• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HAMİLELİK BELİRTİLERİ HAKKINDAN BİLGİSİ OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

arlmlkdnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2022
4
2
1
21
SEVGİLİ OKUYUCUM ;
Adetim bittikten 1 gün sonra yani yaklaşık 4-5 gün önce esimle birliktelik yaşamıştım. Dün ve bugün pembemsi kanla karışık kahverengi akıntım oldu ilk geldiğinde günlük kullanilan petlerden 1 tanesini doldurdu bugün çok çok az geliyor halsizlik-iştahsızlık da var. Sizce bu lekelenme hamilelik belirtisi mi ?
(#Ve 1 Hafta Sonra Kan Testi Yaptırsam Gebelik Çıkar mı ? )
BİLGİSİ OLAN BENI DE BİLGİLENDİREBİLİRMİ..?
LÜTFEN

SEVGİLİ OKUYUCUM ;
Adetim bittikten 1 gün sonra yani yaklaşık 4-5 gün önce esimle birliktelik yaşamıştım. Dün ve bugün pembemsi kanla karışık kahverengi akıntım oldu ilk geldiğinde günlük kullanilan petlerden 1 tanesini doldurdu bugün çok çok az geliyor halsizlik-iştahsızlık da var. Sizce bu lekelenme hamilelik belirtisi mi ?
LÜTFEN
Adetin yeni bitmiş yumurtlama bile olmamışken 14 gün veya 16 gün oluyoken yumurtlama

Adet bitti gün giriyon ilişkiye bir hafta bile yok hamiellik diyon

O kadar kolay mı Allah aşkına 16 günde bile kanda cikiyoken gecikme de sen bir hafta diyon

Ne diyelim şimdi sperm daha rahme gitmeden hemen çocuk olup kalbi atmaya basliyo mu saniyon sen
Sperm rahme yeni gidiyo ilk hafta yumurtayı bulmasi dollemesi rahme yuvarlanması rahme gitmesi yer bulması yerleşmesi zaten 16bazen 18 gün
Vahiy gelip hemen cocugu sen ilişkiye girer girmez hemen hazır şekilde yerlestirceni mi saniyon. O kdr kolay olmuyo öyle bir hafta da adet bile gecikme yokken bazen geç döllenme olduğunda bile adeti 10 gün geçmesini bekliyo Doktorlar
4 gün olmuş neyin belirtisi hemde yumurta bile spermle döllenmeden halsizlik iştahsızlık diyon psikolojik yada canın istemiyodur yemek yemek ona bağlama yani 4 günde hemen sperm yumurta ya bile ulaşmamış Ken

SEVGİLİ OKUYUCUM ;
LÜTFEN
Doktor a git sor rahim zedelenmisdir ondan kanam olmuştur ne hamileliği lekelenme bile adeti en az 2 gün sonra veya önce oluyoken sen daha yumurtlama olmamış hemen lekelenme var hamilelik mi diyon yumurta oluşmamış daha
Senin her ay dongundeki olacak olan yumurta varya o daha olmamışken hamilelik olmaz cnm 10 gün sonra yavaş yavaş yumurta gelisiyo

Bazen yumurtlama döneminde de öyle lekelenme hatta hafif kanama olabiliyor. Yani önce yumurtlayacaksın, o yumurta tüplerde döllenecek, 4 5 güne rahime inecek, ondan sonra yerleşecek. Yani bu ay belki hamile kalırsın orası Allah'a kalmış. Ama bu lekelenme gebelikle alakalı değildir.

Bazen yumurtlama döneminde de öyle lekelenme hatta hafif kanama olabiliyor. Yani önce yumurtlayacaksın, o yumurta tüplerde döllenecek, 4 5 güne rahime inecek, ondan sonra yerleşecek. Yani bu ay belki hamile kalırsın orası Allah'a kalmış. Ama bu lekelenme gebelikle alakalı değildir.
Hamileymişim allaha şükür olmayana da nasip olsun insallah

Back