çok geçmiş olsun.Aralık 5 te 5 haftalık düşük yaptım.kürtaj olmadım kanamayla atıldı. İlk adetimi ocakta beklediğim tarihte oldum. İkinci adetim 11 gün gecikti. Hamilelik için ümitlendim fakat 11 gün sonunda adet oldum. Düşükten sonraki 3. Adetim mart 20 de olacak. Hamilelik çok istiyorum sizce bu ay olur mu. Hiç korunmadık düşükten sonra.. adet takvimine göre yumurtlama dönemim iki gün sonra başlıyormuş. Sizce ne yapmalıyım önerisi olan ya da düşükten iki ay sonra hamile kalan var mı.
Yok beslenmemde bir değişiklik yapmadım mümkün olduğunca ev yemekleri yiyorum. Sadece gün boyu ayakta duruyorum yoruluyorum o yüzden düşükten sonra kilo kaybım da olduçok geçmiş olsun.
etrafımda bir kaç arkadaşım yaklaşık 3 ay sonra yeniden hamile kaldı. kalamayan da var. tamamen şans olduğunu düşünüyorum artık.
düzenli beslenme ve şifalı bitkiler klişe ama sanırım işe yarıyor.
beslenmenizde değişiklik yaptınız mı?
bir yorum da dikkatimi çekmişti hamile kaldığım ay her sabah süt içmiştim demiş bir üye.Yok beslenmemde bir değişiklik yapmadım mümkün olduğunca ev yemekleri yiyorum. Sadece gün boyu ayakta duruyorum yoruluyorum o yüzden düşükten sonra kilo kaybım da oldu
Güzel haberlerini alırız inşallah benim de öksürüğüm olduğu için bir hafta boyunca ballı süt içtim her gece. Süte devam edeyim o zamanbir yorum da dikkatimi çekmişti hamile kaldığım ay her sabah süt içmiştim demiş bir üye.
denemekte fayda var. sabahları bir bardak süt içine keçiboynuzu özü ilave edip takviye amaçlı tüketin dilerseniz. ben başladım. bugün 8. günüm yumurtlamaya daha var . bakalım nasip..
bende esasen çok yeni deniyorum duyduklarımı.. anne olma fikri yeni yeni oluşuyor. 1 ay önce dostineks tedavisi başladı. bi yandan aslan pençesi içiyorum akşamları 1 bardak..Güzel haberlerini alırız inşallah benim de öksürüğüm olduğu için bir hafta boyunca ballı süt içtim her gece. Süte devam edeyim o zaman
folik asit bende kullanıyorum. 3 ay olacak yakında. bunun yanında folik asitten zengin beslenmeye çalışıyorum. ceviz ve karnabahar çok faydalı diye duydum. haftada bir iki gün salatasını yiyorrum çok az haşlayıp. hergün 1-2 ceviz.. prolaktin hormonum 32 çıktı benim. başka bir sorun görünmüyor. stresi hayatımdan çıkarıp atmam lazım. ne mümkün! : (hamilelik için en az 3 ay önceden folik asit kullanmaya başlanmalı diye duymuştum ben onu kullanıyorum düşükten sonra bakalım bi faydasını görecekmiyim
folik asit bende kullanıyorum. 3 ay olacak yakında. bunun yanında folik asitten zengin beslenmeye çalışıyorum. ceviz ve karnabahar çok faydalı diye duydum. haftada bir iki gün salatasını yiyorrum çok az haşlayıp. hergün 1-2 ceviz.. prolaktin hormonum 32 çıktı benim. başka bir sorun görünmüyor. stresi hayatımdan çıkarıp atmam lazım. ne mümkün! : (
Keşke stressiz olabilsek kızlar ama elde degilki. 5aydir çocuk istiyoruz bende 1 kimyasal gebelik geçirdim sonrasında tsh yuksek cıktı düşürdüm. Şimdi yumurtlama zamanım geçti ve aklımda hep acaba hamilemiyim sorusu var düşünmemeye çalışıyorum ama hep aklımda
Nolcak bizim bu halimizbende aynı durumdayım böyle olunca günler daha ağır geçiyor sanki sabredemiyoruz hiç
Nolcak bizim bu halimiz
kızlar ben sizden biraz daha eskiyim sanırım bir kızım var 10 yaşına girdi öncesinde bir dış gebeliğim sonrsinda bi dış gebelik daha ve kimyasal gebelik gecirdim. kan değerlerim Vs gayet normal yumurtlamam normal fakat 5 yıldır ikinci çocuk istiyoruz olmadı aklımdan çıkardığım zamanlarda oldu olmadı ama ciddi bir şekilde uğraşmayı bırakalı çok olmuştu ki bu ay Meryem'in süresi 41 kez her gün okunduğunda hamile kalanlar topigini gördüm ve bende başladım 10. Gün bugün ve maydinoz süt buharınà oturdum dua edelim birbirimize kızım çok istiyor kardeşı olsun bat 6 mart
Nerdr o meryem suresi okuyanlar?ben bulamadimkızlar ben sizden biraz daha eskiyim sanırım bir kızım var 10 yaşına girdi öncesinde bir dış gebeliğim sonrsinda bi dış gebelik daha ve kimyasal gebelik gecirdim. kan değerlerim Vs gayet normal yumurtlamam normal fakat 5 yıldır ikinci çocuk istiyoruz olmadı aklımdan çıkardığım zamanlarda oldu olmadı ama ciddi bir şekilde uğraşmayı bırakalı çok olmuştu ki bu ay Meryem'in süresi 41 kez her gün okunduğunda hamile kalanlar topigini gördüm ve bende başladım 10. Gün bugün ve maydinoz süt buharınà oturdum dua edelim birbirimize kızım çok istiyor kardeşı olsun bat 6 mart
bende kafamdan atamıyorum. geçen ay ilk kez reglm 3 gün gecikti. bir heves bir umut.. sonra hüsran. sanırım dostinextendi.daha cok yeni istememe rağmen çok üzüldüm. şimdi de bat 8. günümdeyim.bu ay ne olur bilemiyorum. düşünmeden nasıl yapıyor bu insanlar?takmadım hiç o ay hamile kaldım diyenler? ne mutlu.Keşke stressiz olabilsek kızlar ama elde degilki. 5aydir çocuk istiyoruz bende 1 kimyasal gebelik geçirdim sonrasında tsh yuksek cıktı düşürdüm. Şimdi yumurtlama zamanım geçti ve aklımda hep acaba hamilemiyim sorusu var düşünmemeye çalışıyorum ama hep aklımda
Valla takmayana helal olsun ama bir yandan doğruda çünkü ben hamile kaldigim ay ev taşımıştık bisürü eşya kaldırdım ağır taşıdım eğildim kalktım.ve ilişki bile 2 yada 3 kez oldu. Hatta eşime dedim bu ay hamile kalacağım varsa bile kalamam okadar çok şey tasidimki imkansız dedim. Oda düşünme öyle demişti. Ve hamileydim ama malesef düştü. Keşke yine takmasam ve hamile kalsambende kafamdan atamıyorum. geçen ay ilk kez reglm 3 gün gecikti. bir heves bir umut.. sonra hüsran. sanırım dostinextendi.daha cok yeni istememe rağmen çok üzüldüm. şimdi de bat 8. günümdeyim.bu ay ne olur bilemiyorum. düşünmeden nasıl yapıyor bu insanlar?takmadım hiç o ay hamile kaldım diyenler? ne mutlu.
dilerim sağlık ve mutlulukla gönlümüzden geçeni yaşarız. hep birlikte.kızlar ben sizden biraz daha eskiyim sanırım bir kızım var 10 yaşına girdi öncesinde bir dış gebeliğim sonrsinda bi dış gebelik daha ve kimyasal gebelik gecirdim. kan değerlerim Vs gayet normal yumurtlamam normal fakat 5 yıldır ikinci çocuk istiyoruz olmadı aklımdan çıkardığım zamanlarda oldu olmadı ama ciddi bir şekilde uğraşmayı bırakalı çok olmuştu ki bu ay Meryem'in süresi 41 kez her gün okunduğunda hamile kalanlar topigini gördüm ve bende başladım 10. Gün bugün ve maydinoz süt buharınà oturdum dua edelim birbirimize kızım çok istiyor kardeşı olsun bat 6 mart
Arama butonuna yaz veya gogleden direk meryem süresini okuyup hamile kalanlar diye yaz kadinlar kulübü bölümüne tikla o şekilde bulmuştum LİNK atmayı bilmiyorum burdanNerdr o meryem suresi okuyanlar?ben bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?