• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtiler

Angel27black

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
870
381
53
Slm arkadaşlar adetimin ertesi günü hamile olduğumu öğrendim o güne kadar normal adet belirtileri dışında farklı olan göğüs uçlarım yara gibi acıyordu dokununca hani kimisi diyor ya gögüslerim bu ay erken ağrımaya başladı diye ama bu ağrı adet zamanındaki gibi değil daha farklı ve bir defa beyaz kremsi akıntı gördüm adet günümde test yaptım ikinci çizgi göründü ertesi gün dr gittim alttan ultrasonla baktı çok küçük yeni oluşuyo kese kan tahliline göre gebe diyebilirim dedi b-hcg 399.9 çıktı gebesin haftaya gel dedi geçen hafta gitmedim yarın nasipse gidicem bu defada kalp atışı duyulurmu kese görünürmü endişesindeyim şuan belirtilerim aşırı şişkinlik gece midemin kazınmasıyla uyanmak sık idrara çıkmak ve göğüs ucu ağrısı şu an herşey normal gibi
Merak ettiğim sorunlu gebeliklerin belirtilerinde farklılık oluyormu ayrıca geçen hafta silinirken hafif kahverengimsi akıntı oldu adet sancısı gibi hafif ağrılarla birlikte üç gün boyunca dr tlfnda arkadaş sordu dr normal geldiğinde bakarız demiş sizce de normalmi yerleşme kanaması dediklerimi oluyor

tarıh hafta bılgısı vermesen de dıyım. .kalp duyulması 6. hafta yada 7 ye uzayabılır.:)) yerlesme kanaması o dedıgın gıbı akıntı seklınde oluyo ama agrıı sızı bılmıyorum. daha cok ovulasyondan 1 hafta 10 gun sonra olur. 4 haftalıkmıssın bhcg olcturdugunde . 4.5 haftada alttan muayanede gozukuyo kese . sımdı 6 mısın 7 mı anlamadıgımdan genel yazdım.

tarıh hafta bılgısı vermesen de dıyım. .kalp duyulması 6. hafta yada 7 ye uzayabılır.:)) yerlesme kanaması o dedıgın gıbı akıntı seklınde oluyo ama agrıı sızı bılmıyorum. daha cok ovulasyondan 1 hafta 10 gun sonra olur. 4 haftalıkmıssın bhcg olcturdugunde . 4.5 haftada alttan muayanede gozukuyo kese . sımdı 6 mısın 7 mı anlamadıgımdan genel yazdım.
Son adet tarihim 16 aralık bu ay olmam gereken tarih 13 ocaktı o gün test yaptım çıktı ertesi gün dr gittim kan sonucu o şekilde çıktı lekelenmede dr gittiğimden 1 hafta sonra yani geçtiğimiz hafta içinde oldu

Son adet tarihim 16 aralık bu ay olmam gereken tarih 13 ocaktı o gün test yaptım çıktı ertesi gün dr gittim kan sonucu o şekilde çıktı lekelenmede dr gittiğimden 1 hafta sonra yani geçtiğimiz hafta içinde oldu
kan rengı olmadıgında ve uzun surmedıgınde korkma dıyorlar genelde yerlesme kanaması degıl artık o. lekelenme. . dınlenmeye calıs cok zorlama bısey yapma yanı. bu gıttıgınde 6 haftayı gecmıs olcak tahmınımce yuksek ıhtımal kalbını dınleyebılırsın
^^ :KK71: rabbım hayırlısıyla dogurmayı nasıp etsın :))

kan rengı olmadıgında ve uzun surmedıgınde korkma dıyorlar genelde yerlesme kanaması degıl artık o. lekelenme. . dınlenmeye calıs cok zorlama bısey yapma yanı. bu gıttıgınde 6 haftayı gecmıs olcak tahmınımce yuksek ıhtımal kalbını dınleyebılırsın
^^ :KK71: rabbım hayırlısıyla dogurmayı nasıp etsın :))
Aminnnnnnnnnnnnn 🙏🙏🙏 inşallahhhhhhhhh çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına aynen kan rengi değil kahverengimsi ve çok az az oldu geçti inşallahhhhh yarın nasip olurda gidersem duyarım

Bugün kalp atışını gördüm çok şükür 🙏

Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum rica etsem banda yardimci olabilirmisiniz 21 yumurtmala günümüzde eşimle birlikte olduk ve sonrasında şiddetli bire kaşık ağrısı yaşadım yarım saat kadar sıcak su kompleksi yaparak geçti bir kaç gün sonra bel.agirim.oldu sabah şuan adetime 7 gün var ve bugünden beri belim ağrıyor kasıklarım adet olucakmisin gibi agriyle grip oldum ilaclarden dolayı erken adet olabirmiyim yoksa hamilelik belirtisi mi bu yardımcı olursanız çok sevinirim 14 aylık evliyim 🙏

Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum rica etsem banda yardimci olabilirmisiniz 21 yumurtmala günümüzde eşimle birlikte olduk ve sonrasında şiddetli bire kaşık ağrısı yaşadım yarım saat kadar sıcak su kompleksi yaparak geçti bir kaç gün sonra bel.agirim.oldu sabah şuan adetime 7 gün var ve bugünden beri belim ağrıyor kasıklarım adet olucakmisin gibi agriyle grip oldum ilaclarden dolayı erken adet olabirmiyim yoksa hamilelik belirtisi mi bu yardımcı olursanız çok sevinirim 14 aylık evliyim 🙏
İlişki sonrası üşütme yada enfeksiyon kaynaklıda kasık ağrısı olabiliyor stres yapma adet olmazsan test yap derim

Bende ilk denemem hamilelik için tam ovulasyon günlerim de sık sık yaptım sağ kasığımda bir ağrı var böyle akıntı geliyor arada geliyor bir de çok sinir var acaba olur mu olmaz mı arkadaşlar sizde nasıl oluyor acaba

Back