahibi Esma kara #1 Arkadaşlar lütfen yardımcı olun hamileyken adet gören oldu mu aranızda. Ben adet oldum ama hala hamilelik belirtilerim var. Bebek çok istiyorum
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun hamileyken adet gören oldu mu aranızda. Ben adet oldum ama hala hamilelik belirtilerim var. Bebek çok istiyorum
Afilim92 ♡cennet kokulum geldi ♡ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Mart 2017 15.666 20.348 30 Mart 2018 Konu Sahibi Esma kara #2 Esma kara .!.: Arkadaşlar lütfen yardımcı olun hamileyken adet gören oldu mu aranızda. Ben adet oldum ama hala hamilelik belirtilerim var. Bebek çok istiyorum Genişletmek için tıkla... Belirti derken ney mesela?
Esma kara .!.: Arkadaşlar lütfen yardımcı olun hamileyken adet gören oldu mu aranızda. Ben adet oldum ama hala hamilelik belirtilerim var. Bebek çok istiyorum Genişletmek için tıkla... Belirti derken ney mesela?
E Esma kara Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2018 63 14 26 30 Mart 2018 Konu Sahibi Esma kara #3 Afilim92 .!.: Belirti derken ney mesela? Genişletmek için tıkla... Mesela hala kasıklarımda şişkinlik ve batma var başım dönüyo bazen midem bulanıyor
Afilim92 .!.: Belirti derken ney mesela? Genişletmek için tıkla... Mesela hala kasıklarımda şişkinlik ve batma var başım dönüyo bazen midem bulanıyor