Merhaba canım, Allah razı olsun çok teşekkür ederim. 9-10 gün içerinde ağrılar yaşaman normal sanki bende yaşıyordum en az 10 gün kala başlayan kasık ağrılarım vardı. Fakat şöyle bir benzetme yapabilirim bel ağrısı için koronada yaşadığım bel sızlamasına benziyor. Tam ortada. Buna dikkat edebilirsin fakat bence biraz daha beklemelisin. Bilirim o ümit etmelerin sonucunu beklemenin zor olduğunu ama sabret inşallah bebeğine kavuşursun en kısa zamandaMerhaba Allah öncelikle kucağına almayı nasp etsin
adetime daha 9 10 gün var. Son ilişki 05 ve 09 undan oldu ama kaç gündür o kadar kasık ağrım bel ağrım mide bulantım ve halsizliğim varki ne yesem dokunuyor böyle durum olabilir mi acaba
Teşekkür ederim aminMerhaba canım, Allah razı olsun çok teşekkür ederim. 9-10 gün içerinde ağrılar yaşaman normal sanki bende yaşıyordum en az 10 gün kala başlayan kasık ağrılarım vardı. Fakat şöyle bir benzetme yapabilirim bel ağrısı için koronada yaşadığım bel sızlamasına benziyor. Tam ortada. Buna dikkat edebilirsin fakat bence biraz daha beklemelisin. Bilirim o ümit etmelerin sonucunu beklemenin zor olduğunu ama sabret inşallah bebeğine kavuşursun en kısa zamanda
Merhaba Allah öncelikle kucağına almayı nasp etsin
adetime daha 9 10 gün var. Son ilişki 05 ve 09 undan oldu ama kaç gündür o kadar kasık ağrım bel ağrım mide bulantım ve halsizliğim varki ne yesem dokunuyor böyle durum olabilir mi acab
regline kaç gün kaldıBenim de regle 6 7 gün var ve yumurtlama günlerimden beri belirti yaşıyorum bunları ilk defa yaşıyor olmak beni ümitlendirmişti ama dün test yaptım negatif çıktı
Ama bu olmadığı anlamına gelmez hemen ümitsizliğe kapılma adetin geciktimiBenim de regle 6 7 gün var ve yumurtlama günlerimden beri belirti yaşıyorum bunları ilk defa yaşıyor olmak beni ümitlendirmişti ama dün test yaptım negatif çıktı
KaçMerhaba canım, Allah razı olsun çok teşekkür ederim. 9-10 gün içerinde ağrılar yaşaman normal sanki bende yaşıyordum en az 10 gün kala başlayan kasık ağrılarım vardı. Fakat şöyle bir benzetme yapabilirim bel ağrısı için koronada yaşadığım bel sızlamasına benziyor. Tam ortada. Buna dikkat edebilirsin fakat bence biraz daha beklemelisin. Bilirim o ümit etmelerin sonucunu beklemenin zor olduğunu ama sabret inşallah bebeğine kavuşursun en kısa zamanda
hayır daha 6 gün var ama işte dediğim gibi yumurtlama günlerimden beri aşırı belirti yaşıyorumAma bu olmadığı anlamına gelmez hemen ümitsizliğe kapılma adetin geciktimi
Benim adetime 5 gğn kaldı belirtilerim hala aynı üstüne bide boğazlarım şişti acıyor ilaç bile içemiyorum tedbir amaçlı
Tam olarak ne yaşıyorsun belirti olarakBenim adetime 5 gğn kaldı belirtilerim hala aynı üstüne bide boğazlarım şişti acıyor ilaç bile içemiyorum tedbir amaçlı
bel ağrısı kasık ağrısı mide yanması halsizlik arada böyle kısa saniyeli baş dönmesi uyku haliTam olarak ne yaşıyorsun belirti olarak
Tam olarak benim yaşadıklarım yumurtlama günlerimden beri kasık ağrısı kasıklarımda batma arada bir regl ağrısı gibi ağrı, bel ağrısı bir de bende göğüslerde karıncalanma da var bir de birkaç gün aşırı baş ağrım olmuştubel ağrısı kasık ağrısı mide yanması halsizlik arada böyle kısa saniyeli baş dönmesi uyku hali
Cuma erken gebelik cumartesi normal test yaptım ozamankar 7 8 gün vardı negatif bugün hiç yapmadımOrtalama aynı günlerde olacağız regl ya da olmayacağızhiç test yaptın mı
Ne yaptın test yaptın mı tekrarCuma erken gebelik cumartesi normal test yaptım ozamankar 7 8 gün vardı negatif bugün hiç yapmadım
Evet heyecandan buraya yazmamışım pazartesi grip yüzünden acike gittim orda kan verdim 30 çıktı çarşamba bida verdim 96 cuma bida vericemNe yaptın test yaptın mı tekrar
Yaaa gözün aydın canım sağlıkla alırsın kucağına inşaallahEvet heyecandan buraya yazmamışım pazartesi grip yüzünden acike gittim orda kan verdim 30 çıktı çarşamba bida verdim 96 cuma bida vericem
Peki adetten kaç gün önceydi kan vermenEvet heyecandan buraya yazmamışım pazartesi grip yüzünden acike gittim orda kan verdim 30 çıktı çarşamba bida verdim 96 cuma bida vericem
5 gün önceydi canımPeki adetten kaç gün önceydi kan vermen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?