Ya ilk ayın pek Belirtsine bakılmaz bence çünkü anlattığın seyler idrar yolu iltihabına da çok benzer. Bence 10 gün bekle adetin geciktirse 3 gün sonra yap.Arkadaşlar araniza yeni katildim ben 1 buçuk yillik evliyim 2 düşük yaptim ve 2 ay önce rahimde perde amaliyati geçirdim doktorum hemen hamile kalmami soledi aksi taktirdi perdem tekrar cika bilecegini soledi henuz hamile kalamadim fakat bu ay bazi belirtiler yasadim idrara sikisma yanma kasiklarda ve belde agri mide eskimesi ve ilişkiden 12.nci günümde akintimla beraber 2 damla gibi pembemsi kan geldi test yapmak istiyorum fakat daha adet gününe 7 gün var hemen umutlanmak istemiyorum aranizda böle belirtiler olup da hamile kalan varmi şimdiden tesekkur ederim
Evet canim benim adetimde cok düzenlidir cevap yazdigin için tesekkur ederim işallah bnm sonunda seninki gibi pozitif cikar :)canım benim ilk belirtilerim senin ki gibiydi... adet tarihime 1 hafta vardı test aldım yaptım ama böyle hayali bi çizgi belirdi sadece günaş ışığımda görünüyordu ... adet tarihim geldi düzenli adet olurum ama kanama olmadı 5. günümde test yaptım çizgi çıktı güvenmedim kan testi yaptırdıö sonuç pozitifti ... için rahat etsin istersen al bi test yap ama heveslenmeki olumsuz sonuç alırsan üzülme eşine de şimdilik bişey deme ... düzenli adet gören biriysen zaten 8-9 gün sonra belli olur ... rabbim gönlüne göre versin inşallah hamilesindir
Arkadaşlar araniza yeni katildim ben 1 buçuk yillik evliyim 2 düşük yaptim ve 2 ay önce rahimde perde amaliyati geçirdim doktorum hemen hamile kalmami soledi aksi taktirdi perdem tekrar cika bilecegini soledi henuz hamile kalamadim fakat bu ay bazi belirtiler yasadim idrara sikisma yanma kasiklarda ve belde agri mide eskimesi ve ilişkiden 12.nci günümde akintimla beraber 2 damla gibi pembemsi kan geldi test yapmak istiyorum fakat daha adet gününe 7 gün var hemen umutlanmak istemiyorum aranizda böle belirtiler olup da hamile kalan varmi şimdiden tesekkur ederim
Canim son durum neArkadaşlar araniza yeni katildim ben 1 buçuk yillik evliyim 2 düşük yaptim ve 2 ay önce rahimde perde amaliyati geçirdim doktorum hemen hamile kalmami soledi aksi taktirdi perdem tekrar cika bilecegini soledi henuz hamile kalamadim fakat bu ay bazi belirtiler yasadim idrara sikisma yanma kasiklarda ve belde agri mide eskimesi ve ilişkiden 12.nci günümde akintimla beraber 2 damla gibi pembemsi kan geldi test yapmak istiyorum fakat daha adet gününe 7 gün var hemen umutlanmak istemiyorum aranizda böle belirtiler olup da hamile kalan varmi şimdiden tesekkur ederim
Arkadaşlar merhaba sizlere birşey sormak istiyorum 2 aydır bebek düşünüyoruz ve korunmuyoruz geçen ay adetimden 1 hafta önce birçok hamilelik belirtilerini yaşadım göğüslerde ağrı ve hassasiyet vs. Ancak ilginç olan şimdiye kadar hiç yaşamadığım birşeydi bir hafta boyunca midemde ve daha şiddetli olarakta karnımın içinde tarifsiz bir yanma hissi vardı karnım geriliyor ve elektrik çarpması gibi şeyler hissediyordum derken adet oldum dünde bir arkadaşla konuştuk hamile kaldığında adetinden önce ki hafta aynı şeyleri yaşamış çok kafam karıştı acaba bir problem mi var hamilelik olacaktıda olamadı mı bunun sebebi ne olabilir bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler:)Kan testi yapın kesin sonuç
Canım son durum hamileyim belirtilerimin hepsi doğruymuş:)Canim son durum ne
Canım bütün belirtiler değişiyor arkasında ole olmuş ama sende olmamış daha önce hic gebelik geçirdim miArkadaşlar merhaba sizlere birşey sormak istiyorum 2 aydır bebek düşünüyoruz ve korunmuyoruz geçen ay adetimden 1 hafta önce birçok hamilelik belirtilerini yaşadım göğüslerde ağrı ve hassasiyet vs. Ancak ilginç olan şimdiye kadar hiç yaşamadığım birşeydi bir hafta boyunca midemde ve daha şiddetli olarakta karnımın içinde tarifsiz bir yanma hissi vardı karnım geriliyor ve elektrik çarpması gibi şeyler hissediyordum derken adet oldum dünde bir arkadaşla konuştuk hamile kaldığında adetinden önce ki hafta aynı şeyleri yaşamış çok kafam karıştı acaba bir problem mi var hamilelik olacaktıda olamadı mı bunun sebebi ne olabilir bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler:)
Canim insallah hamilesindir tabi senin gibi yasayio hamile olan insanlar var bu rahimde perde olayini hic anlaamadiM ama hic sormicam ne zaman birsey ogrensem Allah korusun basima geliyor. Rabbim tEz zamanda nasip eder insallahArkadaşlar araniza yeni katildim ben 1 buçuk yillik evliyim 2 düşük yaptim ve 2 ay önce rahimde perde amaliyati geçirdim doktorum hemen hamile kalmami soledi aksi taktirdi perdem tekrar cika bilecegini soledi henuz hamile kalamadim fakat bu ay bazi belirtiler yasadim idrara sikisma yanma kasiklarda ve belde agri mide eskimesi ve ilişkiden 12.nci günümde akintimla beraber 2 damla gibi pembemsi kan geldi test yapmak istiyorum fakat daha adet gününe 7 gün var hemen umutlanmak istemiyorum aranizda böle belirtiler olup da hamile kalan varmi şimdiden tesekkur ederim
Canım son durum hamileyim belirtilerimin hepsi doğruymuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?