- Konu Sahibi heceyarisi
-
Benim ağrılar değişiyo şu şöyle diyemiyorum.bazen kasıklar bazen tek taraf bazen ince ince çizgiler çektiriyo gibi(onu tam anlatamadm ama ).bazen batma oluyo tek taraf .bazen çift taraf.şimdiye kadar hiç böyle şeyler olmamıştı .bide erken olduğu için..Canım bende karin agrisi değilde tek taraflı kasik agrisi olmuştu ve yan göğüs agrisi umarım hamilesindir
Yan göğüs agriniz bu koltuk altı tarafına doğru olan değil mi? Bide dokununca mı hissediyorsunuz ağrıyı yoksa sürekli mı?Canım bende karin agrisi değilde tek taraflı kasik agrisi olmuştu ve yan göğüs agrisi umarım hamilesindir
Olabilir ince çizgiler çektirme bende de oluyordu kaç gün oldu ilişkiye gireli pekiBenim ağrılar değişiyo şu şöyle diyemiyorum.bazen kasıklar bazen tek taraf bazen ince ince çizgiler çektiriyo gibi(onu tam anlatamadm ama ).bazen batma oluyo tek taraf .bazen çift
taraf.şimdiye kadar hiç böyle şeyler olmamıştı .bide erken olduğu için..
Evet koltuk altı tarafından hafif bastırınca yada yatarken falan ağrım oluyordu sürekli değilYan göğüs agriniz bu koltuk altı tarafına doğru olan değil mi? Bide dokununca mı hissediyorsunuz ağrıyı yoksa sürekli mı?
1hafta oldu canım çok mu erkenOlabilir ince çizgiler çektirme bende de oluyordu kaç gün oldu ilişkiye gireli peki
Sizin belirtileri okuyunca umutlaniyorum. Su pazartesi bi gelse hemen test alıp yapıcam. Periyodum düzensizdir bir ay 30olur sonraki ay 34. Ama bu sefer 42gun oldu. Umarım hayırlı haber alirim. Test markaları farkediyor mu sonuçlarda?Evet koltuk altı tarafından hafif bastırınca yada yatarken falan ağrım oluyordu sürekli değil
Umarım hamilesindir canım ben laboquick diye bi markanın testini yapmıştım ama tüm testler aynıdır benceSizin belirtileri okuyunca umutlaniyorum. Su pazartesi bi gelse hemen test alıp yapıcam. Periyodum düzensizdir bir ay 30olur sonraki ay 34. Ama bu sefer 42gun oldu. Umarım hayırlı haber alirim. Test markaları farkediyor mu sonuçlarda?
Ayyyy inanın cokkk sevindimmm :) çok şükür. İnşallah sağlıklı bir gebelik sağlıklı girdiğim sağlıklı bir beebginiz olurrr :) dua edin benim için de olur muuBurda merak eden sonucu yazmami isteyen arkadaşlar vardı. Testi yaptım bugün ve çok şükür ki çift çizgiyi gördüm. Yarında ilk iş kan testi tabiki. Allah isteyen herkese nasıp etsin
Etmez olur muyum hiç. İnşallah çok yakın zamanda sizdende hayırlı haberler gelir. Ama tek tavsiyemm çok düşünmeyin. Ben ne ovulasyon testi yaptım nede bisey. Tek gecikmem olduğunda strese girdim ki çok şükür. Kendinizi hiç strese sokmayin olur muAyyyy inanın cokkk sevindimmm :) çok şükür. İnşallah sağlıklı bir gebelik sağlıklı girdiğim sağlıklı bir beebginiz olurrr :) dua edin benim için de olur muu
O tarz şeyleri yapmıyorum zaten ben de pco luyum ve tedavi olmayı da bıraktım. Kürler denedim sadece. Adetlerim pek gününde gelmez çatlama ağrısı da hissetmedim bu ay hiç. Olursa ki umudum yok süpriz olacak bana olursa(insallah). Hayırlısı olsun.... ne guzel sizlerin gebelik haberiyle seviniyorum ben de :)Etmez olur muyum hiç. İnşallah çok yakın zamanda sizdende hayırlı haberler gelir. Ama tek tavsiyemm çok düşünmeyin. Ben ne ovulasyon testi yaptım nede bisey. Tek gecikmem olduğunda strese girdim ki çok şükür. Kendinizi hiç strese sokmayin olur mu
Aynen bende :)O tarz şeyleri yapmıyorum zaten ben de pco luyum ve tedavi olmayı da bıraktım. Kürler denedim sadece. Adetlerim pek gününde gelmez çatlama ağrısı da hissetmedim bu ay hiç. Olursa ki umudum yok süpriz olacak bana olursa(insallah). Hayırlısı olsun.... ne guzel sizlerin gebelik haberiyle seviniyorum ben de :)
Cnm tebrk ederm cok sukur ya cok sevndm darisi bizimde basimiza ya cok guzel gozun aydnBurda merak eden sonucu yazmami isteyen arkadaşlar vardı. Testi yaptım bugün ve çok şükür ki çift çizgiyi gördüm. Yarında ilk iş kan testi tabiki. Allah isteyen herkese nasıp etsin
Bende pkoluyum canım olmaz diyorum o yüzden hatta bi ara prolaktinimde yüksekti ama oldu mu oluyor işte. Allah isteyen herkese nasıp etsinO tarz şeyleri yapmıyorum zaten ben de pco luyum ve tedavi olmayı da bıraktım. Kürler denedim sadece. Adetlerim pek gününde gelmez çatlama ağrısı da hissetmedim bu ay hiç. Olursa ki umudum yok süpriz olacak bana olursa(insallah). Hayırlısı olsun.... ne guzel sizlerin gebelik haberiyle seviniyorum ben de :)
Ay canim çok üzüldüm yaKizlar kan tahlillerimi yaptm ve kanamam basladi malesef kimyasal gebelikmis
Allah buyuk cnm ben cok sevnmstm pozitiflere ama bi daha bu kadar erken sevnmcm bunu anladm hayirlisi neyse o olsun dualarinizi esirgmeynAy canim çok üzüldüm ya
Benim kanama 16 sinda basladi ya simdi bnm adet tarihim ne olcak kacini beklicm eylulun hic bi bilgim yok kafam karisik cok offffffAy canim çok üzüldüm ya
Doktoruna bir Danış canım. Allah büyük. İnşallah hayırlı haberlerini gelir.Benim kanama 16 sinda basladi ya simdi bnm adet tarihim ne olcak kacini beklicm eylulun hic bi bilgim yok kafam karisik cok offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?