Merhabalar. Yaklaşık bir 11 gün önce geri çekme ile birleşme oldu. Geçtiğimiz cumartesi günü, aynı regl olacağım ilk gün olan sancılarım başladı. Belim ve bacağım da kopuyordu. Ama regle daha 10 gün vardı. Şimdiye kadar hiç böyle bu kadar erken regl sancım başlamadı. Bu tür bir sancı geldiğinde de birkaç saat içerisinde kan gelir mutlaka. Pazar günü erken olmasına rağmen kan testi yaptırdım, negatif çıktı. Fakat kasık, bacak, bel ağrılarımın yanı sıra farklı şeyler de var. Göğüslerim hassaslaştı ve hafiften şişti. Sıcak basıyor durduk yere, sinirlilik hali var. Kusma yok ama mide bulantısı biraz var. Ruh halim de çok dalgalanıyor, her an ağlama moduna girebiliyorum. Kimi zaman da birden üşüyorum. Gaz sıkıntım başladı ve hasımsızlık hissi var. Regli beklemem gerekiyor biliyorum ama daha 6 gün var. Fazlasıyla meraklandım
Buna benzer şeyler yaşayanlar var mı? Deneyimli olanların fikirlerini öğrenmek isterim
Bu arada bu saydıklarım ilk defa oluyor hepsi bir arada ve regle daha yaklaşmamışken. Normalde reglden en fazla 2 gün önce belli eder hafiften ağrılar ama uzun sürmez. Diğer belirtilerden birkaçı zaten hiç olmadı.