Hamilelik belirtileri mi adet mi

gulsen capas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2024
42
6
22
3 ay oldu evleneli her ay hamilelik belirtileri gibi göğüs hassasiyeti sabahları bulantı bazen gün içinde de bulantım oluyo arada kasıklarıma agrı giriyo ama hamile miyim adet belirtileri mi çözemiyorum adetime 4 gün var test yapsam çıkar mı acaba benim yumurtlalarım mı çatlamıyor arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz düzenli adet görüyorum hormonlarımda da bir sorun yok

Kafaya takıyoruz malesef benim de üç aydır adetim gecikiyor çok ağrılı oluyor olunca da tansiyonumu falan düşürüyor hep göğüslerim hassas valla beynimiz vücudumuz oyun oynuyo bize bence

Yumurtlama gününden sonra bi iki havuç öneririm.. bende catlamiyor diye düşünüyordum ama bi kaç ay öyle olmuş.. yani hep catlamicak değil.. bi de daha 3 aydır evlisin ya vücut da ancak alışacak vs.. bence evliliğin tadını çıkar hormonlarında sorun yoksa bi sene içinde nasip olur kendiliğinden.. önerim olarak arı suru bal polen karışımını öneririm yumurta kalitesini arttırır bide yumurtlamadan sonra havuç.. ayrıca sizin olur Allahın izniyle takmayın valla..

Adetime 10 gün kala ilk başta hafif pembe sonra çamur gibi koyu lekeler oldu bugünde dahil 6 gündür böyle yaşayan var mı lütfen yardımcı olun

4 aylık evliyim adet bitiminden bir gün sonra ilk kez eşimle korunmadan iliskiye girdik ilişki bitiminde kanamam oldu o anlık biseydi ama leke gibi değil bildiğimiz adet gibi anlık bı kan geldi sonra durdu ve bu günlerde garip şeyler oluyo kasık ağrıları batma regl sancısı gibi anlık gelip gidiyo aşırı halsiz hissediyorum bu neyin belirtisi eğer hamilelikse en erken ne zmana belli olur yardımcı olur musunuz ilk kez böyle bişi yaşıyorum

En erken reglden bikaç gün önce belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…