Merhaba arkadaslar!
Benim bir çocuğum var 7 yasinda ve şimdi yine hamile kalmak istiyorum. En son adetimi 29. Mart da gördum. Benim adetlerim hep gecikir ve hic bir zaman zamaninda gelmezler. Şuana kadar bir sürü test yaptım ve hepsi negatif. En son testimi bugün yaptım. Kan testi yaptım sonuçları yarın çıkacak ve ben çok korkuyorum negatif çıkmasından.
Benim belirtilerim:
- Ara sıra gidip gelen bulantılar
- baş dönmeler
- bel ağrısı
- kasık ağrıları (şimdi fazla yok)
- göğüslerde şiş ve ağrı (ağrı fazla kalmamıs)
- bir göğüsümden süt ve sıvı karısımı geldi iki gün
- hep halsizlik ve yorgunluk
- geceleri yatamiyorum sonra uyanıp lavaboya gitsem yine uyuyamıyorum. Sabahları kalkamıyorum
- baş ağrısı
- sivilce (benim adet dönemim geldiğinde yüzümde sivilce çıkar)
Bugün belim çok ağrıyor ve korkuyorum adetim gelecek diye. İdrar testlerim negatif. Umutlanmaktan korkuyorum. Bugun 36 gün önce adet gördüm.
Benim bir çocuğum var 7 yasinda ve şimdi yine hamile kalmak istiyorum. En son adetimi 29. Mart da gördum. Benim adetlerim hep gecikir ve hic bir zaman zamaninda gelmezler. Şuana kadar bir sürü test yaptım ve hepsi negatif. En son testimi bugün yaptım. Kan testi yaptım sonuçları yarın çıkacak ve ben çok korkuyorum negatif çıkmasından.
Benim belirtilerim:
- Ara sıra gidip gelen bulantılar
- baş dönmeler
- bel ağrısı
- kasık ağrıları (şimdi fazla yok)
- göğüslerde şiş ve ağrı (ağrı fazla kalmamıs)
- bir göğüsümden süt ve sıvı karısımı geldi iki gün
- hep halsizlik ve yorgunluk
- geceleri yatamiyorum sonra uyanıp lavaboya gitsem yine uyuyamıyorum. Sabahları kalkamıyorum
- baş ağrısı
- sivilce (benim adet dönemim geldiğinde yüzümde sivilce çıkar)
Bugün belim çok ağrıyor ve korkuyorum adetim gelecek diye. İdrar testlerim negatif. Umutlanmaktan korkuyorum. Bugun 36 gün önce adet gördüm.
Son düzenleme: