- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
- 53
- Konu Sahibi Angel27black
Slm arkadaşlar adetimin ertesi günü hamile olduğumu öğrendim o güne kadar normal adet belirtileri dışında farklı olan göğüs uçlarım yara gibi acıyordu dokununca hani kimisi diyor ya gögüslerim bu ay erken ağrımaya başladı diye ama bu ağrı adet zamanındaki gibi değil daha farklı ve bir defa beyaz kremsi akıntı gördüm adet günümde test yaptım ikinci çizgi göründü ertesi gün dr gittim alttan ultrasonla baktı çok küçük yeni oluşuyo kese kan tahliline göre gebe diyebilirim dedi b-hcg 399.9 çıktı gebesin haftaya gel dedi geçen hafta gitmedim yarın nasipse gidicem bu defada kalp atışı duyulurmu kese görünürmü endişesindeyim şuan belirtilerim aşırı şişkinlik gece midemin kazınmasıyla uyanmak sık idrara çıkmak ve göğüs ucu ağrısı şu an herşey normal gibi
Merak ettiğim sorunlu gebeliklerin belirtilerinde farklılık oluyormu ayrıca geçen hafta silinirken hafif kahverengimsi akıntı oldu adet sancısı gibi hafif ağrılarla birlikte üç gün boyunca dr tlfnda arkadaş sordu dr normal geldiğinde bakarız demiş sizce de normalmi yerleşme kanaması dediklerimi oluyor
Merak ettiğim sorunlu gebeliklerin belirtilerinde farklılık oluyormu ayrıca geçen hafta silinirken hafif kahverengimsi akıntı oldu adet sancısı gibi hafif ağrılarla birlikte üç gün boyunca dr tlfnda arkadaş sordu dr normal geldiğinde bakarız demiş sizce de normalmi yerleşme kanaması dediklerimi oluyor