- 18 Ağustos 2009
- 5.592
- 9.525
- Konu Sahibi Melekkartek43
Bence yeterince gecikmiş. Sonuç negatif olacak %90 bence bunu sende biliyorsun ondan bu rahatlıkHayır stresten falan olduğunu düşünüyorum. Bir kaç gün daha olmazsam yapicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yeterince gecikmiş. Sonuç negatif olacak %90 bence bunu sende biliyorsun ondan bu rahatlıkHayır stresten falan olduğunu düşünüyorum. Bir kaç gün daha olmazsam yapicam
Hayır hâlâ yapmadım hasta da olmadımTest yaptınız mi ?
Hayır hâlâ yapmadım hasta da olmadım
Olmadığını düşünüyorum ama Bu kadar uzun süre hasta olmamam Sonra Yaşadıklarım pek normal değil BilemiyorumBence test yapın içiniz rahatlasin
Testi bugün yapicam Çünkü hâlâ olmadım . Artık bende olur gözüyle bakıyorumBence test yapın içiniz rahatlasin
sonucu bekliyoruzTesti bugün yapicam Çünkü hâlâ olmadım . Artık bende olur gözüyle bakıyorum
Canım su an aynı durumdayim çok korkuyorm gebelik gibi bı durum olmaz değil mi ?Merhaba Arkadaşlar Size bir sorum olucak önce durumu anlatayım Erkek arkadaşımla bakire olduğum için arkadan ilişkiye girdik 6 7 defa Her defasında içime boşalırdı ama bir kez farklı bir pozisyonda denedik Boş...'tan sonra Hepsi yatağa akmıştı önüme doğruda baya gelmişti. 11 gündür hastalığım geçiyor Bir hamile bayanda olacak tüm belirtiler mevcut göğüs şişliği vücut sıcaklığı baş dönmesi kusma Canımın olup olmadık şeyler istemesi Hani bunlar normal mi bilgisi olan ya da daha önce böyle bir şey yasayan kimse var mı varsa Yazabilir mi ?
O üyenin erkek arkadaşı hamile kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Meğersem yanlış yapmışlar. Sizde de aynı durum olabilir.Canım su an aynı durumdayim çok korkuyorm gebelik gibi bı durum olmaz değil mi ?