How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamilelik Belirtileri Yaşadığını Düşünenler..

MilamBebegim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
58
52
3
31
2(1623).jpg

Kızlarrrrr
haydi gelin beraber belirtilerimizi yorumlayıp, sonucumuzun mutluluğunu paylaşalım. En zor zamanları yaşıyoruz şuan, kararsızlığın en dibi herhalde ama en azından deneyim sahibi olanlar deneyimlerini paylaşır, böylece acemi hamişler de ne olup bittiğinin farkına daha çabuk varır :))) E belirtileriniz neler??

Benim yarın adet olmam gerekiyor ama 3 gündür yorgunluktan mi kaynaklı bilmiyorum (ev tasiyorum) fena derece bir bel ağrısı yaşıyorum daha önce hiç böyle olmamıştı bugün de mide bulantısı yaşıyorum ama bilmiyorum umutlanmak istemiyorum her şeyi başka şeylere yoruyorum pko var bende bu ay macun kullandım ve haftaya evlilik yıldönümüm 2 buçuk yıldır istiyorum inşallah mutlu olurum

Benim yarın adet olmam gerekiyor ama 3 gündür yorgunluktan mi kaynaklı bilmiyorum (ev tasiyorum) fena derece bir bel ağrısı yaşıyorum daha önce hiç böyle olmamıştı bugün de mide bulantısı yaşıyorum ama bilmiyorum umutlanmak istemiyorum her şeyi başka şeylere yoruyorum pko var bende bu ay macun kullandım ve haftaya evlilik yıldönümüm 2 buçuk yıldır istiyorum inşallah mutlu olurum
İnşallah canımm, test yaptın mı hiç bu dönemde? Bi de hamilelik şüphesi taşıyorsun ev taşımada dikkat et kendine lütfen ;)

Kızlar merhaba.benim bundan 1hafta önce falan.ev işi yapıyodum.ve ağrı kaldırdım.ve kaldırdığım zaman.sağ kasığımda ağrı oluşdu.hemde şiddetli bi ağrıydı.biraz dinlendim ama geçdi.şimdide adetim yarın.ve ben sankı adetim yeni bitmiş gibiyim.daha önce her tarafım ağrırdı.test yapmakdanda korkuyorum.hamile ola bilirimiyim

Kızlar merhaba.benim bundan 1hafta önce falan.ev işi yapıyodum.ve ağrı kaldırdım.ve kaldırdığım zaman.sağ kasığımda ağrı oluşdu.hemde şiddetli bi ağrıydı.biraz dinlendim ama geçdi.şimdide adetim yarın.ve ben sankı adetim yeni bitmiş gibiyim.daha önce her tarafım ağrırdı.test yapmakdanda korkuyorum.hamile ola bilirimiyim

Yumurtlama zamanını biliyorsan ve yumurtladigina eminsen eğer bence adetinin geçmesini bekle canim

Canım ben yine bu kk da okumuştu pkolu hamile kalanların çoğu mide bulantısı değilde midenin ağza gelmesi ve gegirmeydi şikayetleri senin yumurtlamanin üzerinden ne kadar zaman geçti ?

İnşallah canımm, test yaptın mı hiç bu dönemde? Bi de hamilelik şüphesi taşıyorsun ev taşımada dikkat et kendine lütfen :KK66:
Hiç test yapmadım canım korkuyorum o kadar sıkıldım ki sürekli negatif gormekten biraktim o yuzden test yapmayi dikkat etmeye calisiyorum ama tasinma sonucta her turlu yoruluyor insan agrimi felan esime de soyleyemiyorum umutlanip üzülüyor sonra diye

Canım ben yine bu kk da okumuştu pkolu hamile kalanların çoğu mide bulantısı değilde midenin ağza gelmesi ve gegirmeydi şikayetleri senin yumurtlamanin üzerinden ne kadar zaman geçti ?
Ya aslında tam olarak yumurtlama tarihini anlayamadım karmaşık bir ay geçirdim ondan tam olarak söylediğin gibi mide bulantısı yanması ağza kadar gelip kusamıyorum canim

Ay
Aynı durumdayız canım ben yarın eğer olmazsam doğrudan kan vereceğim testle felan uğraşamam varsa var yoksa da nasip artık tedaviye başlayacağım

Ya aslında tam olarak yumurtlama tarihini anlayamadım karmaşık bir ay geçirdim ondan tam olarak söylediğin gibi mide bulantısı yanması ağza kadar gelip kusamıyorum canim

Sende biraz bekle o zaman canim hayırlı haber alirsin bay bat tan 14 gün geçtikten sonra gidip kan ver öncesinde gidip moralini bozma canim

Canım adet belirtileri var mı? Genelde hamilelik belirtileri ile aynı derler ya

Kızlar benim bat bugün. 4 gündür regl olcam gibi ama olmuyorum. Genelde regl ağrısı geldi mi olurum ama olmadım. İnş diyorum Rabbim bebişim olmuş olsun :))

Canım aynısı bende 5 gün önce oldu, yürüdüm sadece sonra nasıl bel ağrısı yaşadım ama geçti diğer gün, normalde günde 15.000-20.000 adım attığımı bilirim fakat hiç bel ağrısı yaşamadım. Bu kez farklıydı, benim de bat bugün. Hayırlısı olsun hepimiz için.

Back