Evet evetAynen ben de o durumdayım sinirlerim bozuldu artık diyorum başka bir hastalık falan mı var
Bende 4aylık evliyim ama ne öncesi nede 4ay içinde gecikme olmadı. Siz evlendiğinz ilk ay mı gecikme yaşadınızBenim de bu arada en son 2020 o da yeni evlenmiştim 7 gün gecikmişti
Benim de bu arada en son 2020 o da yeni evlenmiştim 7 gün gecikmişAynen ben de o durumdayım sinirlerim bozuldu artık diyorum başka bir hastalık falan mı var
Aynen ben de öyle gittim bir şey çıkmadıEvet evetsonra başka Bi hastalık olsa kist falan her ay nerdeyse ultrasona giriyorum kendini belli ederdi diyorum
Evet ilk ay yaşamıştım o da normal diyorlardıBende 4aylık evliyim ama ne öncesi nede 4ay içinde gecikme olmadı. Siz evlendiğinz ilk ay mı gecikme yaşadınız
Bekleyelim bakalımBenim de bu arada en son 2020 o da yeni evlenmiştim 7 gün gecikmiş
Aynen ben de öyle gittim bir şey çıkmadı
Benim 4 ay oldu bu aya kadar hep düzenli gelip sonradan düzensiz olmasının yeni evlilikle bir ilgisi varmıdır kiEvet ilk ay yaşamıştım o da normal diyorlardı
Yani olsaydı ilk aylarda falan olması lazımdı sanmıyorumBenim 4 ay oldu bu aya kadar hep düzenli gelip sonradan düzensiz olmasının yeni evlilikle bir ilgisi varmıdır ki
Aman ne biliyim. Sabahları bide ağrım oluyor ki off yaniYani olsaydı ilk aylarda falan olması lazımdı sanmıyorum
İnşAllah hamile kalırsın canım. Ama kendinde belirtiler düşünürsen olmaz ki o günde sana gelmek bilmez regl geçmesini bekle ya da regl gelecek gün yap.Kızlar bende meraktan deliricem ya regl 9 gün kala erken gebelik testi yaptım dayanamadım negatif gördüm. Şimdi bat a 6 gün kaldı
regli başlangıç : 19/10
regli bitiş : 25/10
ilişki : 25/10-27/10-28/10-30/10-31/10-2/10
yumurta çatlama ovilasyona göre 30/10-31/10 gösteriyor.
beklenen tarih 16/11
ne zaman test yapmalıyım ? inşallah sonuç çıkar.
daha önce de böyle kafaya taktım tüm hamileleik belirtilerini yaşayıp hüsranla sonuçlandı. napsam bilemedim ya
daha erken bilebilsek keşke
BANADA DUA EDİNNNN
Benim pek ağrım olmuyor ya. Sadece arada bir regl olacakmış gibi sancı oluyor. Onun dışında da hiçbir belirti yok göğüslerde hassasiyet falan yok yaniAman ne biliyim. Sabahları bide ağrım oluyor ki off yani
evet ama merak işte heyecanıma yeniliyorumİnşAllah hamile kalırsın canım. Ama kendinde belirtiler düşünürsen olmaz ki o günde sana gelmek bilmez regl geçmesini bekle ya da regl gelecek gün yap.
Benim gögüslerim şişti hassasiyet var kasıklarım belim ağrıyor ama gelen giden yokBenim pek ağrım olmuyor ya. Sadece arada bir regl olacakmış gibi sancı oluyor. Onun dışında da hiçbir belirti yok göğüslerde hassasiyet falan yok yani
Amin canım inşallah. Hakkında hayırlısı olsun her zaman öyle dua etevet ama merak işte heyecanıma yeniliyorumallahım cuma saati inşallah nasip eder biran önce o an da şuan olsun ben hamile olayım
Amin canım inşallah. Hakkında hayırlısı olsun her zaman öyle dua et
Senin olma ihtimali daha yüksek bence o zamanBenim gögüslerim şişti hassasiyet var kasıklarım belim ağrıyor ama gelen giden yok
Ee bunlar regl belirtiside oluyor ama onu napcazSenin olma ihtimali daha yüksek bence o zaman
Hiçbir belirti olmamasından daha iyi benceEe bunlar regl belirtiside oluyor ama onu napcaz
Oda doğru işin garibi benim regl zamanı hiç belirti olmaz yani aaa kasıklarım ağrıyor işte regl olcam dediğim Bi durum yok. Ne zaman regl başlar ağrılarım başlarHiçbir belirti olmamasından daha iyi bence
İnşallah gönlüne göre olur her şey canım ya valla bi anlasak. İnsan ümit edince acaba mı diyor sürekli. Haber ver mutlaka ilerleyen dönemlerdeOda doğru işin garibi benim regl zamanı hiç belirti olmaz yani aaa kasıklarım ağrıyor işte regl olcam dediğim Bi durum yok. Ne zaman regl başlar ağrılarım başlar