- 21 Temmuz 2024
- 136
- 26
- 24
-
- Konu Sahibi senemsahin
Eşim mesela senin goguslerin büyümüş dedi biranda ilk başta aman psikoljiktir dedim ama bu kasık ve göğüs ağrısı psikoljik olamaz ya iliklerime kadar hissediyorum resmenBir kaç gün daha bekleyip tekrar test yapın. Hamilelik de olabilir belirtiler psikolojik de olabilir.
İnşallah hamilesinizdirEşim mesela senin goguslerin büyümüş dedi biranda ilk başta aman psikoljiktir dedim ama bu kasık ve göğüs ağrısı psikoljik olamaz ya iliklerime kadar hissediyorum resmeneğer psikoljikse cidden vücudumuz beynimizin kölesi dualarınız benimle olsun lütfen
İlişki üzerinden 12 gün geçmeden testte çıkmaz.
Psikolojik olarak belirtiler yaşıyor olabilirsiniz hamile olsanız bile vücudunuz daha bilmiyor bunu o bile ilerleyen günlerde fark edip
Benim arkadaşım 14 günlükken kan testinde öğrendi hamile olduğunu 19.2 değerle kişiden kişiye değişiyor sanırımİlişki üzerinden 12 gün geçmeden testte çıkmaz.
Psikolojik olarak belirtiler yaşıyor olabilirsiniz hamile olsanız bile vücudunuz daha bilmiyor bunu o bile ilerleyen günlerde fark edip belirti verecek.
Hahaha inşallah banada aynı şekilde bu güzel haber gelir en azından eşler biliyorİnşallah hamilesinizdiryani umutlandırmak istemiyorum ama belirtileriniz benimkilerle aynı neredeyse, hatta benim de eşimle aynı konuşma geçmişti göğüslerin büyümüş dedi meğer hamileymişim
İlişki üzerinden 14 gün mü geçmiş yani?Benim arkadaşım 14 günlükken kan testinde öğrendi hamile olduğunu 19.2 değerle kişiden kişiye değişiyor sanırım
Eveet tabi kaset testte 20 25 gün sonra pozitif çıkmıştıİlişki üzerinden 14 gün mü geçmiş yani?
Dediğim gibi sizinde ilişki yani yumurtlama dönemi değil, gününü biliyorsanız 12 gün sonra filan kanda çıkar.Eveet tabi kaset testte 20 25 gün sonra pozitif çıkmıştı
Merhabalar regl oldunuz mu acaba ne cıktı sonucunuzEveet tabi kaset testte 20 25 gün sonra pozitif çıkmıştı
Kimyasal gebelik yaşadım canim malasefMerhabalar regl oldunuz mu acaba ne cıktı sonucunuz