• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik Belirtileri Üzerine...

Merhaba anne adayları, konunuz aradığım yardımlarla aynı nerdeyse 4 Aralık'ta adet oldum 23 24 25 Aralık'ta her gün bir defa pembe renkli akıntım oldu yok denecek kadar azdı zaten çoğalmadı ama şuan kasıklarıma ara ara ağrı giriyor,çok değil bir iki defa mide yanmam oldu , sırtım çok ağrıyor eğilip kalkarken adetime daha 7 gün var. Sivilce çıktı yüzümde baya ergen gibi . Ne yapacam bilmiyorum

Merhabaaa bende yeni evlilerdenim ve ovulasyon günümden bir gece önce ilişki de bulunduk normal de de sürekli sırt ve bel ağrısı çeken biriyim belirtileri ayırt edemiyorum bir de bugün sol göğsünden bir sıvı geldiğini gördüm son günler de de adet ağrısı gibi agri çekiyorum adetime 3 gün var ama bugün yaptığım erken gebelik testi negatif çıktı sizce ne yapmalıyım ☹️

Merhabaaa bende yeni evlilerdenim ve ovulasyon günümden bir gece önce ilişki de bulunduk normal de de sürekli sırt ve bel ağrısı çeken biriyim belirtileri ayırt edemiyorum bir de bugün sol göğsünden bir sıvı geldiğini gördüm son günler de de adet ağrısı gibi agri çekiyorum adetime 3 gün var ama bugün yaptığım erken gebelik testi negatif çıktı sizce ne yapmalıyım ☹️
Valla sıvı gelmesi olayını ben hiç yaşamadım nasıl bir belirti bilmiyorum doktora danışın isterseniz

Back