Arkadaşlar merhaba ,
Agustos 2016 'dan bu yana sizleri uzaktan takip etmekteyim . Okumadığım sayfa ve yorum kalmadı birçok yorumunuz umut oldu . Sabahlara kadar okudum bu sebeple sizlerle aşağıdaki belirtileri paylaşmak istiyorum .
Finans sektöründeyim ve aşırı derecede stresli bir işim var . Eşimle 3 yıllık evliyiz 2 senenin sonunda bebek kararı aldık . 4 ay denedikten sonra doktora gideyim dedim . İlk doktorum cok unlu bir hastanenin doktoru ve beni 10 yaş yaşlandırdı ve ilk muanede ilaçlı rahim filmi istedi algılayamadım . Akabinde Nişantasın da bulunan çok ünlü bir doktora daha göründüm emardan en ağır testlere kadar birçok tahlil istediler ni tekim bazılarını yaptırdım .
Daha sonra umutsuzca kuzenimin doktoruna gittim . Bana dediki sen ne yaptın böyle birkaçtane miyomun var onemli bişeyin yok dedi . Ama sadece tek tarafından hamile kalabilirsin dedi .
Muane olduktan 1 ay sonra ilk önce inanılmaz üşüdüm o kadar üşüdüm ki kışın çorap giymeyen ben kat kat giyindim . Sadece gögüsüm de oluşan hafif sızılar ve hiçbir şekilde regl belirtilerim de yoktu ,
Sadece çok dua ettim , allahan ol dedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok . Bu mübarek günlerde rabbim bize nasip etti . İsteyen herkeste dualarımdadır . Sadece oruç tutamıyorum doktorum müsade etmedi . İnşallah rabbim kazasını nasip eder .
Herşey gönlünüzce olsun inşallah :)