Bizim hastanenin laboratuvar sisteminden baktımE nabızdan da mı
Allah Allah olabilrBizim açılmıyor açıklanmadı da yarına kaldı sanırım
İnşAllah çıkar hamilesindir canımÇok merak ediyorum ya hala yok
Yerleşme kanaması da olabiliyor diyorlar kahverengi leke için ama tabi sadece peçeteye sildikçe geliyorsaCanım ğeçeteye kahverengi leke geldi adet olcam galiba
Senin sonuç çıkmadı mı hala??Canım ğeçeteye kahverengi leke geldi adet olcam galiba
Ee bende elendim zaten negatif. İnşallah yerleşme kanaması falandır canım ya bekleyelim bakalımEvet sadece peçete de çok hafif de iç çamaşırıma gelmiş o kadar bilmiyorum canım öyledir insallah ama ben elendim galiba sonuç çıkmadı yarına kaldı herhalde
Senin kaç gün varBende bendeBana da dua edin
Kaç çıktı test?Ben de dün akşam başka rahatsızlıktan dolayı acile gittim. Her ihtimale karşı beta testi de yaptılar yine negatif. Geç gebelik durumu olabilir mi dedim sanmıyorum dedi. Hala da olmadım bugün 10. Gün sinirim bozuldu artık
<1.20 yazıyordu canım. Ya inan olmasından geçtim artık ama neden regl olamadım diye takıyorum olamamak da sıkıntı veriyor insana. Bir de hep düzenliydi insan ister istemez ümitleniyor. Söktürücü de kullanmak istemiyorumKaç çıktı test?
Bozma moralini bidahaki aya olur inşallah
Ayy kız valla aynı durumdayız. En son düzensiz gelen adetim 2020 yılındaymış yani benim de 7 gün geçti. Kan verdim 2.30 çıktı. Hadi desem belki yükselir ama ondan yana da umudum yok çünkü ben ne zaman kan versem sonuç hep 2.30 bekliyorum bakalım gelmesini. Ama baya psikolojim bozuldu sinir oluyorum<1.20 yazıyordu canım. Ya inan olmasından geçtim artık ama neden regl olamadım diye takıyorum olamamak da sıkıntı veriyor insana. Bir de hep düzenliydi insan ister istemez ümitleniyor. Söktürücü de kullanmak istemiyorum
Aynen ben de o durumdayım sinirlerim bozuldu artık diyorum başka bir hastalık falan mı varAyy kız valla aynı durumdayız. En son düzensiz gelen adetim 2020 yılındaymış yani benim de 7 gün geçti. Kan verdim 2.30 çıktı. Hadi desem belki yükselir ama ondan yana da umudum yok çünkü ben ne zaman kan versem sonuç hep 2.30 bekliyorum bakalım gelmesini. Ama baya psikolojim bozuldu sinir oluyorum
Benim de bu arada en son 2020 o da yeni evlenmiştim 7 gün gecikmiştiAynen ben de o durumdayım sinirlerim bozuldu artık diyorum başka bir hastalık falan mı var