- 22 Kasım 2021
- 18
- 6
- 16
- 30
- Konu Sahibi sureyyabetul
-
Testlerimin ikisi de pozitif çıktı çok net çizgilerTestleriniz nasıl çıktı? Bir şey yapmanıza gerek yok kan vereceksiniz zaten inşallah vardır diyelim.
Fotoğraflarını atarmısın daha net yarcım olabilelimTestlerimin ikisi de pozitif çıktı çok net çizgiler
Evet tam beş dakikada çıktı. Kan testi kaç saate çıkar peki aynı gün çıkıyor mu?İkinci çizgileriniz ilk 5 dk da çıktıysa hamilesiniz tebrikler. Kan verince de kesinleşmiş olur.
Canım hayrli olsun bebişin geliyor
Teşekkür ederim çok sagolun. Biraz üzgünüm ani oldu. Hayırlısı nasip diyelimCanım hayrli olsun bebişin geliyor
Üzülme cnm rizkiyla gelir ins bnde evlendikten 3 ay sonra hamile kalmistmTeşekkür ederim çok sagolun. Biraz üzgünüm ani oldu. Hayırlısı nasip diyelim
Nasip diyelim hayırlısı böyleymişÜzülme cnm rizkiyla gelir ins bnde evlendikten 3 ay sonra hamile kalmistm
Sağlık ocağında veriyorsanız bir sonraki gün çıkıyor bazen ama özelde veriyorsanız iki üç saat içinde çıkıyor.Evet tam beş dakikada çıktı. Kan testi kaç saate çıkar peki aynı gün çıkıyor mu?
Nasip diyelim hayırlısıÜzülme cnm rizkiyla gelir ins bnde evlendikten 3 ay sonra hamile kalmistm
sabah verdim kan yarın gideceğim teşekkür ederim bir şeyler bilmeyince insan tereddüt ediyorSağlık ocağında veriyorsanız bir sonraki gün çıkıyor bazen ama özelde veriyorsanız iki üç saat içinde çıkıyor.
tüm bebeklerin doğum tarihi çoktan yazılmış nasipten öteye yer yok. bende 3 yıllık evliyim iki yıl hiç düşünmedik. şimdi 2,5 aylık hamileyim ama hala alışamadım. olur öyle sağlıkla gelsin inşllah :)Teşekkür ederim çok sagolun. Biraz üzgünüm ani oldu. Hayırlısı nasip
İnsallahtüm bebeklerin doğum tarihi çoktan yazılmış nasipten öteye yer yok. bende 3 yıllık evliyim iki yıl hiç düşünmedik. şimdi 2,5 aylık hamileyim ama hala alışamadım. olur öyle sağlıkla gelsin inşllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?