• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtileri ve negatif çıkan test!

NuR_bojuk

kürşad-ela eylül :)
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
536
2
116
39
Kahramanmaraş
kızlar merhaba
10 gündür yazsam mı yazmasam mı
diye dönüp duruyorum
ama en sonunda yazmaya karar verdim
bebek deneme sürecinde bu 2. ayımız
her ay tam 28 gün içinde adet oluyordum
ama bu ay tam 13 gün gecikti ve hala olmadım
kasıklarımda özellikle sol kasığımda ağrı ve çekme var
çok akıntım var ama temiz akıntı
arada baş ağrım oluyor
göğsümde yeşil damarlar belirgin
göğüslerim değil ama göğüs uçlarım hassas dokununca bile ağrıyor
karnımda şişlik ve çok gazım oluyor göbeğim de ağrıyor bazı zamanlarda
arada mide bulantım var ama psikolojik mi acaba diyorum
hatta eşim hamile olabilirsin desede ben değilimdir diyorum kendimi kandırmamak
ve hayal kırıklığı olmaması için gelgelelim 6.günde ve 10.günde idrar testi yaptım ve NEGATİF
kan testi diyeceksiniz biliyorum ama zırt pırt yaptırmak istemiyorumbenim gibi olan var mı acaba ya :emir_bebek: hamile olmadığını bilmek acaba hamile miyim demekten daha iyiymiş valla :37:

aslında 10 günde idrarda çıkması gerekir büyük ihtimalle
ama
yine de kesin sonuç için kanda bhcg baktırsanız iyi olur

ya daha geçen ay tam gününde oldum kist hemen oluşur mu
merak ettim şimdiye kadar böyle bir problemim olmamıştı da :26:

oluşabilir tabi ki
adet olmadıysan ve hamile değilsen regl gecikmesinin en büyük nedeni
veya adını anmak istemem ama kimyasal gebelik vs olabilir

canım bizde 5 aydır deniyoruz gecen ay ayni sekilde 15 gün geciktm negatifti benim sonucumda doktorum farlutal verdi hastalandm.bugün hastalanmam gerekiodu ama olmadi ve gene negatif.acikcasi ben artik görmeden inanmam.sende gönlünü ve aklini ferah tut elbet bizede bebis vericek rabbim.kafani sakin takma cünkü bende taktm biliyorum.:3:

ya bir de bu ay eşim çok büyük bir trafik kazası geçirdi
eniştem vefat etti
daha başka sıkıntılar
stresten de olabilir mi acaba ya
illa hamileyim demiyorum ki daha 2 ay oldu Rabbim hayırlı bir zamanda verir inşAllah
ama dediğim gibi endişelendim ister istemez 3 ay önce kadın doğuma gittim
muayenede hiçbirşey çıkmadı o zaman bebek düşünmeye yeni başlamıştık

ben bu ay klomen kullandım 10.gün gecikti gebelik yok ama hala adet olmadım üstelik ovulasyonda olmuş kist yok farlutal kullanıyorum yaaa niye böyle oluyor bilen var mı kafayı yiyecegim

arkadaşım senin ki de büyük bir ihtimal strestendir
sorunun bile yokmuş ama bana doktorumun
dediği ilk şey stres en büyük sebep demişti

daha ıkınc ayınızdasınız neden bukadar stres yapıyosunuz kı kendınızı sımdıden yıpratmayın rabbım buyuktur ama olabılıyo benımde gecmıstı kan testı yaptırdm hatta hamıle oldugumu dusunuyodum kac haftalık acaba elımde test olmadan esıme bısey soylemek ıstemedım ıykıde soylememısım negatıf olabılıyoo benım bes yıldır sebepsız olmuyo o kadar tedavıye ragmen hıc bı sorun yokken

strestn kesinlikle.dr.umun söyledigi tek bisey var bana beyninin kabul etmedigini vücudun asla kabul etmez dedi stres her hastaliga sebep malesef

kızlar iyi gecelerbenimde bi sorum olacak ben geçtiğimiz ay 8 temmuzda adet gördüm ve 29 temmuzda yani adetten 20 gün sonra kahverengi akıntıyla birlikte çok az miktarda ama 3,4 gün süren bi kanama oldu bu ayda hala adet olmadım yani tam olarak bugün 3. gecikme günü hafif akıntı var ama temiz adet öncesi ağrılarım falan yok bugün idrar testi yaptım negatif çıktı acaba negatif çıkıp sonradan hamile olan var mıı? yani o ay ortasındaki kanama yerleşme olabilir mi o kanama tam olarak yumurtlama tarihimden 7 gün sonra gelmişti lütfeen bilqiii ...

arkadaşım stres yapmıyorum şimdiye kadar neden olmadım bunu merak ediyorum sadece
Rabbim vermek isterse her an verir zaten
stres yapmıyorum
umarım Allah sana da en kısa zamanda anne olmayı nasip eder

kızlar iyi gecelerbenimde bi sorum olacak ben geçtiğimiz ay 8 temmuzda adet gördüm ve 29 temmuzda yani adetten 20 gün sonra kahverengi akıntıyla birlikte çok az miktarda ama 3,4 gün süren bi kanama oldu bu ayda hala adet olmadım yani tam olarak bugün 3. gecikme günü hafif akıntı var ama temiz adet öncesi ağrılarım falan yok bugün idrar testi yaptım negatif çıktı acaba negatif çıkıp sonradan hamile olan var mıı? yani o ay ortasındaki kanama yerleşme olabilir mi o kanama tam olarak yumurtlama tarihimden 7 gün sonra gelmişti lütfeen bilqiii ...

selam, ben de bu ay aynı şeyi yaşadım, peki sen sonra hamile olduğunu ya da olmadığını öğrendin mi?

lütfen bana da yardımcı olun

adetlerim düzenlidir 28 günde olur. bu ay 36. günüm hala olmadım.. 1 hafta önce 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu gerisi gelmedi

ben bu süre içerisinde 4 adet idrar testi yaptım, en son bugün, hepsi negatif.

göğüslerimde hassasiyet ve kasınlarımda sıksık batma oluyor, ancak bunlar adet zamanı yaşadıklarımdan farklı.

acaba idrarda hala çıkmamasına rağmen hamile olabilir miyim?

Back