Kizlar merhaba size danismak istediklerim var. Biz bu ay esimle hic korunmadan ozellikle yumurtlama takvimine uygun sekilde iliskiye girdik gun aşırı. Suan adetime 8gun falan var ama gunlerdir cok yogun sekilde kasık ve bel agrisi cekiyorum. Ayakta durdugum zaman zorluyor ve 5 gundur gecmek bilmedi. Ayrica kabizlik problemim var ki ben hicbir zmn oyle bi sıkıntı yasamadim cok sansliydim o konuda. Esimle dun iliskiye girdik ve sonrasinda onun vucudunda puturlu bembeyaz lekeler vardi heryerinde bana ait. Nasil bir akıntıysa esimle şok olduk kirec gibiydi. Ve birkac gece midemde yanma oldu bazi kokulara asiri hassasim mesela dairede biber dolmasi yapmislardi kokusu aklimdan cikmadi o gun. Karın bölgem cok şiş hatta dokununca epey sert sanki bes alti aylik hamileyim gibi bi goruntu ozellikle aksamlari sol tarafinda hep bi hareketlilik ve daha yogun bi sislik var. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var haftasonu oldugu icin ve adetime gunler oldugu icin doktora da gorunmek istemedim ama bazi yerlerde bunlarin dış gebelik isaretleri de oldugunu okudum Allah korusun. Ara ara yogun agriyla gunlerdir bekliyorum
Son düzenleme: