Hamilelik belirtileri

Poyraz Deniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
135
45
28
38
Slm hanımlar bugün adetine 5 gün kala gebelik testi yaptım saat 15de 2 -3 dk içinde gölge şeklinde 2 .çizgi cıktı belirtiler yumurtlama bitince sarı akinti kirpik karışması sık idrara çıkma zaman zaman kaşık bel ağrısı göğüslerim herzamanki büyümeden daha büyük gece uykudan uyanma küçük tuvalette farklılık bitiyoren tekrar sızma oluyo uyku hali başladı iştahım açıldı gebelik testini yorumlarısınız sabah yine yapicam

Ekleyebilirsen bakalım ama hemen silik de olsa ikinciyi gördüysen hamilesindir :) Hayırlı olsun diyelim mi :)

Bu kadar fazla belirti adete 5 gün kala çıkmaz bence. Benim tek belirtim adet olacak gibi kasık agrisiydi adetle hamilelik belirtisi ayni oluyo zaten. İnşallah hamilesindir resmi yuklersen bakarız

Inşallah siteden galiba yarın sabah yine yapicam test onu yüklerim bu arada eylülde enfeksiyon vardı bende antibiyotik kullandım ekim ayı korun dedi dr antibiyotik çok kuvvetli dedi o ay afettim zor sokuldum ve büyük parçalar düştü benden bilginiz olsun enfeksiyonu temizlemek gerekiyormus ben onu anladim

Ben oğlumu adetten 9 gün önce öğrendim testle arkasından kan testi düşükte olsa cıktı belirtim sadece erken gelen bel ağrısı ve karin altındaki dolgunluktu

Zaten her bünye farklı belirtiler gösteriyor benim iş arkadaşımın belirtisi yoktu hiç mesela. Kimi de daha adet günü gelmeden belirtiler başlıyor kendini göstermeye. Yani idrar testine güvenerek hamilesindir diyorum sonuçları paylaş bizimle de :)

Hanımlar kan testi yaptırdım sonuç 96 çıktı muayene olmadım bu hafta bekliycem kese gözükmez diye darısı hepinizin basina

Ay çok sevindim hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına inşallah :) Darısı isteyen herkese :)

Adetlerin düzenli midir? Yani yumurtlama takibi yapabiliyor musun? O şekilde mi hamile kaldın?

Benim adetlerin düzenlidir yumurtlamamış anlarım ama onu yazdım eylülde hamile kalamadım enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım ekimde dr antibiyotik kuvvetli korun dedi enfeksiyon varken hem zor sokuldum hemde büyük parçalar düştü bel ağrısı sırt ağrısı çok oldu temizlediğini düşünüyorum
Darısı hepinizin basina

Eşimle en son üç ay önce birlikte olduk görev yerlerimiz ayrı olduğu için henüz çocuk düşünmüyoruz dışa boşalmıştı iki ay adet gördüm ama bu ay bu ay mide bulantım ve şişkinliğim vardı üç kere test yaptım negatif çıktı geçen hafta üşütmeden dolayı hastaneye gittim aşırı kusma vardı serum verdiler antibiyotik kullandım adetim beş gün gecikti sizce önceki adet sandıklarım üstüne görme olabilirmi hamilemiyimdir ya da ben mi pinpirikleniyorum?

Yok cnm değilsindir üşütmüşsündür meraklanma

Adet öncesi sahte gebelik belirtileri yaşanabiliyor. Artı 3 ay önce birlikte olup arada 2 defa adet olmuşsun eşini bu arada tekrar göremediysen mümkün degil gebe olman tatlım.

Adet öncesi sahte gebelik belirtileri yaşanabiliyor. Artı 3 ay önce birlikte olup arada 2 defa adet olmuşsun eşini bu arada tekrar göremediysen mümkün degil gebe olman tatlım.
İnşallah elbette bebeğimiz olsun çok istiyorum vakti geldiğinde olur inşallah ama şimdi yalnız başıma bi hamilelikten çok korkuyorum o yüzden hiç istemiyoruz

Ben oğlumu adetten 9 gün önce öğrendim testle arkasından kan testi düşükte olsa cıktı belirtim sadece erken gelen bel ağrısı ve karin altındaki dolgunluktu
Kızlar ön tarafta yani kasıklarımın sağlı sollu iki yanında bi şey hissediyorum ya ağrı desem değil,çekilme gibi... ne olabilir adetlerim düzensiz ama bugün olmayı bekliyordum olmadım.adetlerimde belirti de yaşamıyorum normalde. Acaba hamilemiyim.. test aldım ama erken olur belki diye kıyamıyorum.. of ne yapsam.. bu çekilme hissi neden acaba.

Hanımlar ben iki gündür sabah akşam kusuyorum kasiklarim çok ağrıyor ve böbreklerin olduğu bosluklarim çok ağrıyor ha bire midem bulanıyor ne yesem çıkarıyorum ve 2 gündür boş mideyle geziyorum ve sürekli uyumak istiyorum geçen ay 26sinda adet olmuştum bugünde ayın 26si henüz gelen bişi yok 4 aylık evliyim korunmuyoruz hamile olabilir miyim test yapıp olumsuz sonuç almaktan korkuyorum

Benim belirtiler de bir hafta kala başladı.özellikle kasık ağrısı ve batma,aşırı derecede uyku hali, burun tıkanıklığı ve enteresan biçimde ayaklarım uyuşuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…