hamilelik belirtileri

Teenwolf

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
39
7
6
32
kızlar yardım acilll
daha önce tüp bebek denemesi yaptık fakat tutmadı. Dr. lar menapoza yaklaşmışsın dediler. Bu ay adetim 7 sinde olması gerekiyordu gecikti. Midem çok bulanıyor ateş basıyor sık sık tuvalete gidiyorum. Aranız da bu şekilde tüp bebekten 5-6 ay sonra hamile kalan var mı?

selam test alın isterseniz

niye olmasin. Kan testi ver kesin sonucu öğren

canım benim de 13 mayısta adet olmam gerekiyordu ama hala adet olmadım. Bende aşığı üşüme var arada karnıma adet olacakmışım gibi ağırılar giriyor ama hala adet olmadım. idrar testi yaptım negatif çıktı kan testi yaptım negatif çıktı bugün işyerinden izin alabilirsem doktora gitmeyi düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba ,

Agustos 2016 'dan bu yana sizleri uzaktan takip etmekteyim . Okumadığım sayfa ve yorum kalmadı birçok yorumunuz umut oldu . Sabahlara kadar okudum bu sebeple sizlerle aşağıdaki belirtileri paylaşmak istiyorum .

Finans sektöründeyim ve aşırı derecede stresli bir işim var . Eşimle 3 yıllık evliyiz 2 senenin sonunda bebek kararı aldık . 4 ay denedikten sonra doktora gideyim dedim . İlk doktorum cok unlu bir hastanenin doktoru ve beni 10 yaş yaşlandırdı ve ilk muanede ilaçlı rahim filmi istedi algılayamadım . Akabinde Nişantasın da bulunan çok ünlü bir doktora daha göründüm emardan en ağır testlere kadar birçok tahlil istediler ni tekim bazılarını yaptırdım .

Daha sonra umutsuzca kuzenimin doktoruna gittim . Bana dediki sen ne yaptın böyle birkaçtane miyomun var onemli bişeyin yok dedi . Ama sadece tek tarafından hamile kalabilirsin dedi .

Muane olduktan 1 ay sonra ilk önce inanılmaz üşüdüm o kadar üşüdüm ki kışın çorap giymeyen ben kat kat giyindim . Sadece gögüsüm de oluşan hafif sızılar ve hiçbir şekilde regl belirtilerim de yoktu ,

Sadece çok dua ettim , allahan ol dedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok . Bu mübarek günlerde rabbim bize nasip etti . İsteyen herkeste dualarımdadır . Sadece oruç tutamıyorum doktorum müsade etmedi . İnşallah rabbim kazasını nasip eder .
Herşey gönlünüzce olsun inşallah :)

Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah rabbim olmayan herkese hayırlı evlatlar versin

Masllah subhanallah rabbim sag salim kavustrsun insallah

Merhaba kızlar
Benim adetime tam 1 hafta var. Normalde yaklaşık 10gün öncesinden kasık ve bel ağrılarım başlardı ama bu ay yok.. Sadece sol tarafta hafif bir batma hissi var. Bunun dışında ateş basması çok fazla ve arada baş dönmesi oluyor. Sizce bhcg yaptırsam sonuç doğru çıkar mı? Yoksa beklemeli miyim bilemedim. Çokta merak ediyorum. Lütfen yardım

kan testinde çıkar bir şey varsa. Aynı sancı benim sol tarafında da var. Bende 14 ünde olucam bakalım. İnşallah hamileyimdir.

kan testinde çıkar bir şey varsa. Aynı sancı benim sol tarafında da var. Bende 14 ünde olucam bakalım. İnşallah hamileyimdir.

Bugün sağlık ocağına gittim günün geçtikten sonra gel deyip gönderdiler. Eczaneden test alıp kendim yapıcam silik falan da olsa çıkar belki. İnşallah herkesin gönlüne göre verir rabbim

Bugün sağlık ocağına gittim günün geçtikten sonra gel deyip gönderdiler. Eczaneden test alıp kendim yapıcam silik falan da olsa çıkar belki. İnşallah herkesin gönlüne göre verir rabbim

Aaa ne demek günün geçtikten sonra gel ya, isteyene yapmaları gerekmiyor mu kan testi?

Aaa ne demek günün geçtikten sonra gel ya, isteyene yapmaları gerekmiyor mu kan testi?

saglık ocakları yapmıyor , dr gittigin zaman acıle yada saglık ocagına gunum geçti ilaç içmem lazım acaba hamılemıyım diyecen yoksa yapmıyorlar

Abartmişlar ya ablamış 6 gün vardı gittik yaptırdık kan testi ve de diğer eczaneden aldığımızdada çıktı. Bende galiba dayanamıycam akşama alıcam test :)

Abartmişlar ya ablamış 6 gün vardı gittik yaptırdık kan testi ve de diğer eczaneden aldığımızdada çıktı. Bende galiba dayanamıycam akşama alıcam test :)

Aynen, saçmalık ama işte birşey diyemiyorsun. Günü geçtikten sonra ben testle de anlarım zaten :) Yarın sabah yapıcam. Ultra erken yazıyor testin üzerinde bakalım çıkacak mı çok merak ediyorum. Hayırlsı inşallah

[/QU[/QUOTE]
Bence birkaç gün daha bekle hamilelik varsa bile idrar testinde hemen çıkmaz. Ya da erken gebelik testi yaparsan 6 gün önceden çıkıyor.

Bence birkaç gün daha bekle hamilelik varsa bile idrar testinde hemen çıkmaz. Ya da erken gebelik testi yaparsan 6 gün önceden çıkıyor.[/QUOTE]

Zaten yarın 6 gün kalmış oluyor.Silikte olsa çıkar diye düşünüyorum birşey varsa. Ki bugün sabahtan beri kokulara hassasiyet yaşıyorum. Bu kadar erken belirti olur mu bilmiyorum ama yaşayan varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…