Hamilelik belirtileri sizde ne oldu

Askadaasya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
11
6
86
32
Merhaba bi sorum olucak reglim 7 gun gecikti. Bugün idrar testi yaptım ama negatif sonuç kasık ve karin ağrısı bel ağrısı bas dönmesi halsizlik uyku hali yani anlayacağınız bütün belirtiler var bende ama sonuç negatif benim gibi olan varmı erken mi yaptım testi bugün aynı zamanda evde ovulasyon testi vardı onu yaptım 2.çizgi silik çıktı bi çok arkadaşım ovulasyon testi ile gebe olduklarını öğrendi acaba benim aldığım test mi bozuktu benim gibi bu olayı yaşayan varsa beni de bilgilendirirse sevirim

Canım 7 gün gecikme çok uzun testin pozitif olması gerekliydi hatta benim 2 sn de çift çizgi oluştu 5.gündü..
Geç döllenmiş olabilir biraz daha bekle kan ver en net sonuç o..
İnşallah hamilesindir

Teşekkür ederim inşallah hamileyimdir 2 hafta sonra tüp bebek için görüşmeye gidecegiz eğer hamileysem çok guzel olucak o strese girmemiş olacağız

Ne kadar oldu ki bebek isteyeli İnşallah gerek kalmaz

2 yıllık evliyim eşimde sperm yetersizliği varikosel ameliyati oldu 3 ay once doktor tüp bebek haricinde bebek sahibi olamayacağımizi söyledi alsın da umutsuzum ama Allah büyüktür şimdide bu şekilde olunca o kadar çok kan testi yaptırdım ki sonu hep hüsran şimdi gitmye korkuyorum

Ay canım inşallah bu sefer bebeğin seninledir

Allah ol derse olmayacak birsey yoktur arkadaşım.
Benim esimde de varikosel vardi ameliyat olmana gerek yok dediler normal yolla zor aşılama bile tutmaz direk tüp bebek dediler.
Yaptık kimyasal gebelik oldu.
2ay sonra normal yolla hamile kaldım su an 14haftalik hamileyim bir kızım olacak Allahin izni ile insallah.
Ustelik bizde adeti bekliyorduk ki gidip dondurulmuşlarla tekrar deneyelim diye.
Dediğim gibi Rabbim ol dedi oluverdi cok şükür.
Inşallah Rabbim size de nasip eder insallah tez vakitte sağlıkla.

Canım ben hala idrak edemedim ama idrar testlerimde çift çizgi gördüm bu ay. 6 senedir ilk kez. Eşimde azosperm var. Varikosel var. Doktorlar eşime sen bunca zaman boşa yaşamışsın bu ne hal diyerek bunalıma sokmuşlardı ilk seneler. Tüp bebekle bile zor olur dediler.

Geçen sene tüp bebek yaptık güzel döllendi ama bende tutmadı olmadı yani. Bu ay eşim de karışım yedi

Bende çörekotu bal tarçın kürü yaptım. Yumurtalarım gelişsin diye. Dualarla birlikte... Vesile mi oldu bilmiyorum bata 3 gün var ama şuan testlerim pozitif gibi çıkıyor.

Sana tavsiyem eşinde sorun olsada sen de bu kürü yap. Bazen 1 adet sperm bile işe yarayabiliyor Allah'ın izniyle. Ama yumurtalarımız istenen olgunluğa gelmemiş olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…