• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik Başlangıcı Mı Neler Oluyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jennie
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Jennie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2024
8
1
1
28
Merhaba kızlar.

8 gün önce 26 ve 27 aralık günü eşimle korunmadan ilişki yaşadık.
28 Aralık'ta gariplikler olmaya başladı vücudumda. Memelerimde değişim, karın ağrısı, şişkinlik,kramp gibi.
29 Aralık'ta buna lekelenme bel ağrısı halsizlik eklendi
Sonra memelerimde kahverengi bölge ilk defa bu şekilde değişti ve büyüdü. Yana doğru genişledi. Lekelenmem kahverengi ve pembeydi.
1 ocakta lekelenme arttı. Memelerimde damarlar oluştu ve kahverengi bölgeler daha büyüdü.
Dün hamilelik kan testi verdim negatif çıktı kan testimde bir problem gözükmüyor.
Bugün mide bulantısı da başladı. Kadın doğum doktoruna gittim. Alt muayenede herhangi bir durum yok evet kanaman çamur gibi ve karnın gerçekten çok şiş dedi. Kan ve idrar testi istedi. Enfeksiyon vs olabilir diye.
HCG yine negatif ve enfeksiyon vs yok. Değerler normal. Yorumlarınızı merakla bekliyorum. Neler oluyor anlayamıyorum. Bu arada benim adet tarihim belli değil düzenim de çünkü pcosum.

Son düzenleme:
Henüz çıkmaz zaten testte varsaca biraz bekleyin tekrar kan verirsiniz

Yok artık bir günde daha döllenme dahi oluşmamısken bu belirtilere imkan yok

Bebeğin rahme tutunma asamasına gelmesi için bile en az 6 gün gerekiyor. İlişkiden sonraki 11. Günü sayıp test yapın. İstiyorsanız insallah Allah nasip etsin ama dediğim gibi bunlar gebelik belirtisi olmak için asırı erken süreler

Ay ne bileyim aile hekimim bile belli olur diyor. Kadın doğum doktoru bir şey demedi herkes farklı konuşuyor.
Bırak çocuk bir döllensin Rahime yerleşsin azıcık büyüsün az sabır

Hoca sonuçlara baktı bugün ve hamilelik yok deyip antibiyotik yazdı. Ya bazılarında olduğu gibi sonradan pozitif olursa çok endişelendim.
İlacın prospektüsüne bak hamilelere uygun bir ilaç mı ona göre iç. 8. Günde doktora gidersen böyle olur. Kesin hamilesin diyemem ama yokturda diyemem henüz erken 1 hafta sonra tekrar kan ver

Belirtiler beta hcg hormonunun artışı sebebiyle olur. 27 Aralık ilişkisinin belirtisini 28 Aralık'ta göremezsiniz yani. Ya önceki başka bi ilişkinizden hamile kaldınız ama korunmuşsunuz anladığım kadarıyla ya da psikolojik biraz. 10-12 gün sonra testlerde belli olur varsa

Prolaktin bakıldı mı? O değer yükselincede aynı gebeymis gibi göğüslerde değisim ve ara kanama olabiliyor

Merhaba kızlar.

8 gün önce 26 ve 27 aralık günü eşimle korunmadan ilişki yaşadık.
28 Aralık'ta gariplikler olmaya başladı vücudumda. Memelerimde değişim, karın ağrısı, şişkinlik,kramp gibi.
29 Aralık'ta buna lekelenme bel ağrısı halsizlik eklendi
Sonra memelerimde kahverengi bölge ilk defa bu şekilde değişti ve büyüdü. Yana doğru genişledi. Lekelenmem kahverengi ve pembeydi.
1 ocakta lekelenme arttı. Memelerimde damarlar oluştu ve kahverengi bölgeler daha büyüdü.
Dün hamilelik kan testi verdim negatif çıktı kan testimde bir problem gözükmüyor.
Bugün mide bulantısı da başladı. Kadın doğum doktoruna gittim. Alt muayenede herhangi bir durum yok evet kanaman çamur gibi ve karnın gerçekten çok şiş dedi. Kan ve idrar testi istedi. Enfeksiyon vs olabilir diye.
HCG yine negatif ve enfeksiyon vs yok. Değerler normal. Yorumlarınızı merakla bekliyorum. Neler oluyor anlayamıyorum. Bu arada benim adet tarihim belli değil düzenim de çünkü pcosum.
Belirtilerin gebelik gibi. Pcosmuşsun geç dölleme olmuş olabilir. Allah gönlüne göre versin.

Back
X