- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
- Konu Sahibi Nane surubu
Selam kizlar 27 subat adetim geldi ve alti gun surer bizde adet bitiminden cocuk calismalarina basladik yumurtlama donemine kadar tam gaz devam ettik ondan bir kac gun sonra mide bulantilari basladi kasik agrilarim gogus ucu agrilar ama oyle abarti degil halada devam ediyor daha cok aksamdan sonra basliyor. Acaba hamilemiyim diye kan testi yaptirdim carsamba gunu malum sigara kullaniyorum hap kullaniyorum hani hamileysem bunlari birakim bilim diyerek kan testi yaptirdim cuma gunu negatif oldugunu ogrendim uzulmedim bekledigim bir sonuctu cunku okadar sitelerde her bayanin yorumlarini dikkatlice okudum her bayanin belirtileri ayni olmuyor testler gibi kimisinin adetten once belli oluyor hamileligi kimisinin adetten sonra kimiside hamile oldugunu zannediyor beklemek cok zor bir surec adetimin gelmesine bes gun var bende merakla bekliyorum hani acaba diyorum kendimi hamilelige mi inandiriyormuyum ama ne bilim sanki eminmisim gibi biliyorum cunku bu surekli mide bulantisini kasik gogus agrilarini herzaman yasamiyoruz ne bilim