How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamilelik Belirtileri Yaşayanlar, Kasıklarda hassasiyet...

Hayatlarrr

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
6.101
1.521
123
44
Iyi akşamlar hanımlar,

Bata 9, 10 gün var.
Kasıklarda bıçak saplanması gibi batma hissini çok duydum, bu nasıl bilmiyorum,

ama kasıklarda hassasiyet, sanki operasyon olursun da hassas olur ya alt kasiklar derinden, hızlı yürüyemezsin, öyle bi hassasiyet.

Bunu hamilelik belirtisi olarak yaşayan var mı? Kabızlıkta var.

Herkesin farkli belirtileri oluyor acikcasi. Benim cocuk dusundugumden beri kasik agrim var boyle sizlama gibi ama adet agrisi degildi. Vucudunu dinleme fazla dusundukce kafani oraya yordukca olmuyor. Ben gecen ay hic cocuk dusunerek gecirmedim adetim bir gun gecti yine ihtimal vermedim ama hamileymisim. Hic bir belirtimde olmadi adetim geliyor sanmistim.

Herkesin farkli belirtileri oluyor acikcasi. Benim cocuk dusundugumden beri kasik agrim var boyle sizlama gibi ama adet agrisi degildi. Vucudunu dinleme fazla dusundukce kafani oraya yordukca olmuyor. Ben gecen ay hic cocuk dusunerek gecirmedim adetim bir gun gecti yine ihtimal vermedim ama hamileymisim. Hic bir belirtimde olmadi adetim geliyor sanmistim.
İster istemez farklı bir belirti olunca yaşayanlar var mı diye anlamak istiyor insan.

Back