Yani adetin geçmeden anlamak zor ama ben geç döllenme yaşadım yani adetten bir hafta önce hamile kalmışım. Bat gününde olmayınca şüphelendim. Ve adet belirtisinden farklı hiçbir şey olmadı. Bel ağrısı ,kasik ağrısi , sadece boğazımda bir kusma hissi vardı ama bulantı gibi değil anlık gelip giden. Birde şekerim düşüyor hissi oluştu sürekli. Biseyler yeme ihtiyacı duydum ellerim titriyordu. Sende adetine yakın erken gebelik testi yapabilirsin yada gününü bekle sabredebilirsen. Umarım hayırlı güzel bir sonuç alırsınMerhaba arkadaşlar 12 gündür kasıklarım da ve belim de sancılar var gündüz asla uyanmak istemiyorum reglime de 5 gün kaldı ama belirti gibi geliyor bana sizce hamilelik varmıdır bir süre mide bulantım da vardı ama şimdi ara ara oluyor hamile olabilir miyim
Amiiiiiiiiinnnn çok teşekkür ederim bekliyorum bir kaç defa üzüldüm o yüzden test yapmak istemiyorum beklemek istiyorum ama dediğiniz gibi benim de bulantılarım oluyor istifrada çok ettim şuan anlık hep ara ara oluyorYani adetin geçmeden anlamak zor ama ben geç döllenme yaşadım yani adetten bir hafta önce hamile kalmışım. Bat gününde olmayınca şüphelendim. Ve adet belirtisinden farklı hiçbir şey olmadı. Bel ağrısı ,kasik ağrısi , sadece boğazımda bir kusma hissi vardı ama bulantı gibi değil anlık gelip giden. Birde şekerim düşüyor hissi oluştu sürekli. Biseyler yeme ihtiyacı duydum ellerim titriyordu. Sende adetine yakın erken gebelik testi yapabilirsin yada gününü bekle sabredebilirsen. Umarım hayırlı güzel bir sonuç alırsın
Amiiiiiiiiinnnn çok teşekkür ederim12 gün kala belirti olmaz 4-5 kala oluyor bulantı 7-8. haftada başlar çoğunlukla.Umarım bebiş sizinledir
Amiiiiiiiiinnnn12 gün kala belirti olmaz 4-5 kala oluyor bulantı 7-8. haftada başlar çoğunlukla.Umarım bebiş sizinledir
Kahve rengi akıntı yerleşme belirtisi diye biliyorum umarım vardırKızlar benim de reglime bugün saymazsak 2 gün var 1 haftadır kasık bel ve göğüs ağrım var bugün de çok açık kahverengi leke geldi ara ara tuvalete gittikçe geliyor ama silince sadece sizce gebelik var mı sabah test yaptım negatif
Ay umarım regli ağrısı gibi ağrım da var ama umarım regli olmam sabah test yapsam çıkar mıAmiiiiiiiiinnnn
Kahve rengi akıntı yerleşme belirtisi diye biliyorum umarım vardır
Sağlık ocağında kan ver bence en net o belirler üstüne regli görme ihtimali de var sonuçtaAy umarım regli ağrısı gibi ağrım da var ama umarım regli olmam sabah test yapsam çıkar mı
Daha reglime 2 gün var ama çıkar mıSağlık ocağında kan ver bence en net o belirler üstüne regli görme ihtimali de var sonuçta
Yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsin. Ondan bir iki gün geçince testi tekrarlamak daha doğru diye biliyorum.Kızlar benim de reglime bugün saymazsak 2 gün var 1 haftadır kasık bel ve göğüs ağrım var bugün de çok açık kahverengi leke geldi ara ara tuvalete gittikçe geliyor ama silince sadece sizce gebelik var mı sabah test yaptım negatif
Bekle bakalım kafanı dağıtmaya calis biseylerle uğraş. Günlerde geçmek bilmez bu şekilde. kan ver direk sonuç olsun benceAmiiiiiiiiinnnn çok teşekkür ederim bekliyorum bir kaç defa üzüldüm o yüzden test yapmak istemiyorum beklemek istiyorum ama dediğiniz gibi benim de bulantılarım oluyor istifrada çok ettim şuan anlık hep ara ara oluyor
İnşallahYerleşme kanaması yaşıyor olabilirsin. Ondan bir iki gün geçince testi tekrarlamak daha doğru diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?