Hamilelik belirtileri nelerdir ?

Ozgekkk1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
13
2
1
26
İyi akşamlar , yirmi gün önce ilişkiye girmiş biri hamile kalırsa bunun belirtileri neler olur ? ( 20 gün içinde )
Ve anne yirmi günlük hamileyse bunu hissedebilir mi ? Hissederse nasıl hisseder ?

20 gün icinde belirti olmaz diye biliyorum.adetin üzerinden 8_10 gün gecince idrar tahlilinde cikiyor.Daha önce ögrenmek icin kan tahlili yaptirmak gerekiyor diye hatirliyorum.

Yani 8_10 gün adetiniz gecikirse demek istedim idrar tahlili icin.
Yirmi gün önce ilişkiye girdim Ella hapı yuttum üzerine alkol falan aldım düzenli kullandığım haplarda var ama şüpheleniyor um kuskuluyim çok oldu mu acava diye 8 inde ilişkiye girdim 18 inde adet oldum şimdi karnimda çok garip bı gezinti ve sertlikle birlikte kaşıklar doğru ağırlık var ağrı var acaba bu bir hamilik belirtisi mi yoksa psikolojik yada gaz fln midir

Hamile insan adet olmaz ki..Psikolojik olabilir tabii.Ama cok istiyorsaniz kan testi yaptirin siz bilirsiniz.Hamileligin en büyuk belirtisi adet gecikmesidir ve hamilelik boyunca hic olmaz

Birdahaki adet günümü beklesem, olduktan önce veya sonra yapsam test oda kesin belli olur demi
Yoo beklemenize gerek yok ,şüpheniz var madem kan testini hemen yarin da yaptirabilirsiniz.Ne kadar beklerseniz bebek varsa o kadar büyüyor demektir.Adetken bile yapiliyor kan testi.En gercekci test odur zaten.Umarim beklenen,istenen bir gebeliktir.Hayirlisi olsun hakkinizda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…