- 25 Kasım 2019
- 17
- 7
- 25
-
- Konu Sahibi Melekkartek43
Sen şimdi bakiresin öyle mi?Merhaba Arkadaşlar Size bir sorum olucak önce durumu anlatayım Erkek arkadaşımla bakire olduğum için arkadan ilişkiye girdik 6 7 defa Her defasında içime boşalırdı ama bir kez farklı bir pozisyonda denedik Boş...'tan sonra Hepsi yatağa akmıştı önüme doğruda baya gelmişti. 11 gündür hastalığım geçiyor Bir hamile bayanda olacak tüm belirtiler mevcut göğüs şişliği vücut sıcaklığı baş dönmesi kusma Canımın olup olmadık şeyler istemesi Hani bunlar normal mi bilgisi olan ya da daha önce böyle bir şey yasayan kimse var mı varsa Yazabilir mi ?
Gerçekten öyle Olmamış olsam dile getirirdimSen şimdi bakiresin öyle mi?
burdan anlasilmiyor kesin ne diyelim simdi ama olmayacak bisey degil.. ha bu arada bakire değilsin
Bakireyim
Evet kesin hamilesin yakında nurtopu gibi basürün olurMerhaba Arkadaşlar Size bir sorum olucak önce durumu anlatayım Erkek arkadaşımla bakire olduğum için arkadan ilişkiye girdik 6 7 defa Her defasında içime boşalırdı ama bir kez farklı bir pozisyonda denedik Boş...'tan sonra Hepsi yatağa akmıştı önüme doğruda baya gelmişti. 11 gündür hastalığım geçiyor Bir hamile bayanda olacak tüm belirtiler mevcut göğüs şişliği vücut sıcaklığı baş dönmesi kusma Canımın olup olmadık şeyler istemesi Hani bunlar normal mi bilgisi olan ya da daha önce böyle bir şey yasayan kimse var mı varsa Yazabilir mi ?
Neden bunu Bu kadar Komik bir şey olarak görüyorsunuz? Yaptığım yanlış bir şey farkındayım Sizde benim hemcinsimsiniz bu durumda bu şekilde mi davranmanız gerekiyor yapmayın lütfen rica ediyorumEvet kesin hamilesin yakında nurtopu gibi basürün olur.. ha bi de şirin şirin altına kaçırmalar da başlar..
Emin olun yaptığım yanlışın farkındayım ve bir o kadar da pişmanım . Evleneceğim insan bu kişi zaten 18 aralıkta da nisanım var böyle bir şeye izin verdiğim için de kendime çok kızıyorum. Günümüz o kadar farklı herkesin isteği bu olmuş Aldatma haliyle fazla bende bu durumu yasamak istemediğim için böyle bir şeye izin verdim . Keşke vermeseydim diyorumEvlendiğin adama bakireyim diyeceksin dimi sen ? Hak yolu varken b.. yolu.
Yanlış anlama karşı değilim isteyen istediğini yapsın. Ama yaptığının arkasında durmayı öğren. Sırf kıçı kırık adamların zevki için kendi sağlığını tehlikeye atacak şeyler yapıyosun. İleride tuvaletini altina kaçırınca ah ah dersin.
Bakire olduğum için öyle bir şey yapmasına izin verdimEvlendiğin adama bakireyim diyeceksin dimi sen ? Hak yolu varken b.. yolu.
Yanlış anlama karşı değilim isteyen istediğini yapsın. Ama yaptığının arkasında durmayı öğren. Sırf kıçı kırık adamların zevki için kendi sağlığını tehlikeye atacak şeyler yapıyosun. İleride tuvaletini altina kaçırınca ah ah dersin.
O zaman hiç o toplara girmeyecektin canım . Çok merak ediyorum sen zevk aldın mı? Ayrıca bakire değilsin. Yani bunu gösteren bi zar değil l.Bakire olduğum için öyle bir şey yapmasına izin verdim
Ya evet bakire :) yersek...Sen şimdi bakiresin öyle mi?
Allah'ım daha neler duyacağım. Şaka mısınız siz ya ? Beni aldatmasın diye arkadan birlikte oldum ne demek ? Zihniyete bak bravo. Siz bu kafayla evlenin ileride konu açarsın buraya aldatildim diye.Emin olun yaptığım yanlışın farkındayım ve bir o kadar da pişmanım . Evleneceğim insan bu kişi zaten 18 aralıkta da nisanım var böyle bir şeye izin verdiğim için de kendime çok kızıyorum. Günümüz o kadar farklı herkesin isteği bu olmuş Aldatma haliyle fazla bende bu durumu yasamak istemediğim için böyle bir şeye izin verdim . Keşke vermeseydim diyorum
Sen şimdi bakiresin öyle mi?
[/QUOTE
Valla sırf bakireyim demek için böyle yapmışsın da, HARAMMMMMM ,HARAMMMMMMM
daha ne diyim