How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamilelik başlangıcında akıntı oluyor mu?

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
Bn 2 haftdır akıntım oluyor normlde olmazdm ve adetimde gecikti 2 gün ve 2 gün öncede test yaptım negatif çıktı

Benim hiç olmadı akıntım 8-9.haftadan sonra azıcık oldu hala da çok az ara ara oluyor

Benim hiç olmadı akıntım 8-9.haftadan sonra azıcık oldu hala da çok az ara ara oluyor
Peki normalde olması gerekmiyormu cünkü yumurta olgunlesirken etrafını sıvı kaplarmış zar seklinde çatladığı zamanda o sıvı vajinadan akarmış kadınlar yumurtladgini akintisindan anlarmış

Yumurtladıktan sonra 2 gün baya altıma kaçırmışım gibi akıntım oldu zaten ama sonrasında olmadı hamilelikte diye yazmışsınız. Normalde adet öncesinde de olurdu akıntım yoğun şekilde ama hamileyken olmadı hala da yoğun akıntım yok 2-3 güne bir hafif olur. Öyle foşur foşur akıntım yok çok şükürde gebeliğim sağlıklı. Bilemiyorum yani

Yumurtladıktan sonra 2 gün baya altıma kaçırmışım gibi akıntım oldu zaten ama sonrasında olmadı hamilelikte diye yazmışsınız. Normalde adet öncesinde de olurdu akıntım yoğun şekilde ama hamileyken olmadı hala da yoğun akıntım yok 2-3 güne bir hafif olur. Öyle foşur foşur akıntım yok çok şükürde gebeliğim sağlıklı. Bilemiyorum yani
Heee tamam şimdi oldu anladım seni konuyu ben açmadım da bende gebe değilim yani bilmiorm henüz:) inşallah gebeyimdir bende yumurtlama problemi var pkoluyum bu ay ilk defa akıntim oldu da acaba yumurtlamış olabilirmiyim diye sordum hamilelikte zaten sonlara doğru çoğalırmış akıntı onu bilmiorm:) yumurtalarımdan sonra seninde akıntin oldu yani demi ay inşallah bende yumurtlamisimdir

Heee tamam şimdi oldu anladım seni konuyu ben açmadım da bende gebe değilim yani bilmiorm henüz:) inşallah gebeyimdir bende yumurtlama problemi var pkoluyum bu ay ilk defa akıntim oldu da acaba yumurtlamış olabilirmiyim diye sordum hamilelikte zaten sonlara doğru çoğalırmış akıntı onu bilmiorm:) yumurtalarımdan sonra seninde akıntin oldu yani demi ay inşallah bende yumurtlamisimdir
Canım sen soruyu yanlış sormuşsun :D şöyle anlatayım yumurtlamadan önce idrar gibi kokusuz hafif yapışkan akıntım oldu ama baya altıma yaparmışım gibi oldu 2 gün sürdü sonrasında süt kesiği gibi yoğun akıntım oldu 2-3 gün sürdü. Sonrasında akıntım olmadı yani akıntım var denilecek gibi bir akıntım olmadı yani. İnşallah hamilesindir.

Canım sen soruyu yanlış sormuşsun :KK70: şöyle anlatayım yumurtlamadan önce idrar gibi kokusuz hafif yapışkan akıntım oldu ama baya altıma yaparmışım gibi oldu 2 gün sürdü sonrasında süt kesiği gibi yoğun akıntım oldu 2-3 gün sürdü. Sonrasında akıntım olmadı yani akıntım var denilecek gibi bir akıntım olmadı yani. İnşallah hamilesindir.
Inşallah canım benim bende günde 2 kez çamaşır degistiriyorum dedign gibi baya yoğun akıntim oldu Allahm hadi insallah

Back