- 12 Eylül 2024
- 42
- 6
- 22
-
- Konu Sahibi gulsen capas
Yumurtlama gününden sonra bi iki havuç öneririm.. bende catlamiyor diye düşünüyordum ama bi kaç ay öyle olmuş.. yani hep catlamicak değil.. bi de daha 3 aydır evlisin ya vücut da ancak alışacak vs.. bence evliliğin tadını çıkar hormonlarında sorun yoksa bi sene içinde nasip olur kendiliğinden.. önerim olarak arı suru bal polen karışımını öneririm yumurta kalitesini arttırır bide yumurtlamadan sonra havuç.. ayrıca sizin olur Allahın izniyle takmayın valla..3 ay oldu evleneli her ay hamilelik belirtileri gibi göğüs hassasiyeti sabahları bulantı bazen gün içinde de bulantım oluyo arada kasıklarıma agrı giriyo ama hamile miyim adet belirtileri mi çözemiyorum adetime 4 gün var test yapsam çıkar mı acaba benim yumurtlalarım mı çatlamıyor arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz düzenli adet görüyorum hormonlarımda da bir sorun yok
En erken reglden bikaç gün önce belli olur.4 aylık evliyim adet bitiminden bir gün sonra ilk kez eşimle korunmadan iliskiye girdik ilişki bitiminde kanamam oldu o anlık biseydi ama leke gibi değil bildiğimiz adet gibi anlık bı kan geldi sonra durdu ve bu günlerde garip şeyler oluyo kasık ağrıları batma regl sancısı gibi anlık gelip gidiyo aşırı halsiz hissediyorum bu neyin belirtisi eğer hamilelikse en erken ne zmana belli olur yardımcı olur musunuz ilk kez böyle bişi yaşıyorum
İlişki sonunda kanama olması normal mi peki ilk kez korunmasız ilişki yaşadık bunun bı etkisi varmıdırEn erken reglden bikaç gün önce belli olur.
Reglnin devamı olabilir mi ? Bazen bende de oluyor tam bitti diyorum bir gün sonra ilişki oluyor ama kanama leke geliyorİlişki sonunda kanama olması normal mi peki ilk kez korunmasız ilişki yaşadık bunun bı etkisi varmıdır
Reglnin devamı olabilir mi ? Bazen bende de oluyor tam bitti diyorum bir gün sonra ilişki oluyor ama kanama leke geliyor
Yani dediğim gibi de olabilir olmayabilir de siz yine gününüzü bekleyin hayal kırıklığı olmasın inşallah vardır bebişBir damla bile gelmedi tüm gün ama bilmiyorum yinede
İnşallah çok teşekkür ederim cevap içinYani dediğim gibi de olabilir olmayabilir de siz yine gününüzü bekleyin hayal kırıklığı olmasın inşallah vardır bebiş