Hamilelik belirtileri ve idrar testinde hamilelik

Alyaa1

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
32
8
6
kızlar merhaba.
Öncelikle Temmuz’un 29 unda adet oldum 3 ünde sona erdi. Yumurtlama günüm Ağustos’un 12sini gösterirken biz eşimle bundan iki gün önce korunmasız ilişkiye girdik. Bu ay adet başlangıcım 26 Ağustos iken şuan 3 günlük bir gecikme yaşıyorum. Arada mide bulantılarım oldu üşütmüşümdür diye düşündüm soğuk algınlığı yaşadım çünkü. Ama adetim gecikince öyle olmadığını düşünüp idrar testi yaptım negatif çıktı 1 hafta öncesinden çok az kasık ağrılarım oldu sadece o kadar. Ne yapsam bilmiyorum sizce hamilemiyim şuan gecikme üç gün oldu?

12 si yumurtlama gününüz ise 28 ağustosta adet olmanız beklenir
bugün ilk gecikme günü yani.
2-3 gün sonra bir idrar testi daha yapın ya da predictor early gibi daha hassas bir test kullanarak tekrarlayın

adetten 10 gün geçiyormuş sonra idrar testinde belli ediyormuş sonucu.. sabretmeniz gerekiyor.. zor da olsa sabır:)

Ben 20 temmuzda adet olmuştum 7 sinde yumurta akı gibi akıntı farkettim diyorlar yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur ama benim adetim 27 Ağustosta geldi nasıl oluyor bu bu hesap tutmuyor neden adetim bir hafta gecikti

İdrar da gebelik daha geç çıkar. Eğer düzenli adet oluyorsanız gecikme için bi kan tahlili yaptırın derim

12 si yumurtlama gününüz ise 28 ağustosta adet olmanız beklenir
bugün ilk gecikme günü yani.
2-3 gün sonra bir idrar testi daha yapın ya da predictor early gibi daha hassas bir test kullanarak tekrarlayın
ovulasyon 3 gün pozitif oluyot hangisini dikkate alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…