Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ayni sekilde olur.benim hatta karin agrim adetime 20 gun kala basladi.bende bir cok yerde okumustum ayni karin agrisi oluyomus ama tabi okadar erkenden agri beklemiyodum,sonra bi baktim hamile yim![]()
Peki o ağrı adet olman gereken gün devam mı etti kesildi mi?
Devam etti.hatta adetim geceli 3 4 gun olmustuki ben hala adet bekliyodum.olsa illa belirtisi olur diye dusunuyodum.adete hazirlamistim kendimi.daha dogrusu oyle dusuneyimde tersi ciksin seklinde dusunuyodum![]()
Benim adet olmam gereken gün kesildi şimdi ara ara ağrıyor ama hamile değilim galiba.
Orasi hic belli olmaz işte,ne kadar oldu adet gunun geceli,yenimi.
Normalde gecikmen oluyomuydu.hem belkide bebis vardir.Allahtan umit kesilmez canim,iyi dusun iyi olsun inşallah1 temmuzda olmam gerekiyordu canım.
Normalde gecikmen oluyomuydu.hem belkide bebis vardir.Allahtan umit kesilmez canim,iyi dusun iyi olsun inşallah![]()
Hayirli haberlerini bekliyorum...Normalde düzensizliğim var ama bu ay gecikmemesi lazımdı.
Bu ay klomen ve duphaston kullandım.
Geçen ay duphastonla olmam gerekenden 1 gün erken olmuştum.
Hayirli haberlerini bekliyorum...
Minigin bu ay bekletmez insallah seni. Gecilmelerin sonunda bi hayir vardir insaallah.![]()
Devam etti.hatta adetim geceli 3 4 gun olmustuki ben hala adet bekliyodum.olsa illa belirtisi olur diye dusunuyodum.adete hazirlamistim kendimi.daha dogrusu oyle dusuneyimde tersi ciksin seklinde dusunuyodum![]()