- 21 Ağustos 2022
- 3.128
- 5.619
-
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
Bende de hiç belirti yok, bir yandan olsa evde naz yapardım diyorumEstağfurullah canım ne kusuru inan hepsinde ayrı bir heyecan oluyo benim şuan ilkmiş gibi elim ayağıma dolaşıyo herşeyi unuttum birde benim iki hamileliğimdede hiç mide bulantısı iştahsızlık ağrı sızı olmadı ikisindede belirtisiz normal hayatıma devam etmiştim bu sefer oyle değil ondanda sanırım bu kadar heyecanlıyım aslında ilk defa yaşıyorum bunları
Ne güzel haklısın olsa naz yapardın ama duygusal dalgalanmalar o ağlama isteği bile yeter hiç bişey yok ortada suan ağlamak fiilini duyduğum anda gözlerim doluyo niye bu kadar ağlayasım var acaba çok ilginçBende de hiç belirti yok, bir yandan olsa evde naz yapardım diyorumbir yandan da çalışıyorum iyi ki yok diyorum. Sadece kimseye söylemediğimiz için, hormonlardan dolayı sinir ağlama isteği vs toplumda çok zor tutuyorum kendimi
Çalışırken bide rahatsız olsaydın o kadar belirtiler falan gerçekten senin için zor olurdu canım Allah yardımcın olsunBende de hiç belirti yok, bir yandan olsa evde naz yapardım diyorumbir yandan da çalışıyorum iyi ki yok diyorum. Sadece kimseye söylemediğimiz için, hormonlardan dolayı sinir ağlama isteği vs toplumda çok zor tutuyorum kendimi
Ya benim kahverengi akıntım varİnşallah canım sende yazarsın
İçini ferah tut canım, inşallah kırmızıya dönmez yarın güzel haber yazarsınYa benim kahverengi akıntım var
İnşallah ne zaman test yapsam iki güne adet oluyorum korkuyorumİçini ferah tut canım, inşallah kırmızıya dönmez yarın güzel haber yazarsın
Kendiliğinden mi oldu yoksa tedavi yle miBen testi adetimin 55. Gununde yaptım ama takvimime göre ortalama döngüm 40tı baya gecikmişti yani ama umursamadım zaten genelde 50li vakitlerde gelirdi son 3 4 aydır 35 40. Gunlerde geliyodu
Daha test sonucumu almadan adet oldumİçini ferah tut canım, inşallah kırmızıya dönmez yarın güzel haber yazarsın
Estağfurullah canım ne kusuru inan hepsinde ayrı bir heyecan oluyo benim şuan ilkmiş gibi elim ayağıma dolaşıyo herşeyi unuttum birde benim iki hamileliğimdede hiç mide bulantısı iştahsızlık ağrı sızı olmadı ikisindede belirtisiz normal hayatıma devam etmiştim bu sefer oyle değil ondanda sanırım bu kadar heyecanlıyım aslında ilk defa yaşıyorum bunları
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimtebrik ederim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. isteyen herkese de tez zamanda sağlıklı mutlu bebekler nasip olsun inşallah
Hiç sorma canım cidden planlı gebelik düşündüğüm zamanlarda hiç geçmiyodu 60 70 derken hüsran 55. Gününde öğrendim amin çok teşekkür ederim cümlemize nasip etsin rabbim inşallahUzun aralıklarla adet görmek de böyle durumlarda daha zordur ya bekle bekle bat gelmez :) kaçtı betanız öğrendiğinizde, hayırlı ugurlu olsun sağlıkla devam etsin inşallah :)
Kendiliğinden oldu canım gebelik düşünmüyordum 2sene önce çok istedim doktora gittim falan olmayınca vardır rabbimin bir bildiği deyip bırakmıştım hiç beklemiyordumKendiliğinden mi oldu yoksa tedavi yle mi
Ne zamandır istiyosun bilmiyorum ama rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıklısıyla tez zamanda kucağını doldurur canım kafana takmamaya çalış zor biliyorum ama vardır vakti zamanı bundada bir hayır vardırDaha test sonucumu almadan adet oldum
Bunda da vardır bir hayır. İnşallah tez vakitte istediğiniz pozitif sonucu alırsınDaha test sonucumu almadan adet oldum
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim
Hiç sorma canım cidden planlı gebelik düşündüğüm zamanlarda hiç geçmiyodu 60 70 derken hüsran 55. Gününde öğrendim amin çok teşekkür ederim cümlemize nasip etsin rabbim inşallah
Kan vermedim daha idrar testiyle öğrendim canım ben randevu aldım inşallah bu ayın 15inde gidicemCanım kaç beta ile ogrendin peki
Şimdi geldim yeni eve canım 5 hafta 2 günlük dedi keseyi gördük şükür kanda da 27bin küsür dedi gayet iyi dedi haftayla uyumluymuş haftaya cuma tekrar gidicem Allah'ın izniyle kese gelişecek mi bebek görünecek mi bi yakından takip edelim dedi doktorMerhaba gittinizmi kan vermeye nasıl geçti hcg kaç çıktı anlatıe mısınız ?
Amin canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahHayırlı olsun, rabbim bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAllahım banada nasip etsin inşallahh