- Konu Sahibi heceyarisi
-
İnşallah canım benim. Eczaneye uzak yerdeyim bakalım eşime söyleyim erken çıkarsa alsın olmadı pazartesiyi. İnternette hesaplama yaptım şimdi eğer hamileyken 5hafta 5 günlük oluyor. Heyecanla bekliyorum. İnşallah minigim oralarda bir yerdedirCanım yap testi kurtul acaba mı düşüncesindenBen mesela test yapıp tek çizgiyi görmeden adet olamıyorum yani psikolojim hep hamileymişim gibi sonra bakıyorum tek çizgi 1saate kalmadan adet oluyorum İnşalah vardır bebişin inşalah güzel haber verirsin bize
İnşalah inşalahİnşallah canım benim. Eczaneye uzak yerdeyim bakalım eşime söyleyim erken çıkarsa alsın olmadı pazartesiyi. İnternette hesaplama yaptım şimdi eğer hamileyken 5hafta 5 günlük oluyor. Heyecanla bekliyorum. İnşallah minigim oralarda bir yerdedir
Benimde tutmazdı hiç o programla benimde tek çizgi gördüğüm günler oldu ama yapacak birşey yok maalesef. Allah gönlünüze göre versin inşallah :) ama evet bir kere stres yaşarsınızAy ne bileyim nasıl bir duygu bu. İnsan tek çizgi görmekten korkar mı hiç. O uygulamaya göre geçti evet. Ama hep tutmazdi zaten illa bi bes gün falan sonra olurda uygulamadan. Ama bu sefer bir önceki adet günüme göre 40 gün geçti
Hafta sonunu atlatalim alıp yapıcam hemen. İnşallah hayırlısı olur. Silikte olsa raziyim benBence yapın.ben bir gün geçince yaptım sildikten olsa vardı.
Sonra 2 gün ara geçti yaptım daha belirgindi :)
Bende battan 4 gün önce bugun yaptım test ama nefatif cikti belirtiler cok fazlaCanım uygulamaya göre 11 gün geçmiş ben olsam bekleyemezdim bu ay mesela batımdan 5-6 gün öncesinden başladım test yapmaya
Bence hemen yarın yap inşallah güzel haberi verirsin
Sizdeki belirtiler neler acaba? Benimle aynı mı? Bide belki önce yaptığınız için negatif çıkmıştır. Birkaç gün bekleyin derimBende battan 4 gün önce bugun yaptım test ama nefatif cikti belirtiler cok fazla
İnşallah hamileyizdirBen bu ayda yok diye umidi kestm ama bnm hic gogus agrim olmazdi gogsum agriyo ama oyle normalde degil birsey deyince yada elim deyince falan uc kismi degil yanlari agriyo hamilelerde boylemi oluyo yoksa farkli bi agrmi cvap verrsenz sevncm daha adetime 1 hafta var ve adet olcgm zmn hic gogsum agrimaz hafif karnm agrr anlarm
Insallah mujde verelim birbrmize ama bilmyrmkiİnşallah hamileyizdir
Keşke bilsemde yardımın dokunsa sana su an aynı ağrılar aralıklarla banada geliyor. Ama benim günüm geçti tabi. Aynı şekilde banada bi ara bastırıyor şiddetli kısa sürüyor ve kesiliyor. Pazartesi bi olsun test yapıcam. Bi yandan diyorum çok istiyoruz psikolojik olabilir mi diye. Ama buradan okuyorum adet belirtileri ile gebelik aynı diye. Hepimiz için hayırlısı olur inşallahKızlar bende aranıza yeni katıldım.adetime 10gün var ama kaç gündür karnımın alt tarafı hafif hafif ağrı var.bugün çok ağrı girdi çok az yanmayla.çok sürmedi ama hafiften daha var sizce hamile miyim.daha erken ama çok merak ediyorum
İnşallah canım. Pazartesi olsun ben test yapıcam. Hepimiz hayırlı haberlerimizi yazarız inşallahInsallah mujde verelim birbrmize ama bilmyrmki
Keşke bilsemde yardımın dokunsa sana su an aynı ağrılar aralıklarla banada geliyor. Ama benim günüm geçti tabi. Aynı şekilde banada bi ara bastırıyor şiddetli kısa sürüyor ve kesiliyor. Pazartesi bi olsun test yapıcam. Bi yandan diyorum çok istiyoruz psikolojik olabilir mi diye. Ama buradan okuyorum adet belirtileri ile gebelik aynı diye. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Tabiki negatifte olsa pozitiftir olsa yazicam buraya. Hakkımızda hayırlısı olsun seninde günlerin çabucak geçer de hayırlı haberini alırız inşallahİnşallah canım bize de haber et inşallah sonucu.pozititif olur inşallah.benim daha çok günüm var bakalım hayırlısı
Kızlar bende aranıza yeni katıldım.adetime 10gün var ama kaç gündür karnımın alt tarafı hafif hafif ağrı var.bugün çok ağrı girdi çok az yanmayla.çok sürmedi ama hafiften daha var sizce hamile miyim.daha erken ama çok merak ediyorum
Canım bende karin agrisi değilde tek taraflı kasik agrisi olmuştu ve yan göğüs agrisi umarım hamilesindirKızlar bende aranıza yeni katıldım.adetime 10gün var ama kaç gündür karnımın alt tarafı hafif hafif ağrı var.bugün çok ağrı girdi çok az yanmayla.çok sürmedi ama hafiften daha var sizce hamile miyim.daha erken ama çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?