Başımdan geçenleri anlatmak istiyorum ve aynı şeyleri yaşayan varsa onları da dinlemek tabi. Bir buçuk yıldır evliyiz ilk sekiz dokuz aydan sonra çocuk istedik ve denemelere başladık tabi ilk başlarda istemediğimiz için bi kaç korunma yöntemi kullandık bi kaç kez ertesi gün hapı kullandım bir yıl içinde. Her neyse biz artık çocuk istiyoruz doktora gittim kontrollerimi yaptırdım adet olmadan on gün önceden benim sancılarım başlar bunun için de gittim şükür bi sıkıntı yoktu hormonlarımda vs. Ama çocuğumuz olmuyor ve ben çok stres yapıyorum resmen ağlaya ağlaya kendimi çok yıprattım bu arada sanki tüm dünya aynı anda hamile kalmış gibi sürekli insta da birilerinin hamilelik haberlerini görüyorum çok üzülüyorum. Bu ay kesin oldu dedim mide bulantım sürekli yorgunluk ve uyku halim aşırı koku hassasiyeti kasığımın bir tarafında ağrı belimde ağrı göğüslerde şişkinlik ve sancı bütün belirtileri yaşadım. Erken gebelik testi yaptım üç kez ve negatif reglim iki gün geçti ve üçüncü gün hasta oldum var mı sizinde böyle yaşadığınız şeyler vücudum sanki bana oyun oynadı çok fazla ümitlendim resmen bugün gidip kan tahlili verecektim ama az da olsa adet oldum ve gitmedim