- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
- 53
- Konu Sahibi Angel27black
-
Son adet tarihim 16 aralık bu ay olmam gereken tarih 13 ocaktı o gün test yaptım çıktı ertesi gün dr gittim kan sonucu o şekilde çıktı lekelenmede dr gittiğimden 1 hafta sonra yani geçtiğimiz hafta içinde oldutarıh hafta bılgısı vermesen de dıyım. .kalp duyulması 6. hafta yada 7 ye uzayabılır.:)) yerlesme kanaması o dedıgın gıbı akıntı seklınde oluyo ama agrıı sızı bılmıyorum. daha cok ovulasyondan 1 hafta 10 gun sonra olur. 4 haftalıkmıssın bhcg olcturdugunde . 4.5 haftada alttan muayanede gozukuyo kese . sımdı 6 mısın 7 mı anlamadıgımdan genel yazdım.
kan rengı olmadıgında ve uzun surmedıgınde korkma dıyorlar genelde yerlesme kanaması degıl artık o. lekelenme. . dınlenmeye calıs cok zorlama bısey yapma yanı. bu gıttıgınde 6 haftayı gecmıs olcak tahmınımce yuksek ıhtımal kalbını dınleyebılırsınSon adet tarihim 16 aralık bu ay olmam gereken tarih 13 ocaktı o gün test yaptım çıktı ertesi gün dr gittim kan sonucu o şekilde çıktı lekelenmede dr gittiğimden 1 hafta sonra yani geçtiğimiz hafta içinde oldu
Aminnnnnnnnnnnnnkan rengı olmadıgında ve uzun surmedıgınde korkma dıyorlar genelde yerlesme kanaması degıl artık o. lekelenme. . dınlenmeye calıs cok zorlama bısey yapma yanı. bu gıttıgınde 6 haftayı gecmıs olcak tahmınımce yuksek ıhtımal kalbını dınleyebılırsın
^^rabbım hayırlısıyla dogurmayı nasıp etsın :))
amin ınsallah ^^ duyamazsan da strese gırme aletten alete bıle degısıyo ^^Aminnnnnnnnnnnnninşallahhhhhhhhh çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına aynen kan rengi değil kahverengimsi ve çok az az oldu geçti inşallahhhhh yarın nasip olurda gidersem duyarım
Ay inşallahhh duyulurda steres yapmam şu an bile panik halindeyimamin ınsallah ^^ duyamazsan da strese gırme aletten alete bıle degısıyo ^^
Bugün kalp atışını gördüm çok şükürtarıh hafta bılgısı vermesen de dıyım. .kalp duyulması 6. hafta yada 7 ye uzayabılır.:)) yerlesme kanaması o dedıgın gıbı akıntı seklınde oluyo ama agrıı sızı bılmıyorum. daha cok ovulasyondan 1 hafta 10 gun sonra olur. 4 haftalıkmıssın bhcg olcturdugunde . 4.5 haftada alttan muayanede gozukuyo kese . sımdı 6 mısın 7 mı anlamadıgımdan genel yazdım.
ayyy ^^ rabbım saglık sıhhat versın . hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahBugün kalp atışını gördüm çok şükür
Aminnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhayyy ^^ rabbım saglık sıhhat versın . hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
İlişki sonrası üşütme yada enfeksiyon kaynaklıda kasık ağrısı olabiliyor stres yapma adet olmazsan test yap derimArkadaşlar bende birşey sormak istiyorum rica etsem banda yardimci olabilirmisiniz 21 yumurtmala günümüzde eşimle birlikte olduk ve sonrasında şiddetli bire kaşık ağrısı yaşadım yarım saat kadar sıcak su kompleksi yaparak geçti bir kaç gün sonra bel.agirim.oldu sabah şuan adetime 7 gün var ve bugünden beri belim ağrıyor kasıklarım adet olucakmisin gibi agriyle grip oldum ilaclarden dolayı erken adet olabirmiyim yoksa hamilelik belirtisi mi bu yardımcı olursanız çok sevinirim 14 aylık evliyim
İlişki sonrası üşütme yada enfeksiyon kaynaklıda kasık ağrısı olabiliyor stres yapma adet olmazsan test yap derim
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?