• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri nelerdir acil

papatyam123456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2023
14
0
1
20
Merhaba arkadaşlar, 8 Mayıs adet oldum.adetimin 4 günü yani 12 Mayıs da ilişki girdim boşalma olmadan 5 6 kere git gelden sonra çıktı przvtfle devam ettik benden aşırı bian kan geldi ve kanamaya rağmen devam ettik. İlişkiden sonra kan geldi ama kahverengimsi idi iki gün sonra bitti beyaz akıntı geldi. Bugün ilişkim geçeli 12 gün oldu beyaz süt kesiği gibi akıntım var kasiklarda ağrım oluyor ara sıra mide bulantısı bazen de diz kapagimda ağrı bı kere de yanaklarım kızardı. Göğüslerim de şişkinlik veya ağrı yok binde bir sancı oluyo akıntıdan korkuyorum iki gündür aşırı değil ama var nişanlıyım.

Neyi acil bunun neresi acil?

bayılıyorum şu başlıklarda acil olmayan “acil” ibarelerine.

Kanama varken ilişkiye nasıl girebildiniz? Hamile değilsinizdir ama muhakkak jinekolojik muayene olun, anormal bir şeyler var

Merhaba arkadaşlar, 8 Mayıs adet oldum.adetimin 4 günü yani 12 Mayıs da ilişki girdim boşalma olmadan 5 6 kere git gelden sonra çıktı przvtfle devam ettik benden aşırı bian kan geldi ve kanamaya rağmen devam ettik. İlişkiden sonra kan geldi ama kahverengimsi idi iki gün sonra bitti beyaz akıntı geldi. Bugün ilişkim geçeli 12 gün oldu beyaz süt kesiği gibi akıntım var kasiklarda ağrım oluyor ara sıra mide bulantısı bazen de diz kapagimda ağrı bı kere de yanaklarım kızardı. Göğüslerim de şişkinlik veya ağrı yok binde bir sancı oluyo akıntıdan korkuyorum iki gündür aşırı değil ama var nişanlıyım.
Yani bu aceleniz nedir.
Nişanlıyım diyorsun konuyu buraya yazmışsın zina işlemekten başka birşey değil yaptığınız. Adetken yaptıysan mikrop kapmissindir başka açıklaması yok.

Back