- 9 Mayıs 2018
- 58
- 52
- 3
- 31
- Konu Sahibi MilamBebegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah, bekliyoruz bakalım, ya da bize nasip olup biz en azından anlatırız. :)Bende hamis olmak icin ugrasanlardanim ))) insallah hamisler yazar bizde faydalaniriz )
İnşallah canımm, test yaptın mı hiç bu dönemde? Bi de hamilelik şüphesi taşıyorsun ev taşımada dikkat et kendine lütfenBenim yarın adet olmam gerekiyor ama 3 gündür yorgunluktan mi kaynaklı bilmiyorum (ev tasiyorum) fena derece bir bel ağrısı yaşıyorum daha önce hiç böyle olmamıştı bugün de mide bulantısı yaşıyorum ama bilmiyorum umutlanmak istemiyorum her şeyi başka şeylere yoruyorum pko var bende bu ay macun kullandım ve haftaya evlilik yıldönümüm 2 buçuk yıldır istiyorum inşallah mutlu olurum
Kızlar merhaba.benim bundan 1hafta önce falan.ev işi yapıyodum.ve ağrı kaldırdım.ve kaldırdığım zaman.sağ kasığımda ağrı oluşdu.hemde şiddetli bi ağrıydı.biraz dinlendim ama geçdi.şimdide adetim yarın.ve ben sankı adetim yeni bitmiş gibiyim.daha önce her tarafım ağrırdı.test yapmakdanda korkuyorum.hamile ola bilirimiyim
Benim yarın adet olmam gerekiyor ama 3 gündür yorgunluktan mi kaynaklı bilmiyorum (ev tasiyorum) fena derece bir bel ağrısı yaşıyorum daha önce hiç böyle olmamıştı bugün de mide bulantısı yaşıyorum ama bilmiyorum umutlanmak istemiyorum her şeyi başka şeylere yoruyorum pko var bende bu ay macun kullandım ve haftaya evlilik yıldönümüm 2 buçuk yıldır istiyorum inşallah mutlu olurum
Yarın 14cu günüm yumurtlamanımYumurtlama zamanını biliyorsan ve yumurtladigina eminsen eğer bence adetinin geçmesini bekle canim
Hiç test yapmadım canım korkuyorum o kadar sıkıldım ki sürekli negatif gormekten biraktim o yuzden test yapmayi dikkat etmeye calisiyorum ama tasinma sonucta her turlu yoruluyor insan agrimi felan esime de soyleyemiyorum umutlanip üzülüyor sonra diyeİnşallah canımm, test yaptın mı hiç bu dönemde? Bi de hamilelik şüphesi taşıyorsun ev taşımada dikkat et kendine lütfen
Ya aslında tam olarak yumurtlama tarihini anlayamadım karmaşık bir ay geçirdim ondan tam olarak söylediğin gibi mide bulantısı yanması ağza kadar gelip kusamıyorum canimCanım ben yine bu kk da okumuştu pkolu hamile kalanların çoğu mide bulantısı değilde midenin ağza gelmesi ve gegirmeydi şikayetleri senin yumurtlamanin üzerinden ne kadar zaman geçti ?
Aynı durumdayız canım ben yarın eğer olmazsam doğrudan kan vereceğim testle felan uğraşamam varsa var yoksa da nasip artık tedaviye başlayacağımKızlar merhaba.benim bundan 1hafta önce falan.ev işi yapıyodum.ve ağrı kaldırdım.ve kaldırdığım zaman.sağ kasığımda ağrı oluşdu.hemde şiddetli bi ağrıydı.biraz dinlendim ama geçdi.şimdide adetim yarın.ve ben sankı adetim yeni bitmiş gibiyim.daha önce her tarafım ağrırdı.test yapmakdanda korkuyorum.hamile ola bilirimiyim
Yarın 14cu günüm yumurtlamanım
Ya aslında tam olarak yumurtlama tarihini anlayamadım karmaşık bir ay geçirdim ondan tam olarak söylediğin gibi mide bulantısı yanması ağza kadar gelip kusamıyorum canim
İnşAllah canım.tşkr ederimBi kaç gün daha bekle öyle test yap bence geç döllenme de olabilir o yuzden beklemek en iyisi canim dua etmeyi de unutma rabbim gönlüne göre en hayirlisini zamanında versin ins
Bende öyle canım.hormon testi yapdırmam gerekAy
Aynı durumdayız canım ben yarın eğer olmazsam doğrudan kan vereceğim testle felan uğraşamam varsa var yoksa da nasip artık tedaviye başlayacağım
Canım adet belirtileri var mı? Genelde hamilelik belirtileri ile aynı derler yaKızlar merhaba.benim bundan 1hafta önce falan.ev işi yapıyodum.ve ağrı kaldırdım.ve kaldırdığım zaman.sağ kasığımda ağrı oluşdu.hemde şiddetli bi ağrıydı.biraz dinlendim ama geçdi.şimdide adetim yarın.ve ben sankı adetim yeni bitmiş gibiyim.daha önce her tarafım ağrırdı.test yapmakdanda korkuyorum.hamile ola bilirimiyim
Canım aynısı bende 5 gün önce oldu, yürüdüm sadece sonra nasıl bel ağrısı yaşadım ama geçti diğer gün, normalde günde 15.000-20.000 adım attığımı bilirim fakat hiç bel ağrısı yaşamadım. Bu kez farklıydı, benim de bat bugün. Hayırlısı olsun hepimiz için.Benim yarın adet olmam gerekiyor ama 3 gündür yorgunluktan mi kaynaklı bilmiyorum (ev tasiyorum) fena derece bir bel ağrısı yaşıyorum daha önce hiç böyle olmamıştı bugün de mide bulantısı yaşıyorum ama bilmiyorum umutlanmak istemiyorum her şeyi başka şeylere yoruyorum pko var bende bu ay macun kullandım ve haftaya evlilik yıldönümüm 2 buçuk yıldır istiyorum inşallah mutlu olurum