Merhaba kızlar, bu siteye yüzlerce defa hamilelik belirtisi nedir, bu sefer hamile miyim diyerek girmişliğim vardır.
Çoook eleştirenler oldu, "doktora git öğren, test al çok mu zor" diyenler oldu. Bu sürecin nasıl olduğunu belleyenler bilir ancak diyerek "hamile kalırsam buraya yazacağım" demiştim.
Hamileyim.
Çok uzun süre beklemedik ama süreç, her ay oldu mu olmadı mı beklentisi zordu.
O sebeple yaşadığım belirtileri tek tek yazacağım.
İnşallah bekleyen herkes evladına kısa sürede kavuşur
Belirtilerim şu şekilde oldu:
Çoook eleştirenler oldu, "doktora git öğren, test al çok mu zor" diyenler oldu. Bu sürecin nasıl olduğunu belleyenler bilir ancak diyerek "hamile kalırsam buraya yazacağım" demiştim.
Hamileyim.
Çok uzun süre beklemedik ama süreç, her ay oldu mu olmadı mı beklentisi zordu.
O sebeple yaşadığım belirtileri tek tek yazacağım.
İnşallah bekleyen herkes evladına kısa sürede kavuşur
Belirtilerim şu şekilde oldu:
-Ruhsal olarak takmadığım bir çok konuyu takar hale gelmiştim son zamanlarda.
-Sağlık teknikeriyim, alttan rahim kontrolunün hijyenik olduğu sürece sıkıntı yaratmayacağını düşünerek yapıyordum. Bu ay reglime yakın rahim ağzında burun ucuna benzeyen sertleşme olmadı. Regl olacaksam pütürlü bir yapı olurdu o yoktu.
Hamileyseniz yukarıda değilseniz aşağıda olur söylevlerine bakmayın rahim ilerleyen dönemlerde yukarıda oluyor. Erken dönemde aşağıda olabilir.
-koku hassasiyetim erken belirti olarak değil gebeliğimin 5.haftasında ortaya çıktı.
-bende sivilcelenme oldu ve ağrılıydı. Oysa ergenliğimde bile çok az sivilcelenmiştim.
-Şuan 7.haftadayım 6.haftada daha yorgun bir halim vardı ancak önce bir belirti yaşamadım.
-En erken belirtim sabah bulantısıydı.
-Adet öncesi kesinlikle adet ağrısının neredeyse aynısı ağrım oldu tek fark belimin ortasında bariz bir ağrı vardı.
-Aşırı bacaklarımda sızı vardı.
-Kesinlikle duygusal bir dönem yaşamadım yaşamıyorum.
Kısaca kızlar benim sürecim böyle ilerliyor inşallah sizler için de