Hamilelik Belirtileri Ve 2023 Anne Adayları♥️👶🏻

Estağfurullah canım ne kusuru inan hepsinde ayrı bir heyecan oluyo benim şuan ilkmiş gibi elim ayağıma dolaşıyo herşeyi unuttum birde benim iki hamileliğimdede hiç mide bulantısı iştahsızlık ağrı sızı olmadı ikisindede belirtisiz normal hayatıma devam etmiştim bu sefer oyle değil ondanda sanırım bu kadar heyecanlıyım aslında ilk defa yaşıyorum bunları 😄
Bende de hiç belirti yok, bir yandan olsa evde naz yapardım diyorum 🤭 bir yandan da çalışıyorum iyi ki yok diyorum. Sadece kimseye söylemediğimiz için, hormonlardan dolayı sinir ağlama isteği vs toplumda çok zor tutuyorum kendimi 🐣🐣

Bende de hiç belirti yok, bir yandan olsa evde naz yapardım diyorum 🤭 bir yandan da çalışıyorum iyi ki yok diyorum. Sadece kimseye söylemediğimiz için, hormonlardan dolayı sinir ağlama isteği vs toplumda çok zor tutuyorum kendimi 🐣🐣
Ne güzel haklısın olsa naz yapardın ama duygusal dalgalanmalar o ağlama isteği bile yeter hiç bişey yok ortada suan ağlamak fiilini duyduğum anda gözlerim doluyo niye bu kadar ağlayasım var acaba çok ilginç 😂

Çalışırken bide rahatsız olsaydın o kadar belirtiler falan gerçekten senin için zor olurdu canım Allah yardımcın olsun 🤗

Uzun aralıklarla adet görmek de böyle durumlarda daha zordur ya bekle bekle bat gelmez :) kaçtı betanız öğrendiğinizde, hayırlı ugurlu olsun sağlıkla devam etsin inşallah :)
Estağfurullah canım ne kusuru inan hepsinde ayrı bir heyecan oluyo benim şuan ilkmiş gibi elim ayağıma dolaşıyo herşeyi unuttum birde benim iki hamileliğimdede hiç mide bulantısı iştahsızlık ağrı sızı olmadı ikisindede belirtisiz normal hayatıma devam etmiştim bu sefer oyle değil ondanda sanırım bu kadar heyecanlıyım aslında ilk defa yaşıyorum bunları 😄

tebrik ederim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. isteyen herkese de tez zamanda sağlıklı mutlu bebekler nasip olsun inşallah
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim 🤗
Uzun aralıklarla adet görmek de böyle durumlarda daha zordur ya bekle bekle bat gelmez :) kaçtı betanız öğrendiğinizde, hayırlı ugurlu olsun sağlıkla devam etsin inşallah :)
Hiç sorma canım cidden planlı gebelik düşündüğüm zamanlarda hiç geçmiyodu 60 70 derken hüsran 55. Gününde öğrendim amin çok teşekkür ederim cümlemize nasip etsin rabbim inşallah 🤗

Kendiliğinden mi oldu yoksa tedavi yle mi
Kendiliğinden oldu canım gebelik düşünmüyordum 2sene önce çok istedim doktora gittim falan olmayınca vardır rabbimin bir bildiği deyip bırakmıştım hiç beklemiyordum

Daha test sonucumu almadan adet oldum
Ne zamandır istiyosun bilmiyorum ama rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıklısıyla tez zamanda kucağını doldurur canım kafana takmamaya çalış zor biliyorum ama vardır vakti zamanı bundada bir hayır vardır

Canım kaç beta ile ogrendin peki
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim 🤗

Hiç sorma canım cidden planlı gebelik düşündüğüm zamanlarda hiç geçmiyodu 60 70 derken hüsran 55. Gününde öğrendim amin çok teşekkür ederim cümlemize nasip etsin rabbim inşallah 🤗

Merhaba gittinizmi kan vermeye nasıl geçti hcg kaç çıktı anlatıe mısınız ? 😍
Şimdi geldim yeni eve canım 5 hafta 2 günlük dedi keseyi gördük şükür kanda da 27bin küsür dedi gayet iyi dedi haftayla uyumluymuş haftaya cuma tekrar gidicem Allah'ın izniyle kese gelişecek mi bebek görünecek mi bi yakından takip edelim dedi doktor

X