• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik beklerken adet ağrısı olur mu?

her an adet olacaksın sanırsın ama olmaz.ve kasık ağrısı mahveder..

Evet ayni sekilde olur.benim hatta karin agrim adetime 20 gun kala basladi.bende bir cok yerde okumustum ayni karin agrisi oluyomus ama tabi okadar erkenden agri beklemiyodum,sonra bi baktim hamile yim :nazar::nazar:

Evet ayni sekilde olur.benim hatta karin agrim adetime 20 gun kala basladi.bende bir cok yerde okumustum ayni karin agrisi oluyomus ama tabi okadar erkenden agri beklemiyodum,sonra bi baktim hamile yim :nazar::nazar:

Peki o ağrı adet olman gereken gün devam mı etti kesildi mi?

Devam etti.hatta adetim geceli 3 4 gun olmustuki ben hala adet bekliyodum.olsa illa belirtisi olur diye dusunuyodum.adete hazirlamistim kendimi.daha dogrusu oyle dusuneyimde tersi ciksin seklinde dusunuyodum :1::1:

Benim adet olmam gereken gün kesildi şimdi ara ara ağrıyor ama hamile değilim galiba.

Normalde gecikmen oluyomuydu.hem belkide bebis vardir.Allahtan umit kesilmez canim,iyi dusun iyi olsun inşallah:49:

Normalde düzensizliğim var ama bu ay gecikmemesi lazımdı.
Bu ay klomen ve duphaston kullandım.
Geçen ay duphastonla olmam gerekenden 1 gün erken olmuştum.

olur canım kasiklarin belin göğüslerin agrir yerleşme kanaması da görülebilir

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

merhaba kızlar benim adetim 3 gün gecikti düzenli olurum ben her ayın 29 unda aslında hamile olmayı çok istiyorum 3 aylık evliyim 5 gün öncesi karın ağrım başladı bende adet olacağım sandım hamilelik aklıma bile gelmedi sonra o gun olmadım sol kasıgımda 2 saat te bir batma ağrı oluyor göğüslerim çok acıyor damarları koyulaşmış hafif, alt karnım şiş bende kilo aldım diye kendime kızıp duruyordum buna ihtimal vermemiştim sizce hamile miyim çok üşüyorum birden

Back