• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri neler ?

sıcaklama,kasık ağrısı,yumurtlamadan hemen sonra bel ağrısı göğüs hassasiyeti. idrarda öğrenmeden 1 gün önce de tiksinti olmuştu herşey kokuyor gibi geldi şüphelendim ilkimde de tksinti olmuştu bşey yiyemiyodhm test yaptım idrarda silik çizgiyi gördüm 1 hafta falan vardı adetimde kanda da onaylandı. Allah sizede nasip etsin canım

sıcaklama,kasık ağrısı,yumurtlamadan hemen sonra bel ağrısı göğüs hassasiyeti. idrarda öğrenmeden 1 gün önce de tiksinti olmuştu herşey kokuyor gibi geldi şüphelendim ilkimde de tksinti olmuştu bşey yiyemiyodhm test yaptım idrarda silik çizgiyi gördüm 1 hafta falan vardı adetimde kanda da onaylandı. Allah sizede nasip etsin canım
Amin inşallah

Hamilelik belirtileri nelerdir kimler hamile belirtileriniz nasıl başladı
Gogusler normalden fazla sızladı ucu buyudu ve koyulaştı gogsumun damarları daha belirgin oldu sık tuvalete gidiyorum arada baş agrım oluyo ve midem fena bulanıyo canım ya surekli bişi yemek istyo yada yiyeceklerden midem bulanıyo ve en onemlisi kasıklarım cok kasılıyo sıpa yerleşemedi bi:) umarım yardımcı olmuşumdur

Gogusler normalden fazla sızladı ucu buyudu ve koyulaştı gogsumun damarları daha belirgin oldu sık tuvalete gidiyorum arada baş agrım oluyo ve midem fena bulanıyo canım ya surekli bişi yemek istyo yada yiyeceklerden midem bulanıyo ve en onemlisi kasıklarım cok kasılıyo sıpa yerleşemedi bi:) umarım yardımcı olmuşumdur
5 haftaya girdim canim hamileymisim ama belim cok agriyor neden olabilir

kızlar birşey sormak istiyorum bende. Eşimle yumurtlama günlerindeydi galiba ama geri çekmeyle korunarak ilişki yaşadık. İlişkiden 3 gün sonra falan adete 11 gün kala diyim, kasıklarımda adet olcakmışım gibi ağrı oldu, bel ağrım yoktu, ama gün geçtikçe göğüslerimde çok aşırı olmasa da hassasiyet, kasıklarımdaki ağrı ve batma devam ediyo, bel ağrısı hiç yaşamıyorum, mide bulantısı falan hiç yok,kokulardan tiksinme tarzı bişey yok, sık idrara çıkma falan da yok, baş ağrısı bacaklarda ağrı diyolar onlar yok, akıntımda yok kuru yani yumurtlamadan sonra akıntım yok denecek kadar az, o da açık renkli hissetmiyorum bile. Eşim ben eminim diyo ama ben tecrübelerinize dayanarak sormak ıstedim. çünkü ben her ay en kötü 10 ile 7 gün öncesinden ya gögüs hassasiyeti ya ara ara kasık ağrısı falan çekiyorum. Üşüme falan yaşamadım, ateş 36.4'lerde seyrediyo. Sizce bu durum nedir? size sormak istedim. bat: 3 ekim yani 8 gün falan var ağrılarım devam ediyo göğüs hassasiyeti de gün geçtikçe şu an artmakta. cevaplarınızı bekliyorum lütfen merakımı giderin :D

Back