hamilelik belirtileri lutfen bakin

karagul00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
15
4
3
35
Arkadaşlar araniza yeni katildim ben 1 buçuk yillik evliyim 2 düşük yaptim ve 2 ay önce rahimde perde amaliyati geçirdim doktorum hemen hamile kalmami soledi aksi taktirdi perdem tekrar cika bilecegini soledi henuz hamile kalamadim fakat bu ay bazi belirtiler yasadim idrara sikisma yanma kasiklarda ve belde agri mide eskimesi ve ilişkiden 12.nci günümde akintimla beraber 2 damla gibi pembemsi kan geldi test yapmak istiyorum fakat daha adet gününe 7 gün var hemen umutlanmak istemiyorum aranizda böle belirtiler olup da hamile kalan varmi şimdiden tesekkur ederim

pembe akıntı, kasık bel ağrısı, idrara sıkışma vb.. hamilelik belirtileri ama başka bir şey de olabilir tabi...

Olabilir de olmayabilir de..
Biliyorum sabretmesi zor ama gününüz gelmeden test yapmanızın da bi anlamı yok.
Doğru sonuç vermez. Mecbur o günü beklemeniz gerekiyor.

Ya ilk ayın pek Belirtsine bakılmaz bence çünkü anlattığın seyler idrar yolu iltihabına da çok benzer. Bence 10 gün bekle adetin geciktirse 3 gün sonra yap.

canım benim ilk belirtilerim senin ki gibiydi... adet tarihime 1 hafta vardı test aldım yaptım ama böyle hayali bi çizgi belirdi sadece günaş ışığımda görünüyordu ... adet tarihim geldi düzenli adet olurum ama kanama olmadı 5. günümde test yaptım çizgi çıktı güvenmedim kan testi yaptırdıö sonuç pozitifti ... için rahat etsin istersen al bi test yap ama heveslenmeki olumsuz sonuç alırsan üzülme eşine de şimdilik bişey deme ... düzenli adet gören biriysen zaten 8-9 gün sonra belli olur ... rabbim gönlüne göre versin inşallah hamilesindir

ultra erken gebelik testi alın veya kan testi yaptırın belki çıkar... bildiği kadarıyla bu saydıgınız belirtiler hamilelik belirtisi olabilir ama yinede bir sonuç görmeden heveslenmeyin

Evet canim benim adetimde cok düzenlidir cevap yazdigin için tesekkur ederim işallah bnm sonunda seninki gibi pozitif cikar :)

İlk saydığınız belirtiler idrar yolu enf belirtileriyle aynı ama pembe lekelenme yerleşme kanaması olabilir.ben şu an 5 haftalık hamileyim ve testi adetime 5-6 gün varken yaptığımda pozitif çıkmıştı.ama bende göğüslerde aşırı hassasiyet uyku duygusallık vs vardı,bu yüzden şüphelenip yapmıştım.bence bi test yap,ilişkiden 12-13 gün sonra varsa pozitif çıkacaktır.ama negatif çıkarsa da umudunu kesme çünkü asıl adetten sonra yapılıyor testler

bence idrar yolu enfeksiyonun olmuşsunuz.tam idrar tahlili yaptırın aksi takdirde hamile kalsanız bile düşük ya da erken doguma sebep olabilir eger enfeksiyon varsa

Canim son durum ne

Bende de bu tarz belirtiler hiç olmadı.sadece göğüslerim çok hassaslasti ve hep yaniyordum ateşim var gibi.kimisi birsürü belirti görür hamile olmaz,kimisi hiç belirtisiz hamile olabilir. Test yapmadan bilinmez inşallah hamilesindir.sana doğumuna 3 gün kalmış bir hamile olarak dua ediyorum,insallah hamilesindir.hamile duası kabul olurmuş.

Çokttesekkur TE="prag, post: 39025629, member: 345495"]Bende de bu tarz belirtiler hiç olmadı.sadece göğüslerim çok hassaslasti ve hep yaniyordum ateşim var gibi.kimisi birsürü belirti görür hamile olmaz,kimisi hiç belirtisiz hamile olabilir. Test yapmadan bilinmez inşallah hamilesindir.sana doğumuna 3 gün kalmış bir hamile olarak dua ediyorum,insallah hamilesindir.hamile duası kabul olurmuş.[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim canim işallah sende saglikli bi şekilde yavrunu kucana alirsin

Canım ben adetten 7 gün önce kan testi yaptım çıktı. Ilişkiden de 7 gün sonraydı hatta o gün

Kan testi yapın kesin sonuç
Arkadaşlar merhaba sizlere birşey sormak istiyorum 2 aydır bebek düşünüyoruz ve korunmuyoruz geçen ay adetimden 1 hafta önce birçok hamilelik belirtilerini yaşadım göğüslerde ağrı ve hassasiyet vs. Ancak ilginç olan şimdiye kadar hiç yaşamadığım birşeydi bir hafta boyunca midemde ve daha şiddetli olarakta karnımın içinde tarifsiz bir yanma hissi vardı karnım geriliyor ve elektrik çarpması gibi şeyler hissediyordum derken adet oldum dünde bir arkadaşla konuştuk hamile kaldığında adetinden önce ki hafta aynı şeyleri yaşamış çok kafam karıştı acaba bir problem mi var hamilelik olacaktıda olamadı mı bunun sebebi ne olabilir bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler:)

Canım bütün belirtiler değişiyor arkasında ole olmuş ama sende olmamış daha önce hic gebelik geçirdim mi

Canim insallah hamilesindir tabi senin gibi yasayio hamile olan insanlar var bu rahimde perde olayini hic anlaamadiM ama hic sormicam ne zaman birsey ogrensem Allah korusun basima geliyor. Rabbim tEz zamanda nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…