Regl olacaksındır canım. İlla hamileyim diye bsy yok. Kendini strese sokma regl gecikmesinKasıklarda ağrı karnım şişiyor aynı şekilde goguslerimde ama teste çıkmıyor
Yok canim en son Eylül'ün 21 de olduRegl olacaksındır canım. İlla hamileyim diye bsy yok. Kendini strese sokma regl gecikmesin
Ayrıca ekimden beri regl olmadın mı?
Doktora gitseydin ya canımYok canim en son Eylül'ün 21 de oldu
Randevu aldım canim 28 de gidicem bu gün yine test yaptım ama cikmadiDoktora gitseydin ya canım
Hayırlısı olsun canım haber verirsinRandevu aldım canim 28 de gidicem bu gün yine test yaptım ama cikmadi
Sağol canım tabiHayırlısı olsun canım haber verirsin
Ayy çok güzel gidiyor masallah ama bence dillendirme cok annenin bile nazarı değiyor kimin değer belli olmazKızlar 48 saat olmadan 71.63 e yükselmis çok şükür
Doğru kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAyy çok güzel gidiyor masallah ama bence dillendirme cok annenin bile nazarı değiyor kimin değer belli olmaz
Kadın doğuma git canım<1.20 yazıyordu canım. Ya inan olmasından geçtim artık ama neden regl olamadım diye takıyorum olamamak da sıkıntı veriyor insana. Bir de hep düzenliydi insan ister istemez ümitleniyor. Söktürücü de kullanmak istemiyorum
Merhabalar bende 15 gndur regl olmadm en son 10 kasımdı regl günm gecen hafta çarşamba kaset test yaptm ve ckmadi akşamına kahverengi leke geldi peceteye kanda vermiyorum artk idrar testide yapmıyorum
Benim çok fazla göğüslerim ağrısı canım regli döneminden çok daha şiddetliMerhabalar bende 15 gndur regl olmadm en son 10 kasımdı regl günm gecen hafta çarşamba kaset test yaptm ve ckmadi akşamına kahverengi leke geldi peceteye kanda vermiyorum artk idrar testide yapmıyorumsizin hic baska belirtiniz oldumu
Adet ten önce mi öğrendiniz ogrendiyseniz kaç gün önce öğrendiniz acaba qrtimedin erken gebelik testi ileArtımedin erken ve kaset testi ile gebeliğimi öğrendim. Yanıltmıyor diye biliyorum
Reglden 3 4 gün kadar önce öğrendimAdet ten önce mi öğrendiniz ogrendiyseniz kaç gün önce öğrendiniz acaba qrtimedin erken gebelik testi ile